Προς το περιεχόμενο

Αγορά Ψύχτρας CPU

Catalyst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και επειδη εισαι πανεξυπνος και τα ξερεις όλα ..... εβαλα την μαμά ψύκτρα.

Έχεις δίκιο φίλε με το intel burn test πήγε 56-57 βαθμούς δύο παραπάνω...... :P

Μεγάλη η διαφορα!!!!!!!!!!!!!!

90137752.png

Edit: δεν είπα πουθενα νομίζω ότι το τεστ που ανεβασα αφορα το πως έχω το pc τώρα ....

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και επειδη εισαι πανεξυπνος και τα ξερεις όλα ..... εβαλα την μαμά ψύκτρα.

Έχεις δίκιο φίλε με το intel burn test πήγε 56-57 βαθμούς δύο παραπάνω...... :P

Μεγάλη η διαφορα!!!!!!!!!!!!!!

90137752.png

Edit: δεν είπα πουθενα νομίζω ότι το τεστ που ανεβασα το πως έχω το pc τώρα ....

Ναι ρε σε 10 λεπτα την εβγαλες και εβαλες την ΣΤΟΚ.

Ενταξει εγω σταματαω...ΠΑΠΑΣ εισαι.

Δημοσ.

1ον ,ουτε να μετρας δεν ξέρεις...

2ον ,εγω δεν ειπα στο παιδι να μείνει με την μαμα ψύκτρα του είπα να μην δώσει πολλά λεφτα σε ψυκτρα αν δεν εχει σκοπο να κανει overclocking και να παρει μια φτηνη αθόρυβη.

3ον ,Αν εσύ πιστευεις ότι θέλει πανω απο 5 λεπτα να αλλαξεις ψύκτρα επεξεργαστη είσαι άσχετος.

4ον ,κανε μια φουσκα με τη μιξα σου....

5ον ,δεν θα συζητησω άλλο μαζι σου γιατι δεν την παλευεις κάστανο...

Δημοσ.
ΜΑθε να μιλας γιατι παιζει με μεγαλα παιδια.ΖΩΑΚΙ

of topic [Σου μιλάω όπως μου μιλάς και από ότι καταλαβαίνω όπως σου πρέπει .... ]

......................!

Και επειδη εγραψα κατι καποτε δεν σημαίνει ότι είμαι ψεύτης και παπατζης και τώρα μπορω να σου ανεβασω φωτο με την zalman που εβαλα πάνω ,συγνώμη που έχω αρκετες ψυκτρες ε? δεν θα το ξανακανω ......

Δημοσ.

Ρε παιδιά σταματήστε να μαλώνετε για 2 ρημαδοβαθμούς C°. Έλειψα μερικές ώρες από το θέμα μου και το κάνατε american bar:whistle:

Στα δικά μου τώρα. Η σκέψη μου για την 212 και ανεμιστηράκι δεν είναι σωστή απ' ό,τι βλέπω. Άρα μάλλον θα επιλέξω την Scythe Mugen 2.

Αυτήν την στιγμή κοιτάω τον θόρυβο πιο πολύ (πραγματικά η μαμά ψύχτρα κάνει σαν jet υπό load) αλλά μελλοντικά θα του κάνω και ένα ήπιο o/c σε φυσιολογικά επίπεδα. Αλλά στο μέλλον (μπορεί και πολύ μέλλον). Πιστέυω η Scythe να με ικανοποιήσει και τότε.

Α και κάτι ακόμα. Θερμοκρασίες πυρήνων έχω δει από 21C° έως 38C° παίζοντας Starcraft 2 και Assassin's Creed (όχι ταυτόχρονα:P) μέσω HWMonitor. Μήπως βλέπω λάθος θερμοκρασίες; Το λέω αυτό γτ άμα βάλω πάνω την Scythe πόσο θα πιάσει σε idle; 15C°;

Δημοσ.

Ψυγείο:P. Κοιτα, να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πόσους βαθμούς φτάνει ο επεξεργαστής σου αλλα λογικά θα δεις κάποια διαφορά στη θερμοκρασία. Πάντως απο θέμα θόρυβου θα σε καλύψει απόλυτα πιστεύω καθώς την έχω και εγώ αυτή τη ψύκτρα την οποία και εγώ για θέμα θόρυβου την είχα πάρει πιο πολύ αλλα και για o/c;)

Δημοσ.
Ρε παιδιά σταματήστε να μαλώνετε για 2 ρημαδοβαθμούς C°. Έλειψα μερικές ώρες από το θέμα μου και το κάνατε american bar:whistle:

Στα δικά μου τώρα. Η σκέψη μου για την 212 και ανεμιστηράκι δεν είναι σωστή απ' ό,τι βλέπω. Άρα μάλλον θα επιλέξω την Scythe Mugen 2.

Αυτήν την στιγμή κοιτάω τον θόρυβο πιο πολύ (πραγματικά η μαμά ψύχτρα κάνει σαν jet υπό load) αλλά μελλοντικά θα του κάνω και ένα ήπιο o/c σε φυσιολογικά επίπεδα. Αλλά στο μέλλον (μπορεί και πολύ μέλλον). Πιστέυω η Scythe να με ικανοποιήσει και τότε.

Α και κάτι ακόμα. Θερμοκρασίες πυρήνων έχω δει από 21C° έως 38C° παίζοντας Starcraft 2 και Assassin's Creed (όχι ταυτόχρονα:P) μέσω HWMonitor. Μήπως βλέπω λάθος θερμοκρασίες; Το λέω αυτό γτ άμα βάλω πάνω την Scythe πόσο θα πιάσει σε idle; 15C°;

Φορεσε την και αν δεν σου κανει δουλεια θα σου την αγορασω εγω.

Να ακους τις καραβανες και οχι τους ψευτες.

Ακομα περιμενουμε να δουμε φωτο του με τις ψευτικες θερμοκρασιες.

Αντε τον μπεμπη.

Δημοσ.
ρε δεν ντρεπεστε λιγο και οι δυο σας?

αντε να πουμε...

Οταν τον βρω θα παρακαλαει να τον αφησω.

ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

Παραβλέπω εντελώς την (αδιακιολόγητη)ένταση μεταξύ των 2 μελών και συνεχίζω:

Έχω σκοπό να παραγγείλω την Artic Silver 5 για να την χρησιμοποιήσω μαζί με την ψύχτρα. Πιστεύω ό,τι είναι από τις πιο καλές, σωστά; Η απορία μου αφορά την τοποθέτηση της, γτ απ' όσα έχω δει και απ' όσα έχω διαβάσει, άκρη δεν έβγαλα. Βάζουμε μια μικρή ποσότητα στο κέντρο του επεξεργαστή (σε μεγεθος κόκκου ριζιού) και μετά την πατάμε με την ψύχτρα και απλώνετε έτσι ή την απλώνουμε εμείς με χρήση πινέλου κτλ.; Και την παλιά την αφαιρούμε με οινόπνευμα; Αν γίνεται να απαντήσετε σε στυλ οδηγιών 1) κάνω αυτό 2) το αλλό, για να βγάλω μια ξεκάθαρη εικόνα. Thanks in advance.

Σε 43 post στο θέμα μόνο τα 9 αφορούν το θέμα αυτό καθ' αυτό:X:shock:

Δημοσ.

Και μια σταγονα αν βαλεις θα απλωθει οποτε δεν εχεις θεμα.

Το κακο με την AC5 ειναι πως θελει αρκετο καιρο για να κατσει και να προσφερει το μαξιμουμ της αποδοσης της.

Δημοσ.

Καταρχήν,

για να υπάρχει αξιόπιστη σύγκριση για ψύκτρες μιλάμε για ίδιο σύστημα, ίδιο load, ίδιους χρόνους, ίδιο τρόπο μέτρησης και κυρίως ίδια ambient temp.

Να μετρήσεις είτε αερόψυξη είτε υδρόψυξη με θερμοκρασία χώρου 20C στον ένα χώρο και 35C στον άλλο είναι τουλάχιστον ανούσιο.

Κατά δεύτερον όσοι υποβάθμισαν την κοινότητα και τα μέλη της σε παιδική χαρά με χαρακτηρισμούς και προσωπικές επιθέσεις, καλή τους ξεκούραση.

P.S. Ευχαριστώ όσους στείλανε pm/msn, βοηθάνε όταν οι (s)mods είναι εκτός.

/sc

Δημοσ.

@catalyst:

Έχω εδώ κι ένα μήνα την CM Hyper 212 plus και έχω βρει την υγειά μου.

Αποτελεσματική και αθόρυβη. Με το fan "της μαμάς" ε;

Μου έριξε 10-15° κάτω την θερμοκρασία του επεξεργαστή.

Πάρτην με "κλειστά μάτια" και μην της αλλάξεις τίποτα. Όπως είναι βάλτην. Και φτηνή (25€).

Για την θερμοαγώγιμη πάστα κοίτα εδώ:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=o7rPqCvCt0g[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=EyXLu1Ms-q4[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=OrHlmYjsstM[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...