Dbzakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 1. Την κάρτα ήχου δεν τη χρειάζεσαι γιατί έχει η mobo.οπότε με τα 47 ευρώ θα βάλεις το τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700412 που είπε και ο vasilisga . Δεν είναι απο τα value/money αλλά δεν είναι κινέζικο και είναι thernaktake. 2. Για να παίζει παιχνίδια ο υπολογιστής θέλει 2 gb ραμ το λιγότερο. Για να παίζει αξιοπρεπώς τα παιχνίδια θέλει 4 gb αλλά περνάμε κατά πολύ το badget σου. 3. Όπως είπαν και πριν απο εμένα άλλοι συμφορουμήτες, καλύτερα να πας σε Athlon II X3 435 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559577 . είναι ο ποιο value/money για athlon. 4gb της εχω βαλει (στην ποσοτητα γραφει χ2) sorry λαθος το διορθωνω edit: Παιδια αλλαξα πολλα! Αλλαξα καρτα γραφικων και σκληρο, ειναι ενταξει; Τωρα πια εχω 4gb ραμ
kingnick 999 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 αυτη η συνθεση απο εμενα. εφοσον το θελεις για gaming βαλε τουλαχιστον μια 5670 και βαζει μετα αλλα 2 γιγα ραμ. υποψην η επιλογη του τροφοδοτικου εγινε για να εξηπηρετηθει το χαμηλο budjet που διαθετεις. Η μνημη θα ειναι σε αυτη την τιμη μονο για λιγες μερες ακομα.
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 [ATTACH]34847[/ATTACH] αυτη η συνθεση απο εμενα. εφοσον το θελεις για gaming βαλε τουλαχιστον μια 5670 και βαζει μετα αλλα 2 γιγα ραμ. υποψην η επιλογη του τροφοδοτικου εγινε για να εξηπηρετηθει το χαμηλο budjet που διαθετεις. Η μνημη θα ειναι σε αυτη την τιμη μονο για λιγες μερες ακομα. δλδ η καρτα γραφικων που ειχα επιλεξει προηγουμενως δεν ειναι καλη; (στο youtbe ειδα πως ειναι πολυ καλη) Παιζει ικανοποιητικοτατα πολλα παιχνιδα (π.χ. GTA IV) και εχω και 4 gb ram οπου βοηθαει πολυ! δλδ με την 5670 θα δω μεγαλυτερη διαφορα απο την ATI GigaByte HD4550 PCI epxress 1GB;
kingnick 999 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 για τη μνημη δε διαφωνω οτι 4γιγα ειναι καλυτερα.αλλα σε ενα πσ που το θες για games(οσο στο επιτρεπει το budjet σου )η καρτα κανει την πιο μεγαλη διαφορα. η 5670 ειναι καλυτερη απο την 4550. 2 γιγα μνημη μπορει να βαλει πιο μετα.(οταν του κατσουν χρηματα) παρε και καμια αλλη γνωμη και βλεπεις
ocSe7en Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγώ είμαι της άποψης να πας για την 5670 με 2GB Ram. Στα games παίζει πρωτίστως ρόλο η gpu. Ram βάζει κάποια στιγμή αν θέλει άλλα 2GB. Για τα υπόλοιπα ότι σου είπαν τα παιδιά πιο πριν.
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγώ είμαι της άποψης να πας για την 5670 με 2GB Ram.Στα games παίζει πρωτίστως ρόλο η gpu. Ram βάζει κάποια στιγμή αν θέλει άλλα 2GB. Για τα υπόλοιπα ότι σου είπαν τα παιδιά πιο πριν. κι εγω με αυτην την αποψη ειμαι, απλα φοβαμαι μηπως τα παιχνιδια κολλανε με 2 γιγα ραμ. υστερα ειδα αυτο ομως [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Dg6-7Cgn78U&feature=related[/ame] και ο τυπος στο βιντεο ειχε μονο 3 γιγα ραμ. Λοιπον επειδη αργοτερα δεν προκειται να βαλω αλλη ραμ (ειμαι μια κι' εξω) θελω να μου πειτε αν σε windows 7 (που νομιζω θελουν σαν τα βιστα περισσοτερη ραμ στα παιχνιδια απο τα ξπ) ποια να επιλεξω! Λοιπον το ριχνω σε σας το μπαλακι... (που λεει ο λογος) αν νομιζεται πως με 2 γιγα δεν θα κολλαει, τοτε μαζι σας!
vasilisga Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 βαλε την 5670 και αστο με 2gb ram δεν συγκρινεται η 5670 με την 4550, και ειδικα για παιχνιδια... παρε την προταση οπως στην ειπε ο kingnick βαλε τα 7 32bit
kingnick 999 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 να υποθεσω πως ουτε αλλαγη καρτας θα υπαρξει στο μελλον?? η γνωμη μου ειναι η ιδια. 5670 και 2 γιγα ραμ! αν μπορεις να μου πεις γιατι δεν θα γινει καμια αλλαγη? απο περιεργεια ρωταω...
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 να υποθεσω πως ουτε αλλαγη καρτας θα υπαρξει στο μελλον??η γνωμη μου ειναι η ιδια. 5670 και 2 γιγα ραμ! αν μπορεις να μου πεις γιατι δεν θα γινει καμια αλλαγη? απο περιεργεια ρωταω... Αλλαγη δεν θα γινει σε τιποτις διοτι πολυ απλα δεν ξερω να κατασκευαζω πισι, οποτε το να παιρνω ασ πουμε 2 γιγα ραμ παραπανω και να το τρεχω απο δω και απο κει για να βαλω απλα 2 γιγα ραμ δεν το κανω οποτε αν με 2 γιγα ραμ και Παντζουρια 7 (γιουλτιμεϊτ) δεν κολλαει, τοτε αυχαριστως ναι Υ.Γ. δεν εχω τελεια προφορα στα αγγλικα; Γιουλτιμεϊτ!
kingnick 999 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 το να βαλεις μια μνημη δεν ειναι τιποτα. αν ψαξεις στο utube θα βρεις πολλα tutorials ,οχι μονο για να αλλαξεις μνημη.αν ειναι αυτοσ ο λογος τοτε κανε ενα search και θα πειστεις. ενα παραδειγμα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=SsXNT6fnHmM[/ame] τεσπα ο καθενας κανει οτι θελει.ελπιζω να βοηθησα.
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ok προτιμησα τη συνθεση σου αλλα προηγουμενως μου φανηκε πως ειπες πως οι μνημες ηταν σε προσφορα... αλλα εγω θυμαμαι πως παντα εκαναν 43€ και δεν γραφει πουθενα για προσφορα, τεσπα εγω τελικα τη συνθεση σου θα παρω
kingnick 999 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ετσι λεει εδω. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555823&sid=1 αντε καλοριζικο
Herculess Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλε και εγώ με 5670 2GB ram και athlon II x3 είμαι και τα παιχνίδια τα παίζει αξιοπρεπώς! καλοριζικος και απο μένα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.