goodMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω το παρακατω τμημα κωδικα .xml και θελω να κανω bold το ΤΙΤΛΟΣ. πως θα γινει αυτο ? ><station> <num>1</num> <name>ΤΙΤΛΟΣ</name> <url>WWW.SOMETHING.COM</url> <broadband></broadband> <type>wm</type> </station> Δεν εχω ιδεα απο xml....
lnoldori Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω το παρακατω τμημα κωδικα .xml και θελω να κανω bold το ΤΙΤΛΟΣ.πως θα γινει αυτο ? ><station> <num>1</num> <name>ΤΙΤΛΟΣ</name> <url>WWW.SOMETHING.COM</url> <broadband></broadband> <type>wm</type> </station> Δεν εχω ιδεα απο xml.... Ρίξε μια ματιά στο xml tag : <![CDATA[ ]]>
goodMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μονο αυτο δεν μπορεις να το γραψεις μισο λεπτο και να μην καθομαι να τρωω την ωρα μου για να μαθω xml ?
lnoldori Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 > <station> <num>1</num> <name><![CDATA[ <b>ΤΙΤΛΟΣ</b> ]]></name> <url>WWW.SOMETHING.COM</url> <broadband></broadband> <type>wm</type> </station> Νομίζω κάτι τέτοιο.
Evgenios1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το xml ειναι format, δεν μπορεις να βαλεις bold ή οτιδηποτε γιατι δεν ειναι κειμενο αλλα δεδομενα.
lnoldori Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το xml ειναι format, δεν μπορεις να βαλεις bold ή οτιδηποτε γιατι δεν ειναι κειμενο αλλα δεδομενα. Ελπιζω οτι απλα εννοει οτι θα χρησιμοποιησει καποιο xsl η κατι παρεμφερες για να δημιουργησει το html αρχειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.