barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Χαλαρωστε γιατι προβλεπω κλειδωμα..... χαλαροι ειμαστε. Απλα εαν ισχυει οτι λεει πρωτη φορα θα το δω. Με Στοκ Cpu Cooler και 2 φουρφουρια στο κουτι σε Φουλ 55.
vasilisga Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στα 3500 mhz που λογικα πας χωρις αυξηση vcore, δεν μου φαινονται παραλογες οι θερμοκρασιες του kazablanka...
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στα 3500 mhz που λογικα πας χωρις αυξηση vcore, δεν μου φαινονται παραλογες οι θερμοκρασιες του kazablanka... Με το φουρφουρι της amd ; Για να πετυχει τετοιες θερμοκρασιες στο intelBurnTest τον κοβω χλωμο. Καμια 65-70 θα χτυπησει εαν το κανει.
vasilisga Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδη αμα αυξανε και την ταση ποσο θα πηγαινε? 80+??? δεν νομιζω... δεν αμφιβαλω για τα νουμερα που ποσταρεις, αλλα ισως κατι να μην εκανες καλα στην δικη σου περιπτωση
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδη αμα αυξανε και την ταση ποσο θα πηγαινε? 80+???δεν νομιζω... δεν αμφιβαλω για τα νουμερα που ποσταρεις, αλλα ισως κατι να μην εκανες καλα στην δικη σου περιπτωση Ενταξει λοιπον ας μας δειξει τα ιδια ο φιλος.
skim045 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά δεν χρειαζετε να τσακώνεστε για το τι θερμοκρασία πιάνει με τη μία και με την άλλη ψύκτρα. Το παιδί που έκανε το post ζήτησε μία λύση για αθόρυβη κυρίως ψύκτρα. Εγώ του πρότεινα τη συγκεκριμένη. Δώστε και εσείς μία λύση γιατί έτσι δεν καταφέρνουμε τίποτα. Άλλωστε το forum υπάρχει για να βρίσκουμε λύσεις σε διάφορα θέματα και όχι για να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Φιλικά πάντοτε
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά δεν χρειαζετε να τσακώνεστε για το τι θερμοκρασία πιάνει με τη μία και με την άλλη ψύκτρα. Το παιδί που έκανε το post ζήτησε μία λύση για αθόρυβη κυρίως ψύκτρα. Εγώ του πρότεινα τη συγκεκριμένη. Δώστε και εσείς μία λύση γιατί έτσι δεν καταφέρνουμε τίποτα. Άλλωστε το forum υπάρχει για να βρίσκουμε λύσεις σε διάφορα θέματα και όχι για να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Φιλικά πάντοτε ΜΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΔΑ και να κατσει με το Μαμα φουρφουρι το οποιο μολις ανοιγεις τον υπολογιστη εχει ΗΔΗ 45-50 σε idle.
vasilisga Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά δεν χρειαζετε να τσακώνεστε για το τι θερμοκρασία πιάνει με τη μία και με την άλλη ψύκτρα. Το παιδί που έκανε το post ζήτησε μία λύση για αθόρυβη κυρίως ψύκτρα. Εγώ του πρότεινα τη συγκεκριμένη. Δώστε και εσείς μία λύση γιατί έτσι δεν καταφέρνουμε τίποτα. Άλλωστε το forum υπάρχει για να βρίσκουμε λύσεις σε διάφορα θέματα και όχι για να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Φιλικά πάντοτε δεν τσακωνεται κανεις φιλε μου... αποψεις ανταλλασουμε, και μεσα απο αυτες τις ανταλλαγες αποψεων μαθαινουμε ΟΛΟΙ φιλε barman ΚΑΝΕΝΑΣ φυσιολογικος 955 ΔΕΝ εχει idle 45-50 βαθμους...
skim045 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα. Η πλειοψηφία (μην πω όλες) των ψυκτρών απο μαμα κάνουν πολύ θόρυβο. Και το παιδί θέλει να αλλάξει τη ψύκτρα κυρίως για τον θόρυβο.
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δεν τσακωνεται κανεις φιλε μου...αποψεις ανταλλασουμε, και μεσα απο αυτες τις ανταλλαγες αποψεων μαθαινουμε ΟΛΟΙ φιλε barman ΚΑΝΕΝΑΣ φυσιολογικος 955 ΔΕΝ εχει idle 45-50 βαθμους... Καλοκαιρι οι 955 καιγονται. Τωρα εσυ αν εβαλες κανα θηριο μεσα και στο κουτι 10 φουρφουρια τι να σου πω.
skim045 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δεν τσακωνεται κανεις φιλε μου...αποψεις ανταλλασουμε, και μεσα απο αυτες τις ανταλλαγες αποψεων μαθαινουμε ΟΛΟΙ φιλε barman ΚΑΝΕΝΑΣ φυσιολογικος 955 ΔΕΝ εχει idle 45-50 βαθμους... Δεν αντιλέγω απλά το λέω γιατί η συζήτηση φαίνεται να έχει αυτό το ύφος
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα. Η πλειοψηφία (μην πω όλες) των ψυκτρών απο μαμα κάνουν πολύ θόρυβο. Και το παιδί θέλει να αλλάξει τη ψύκτρα κυρίως για τον θόρυβο. E ωραια εμεις του προτειναμε Scythe οι οποιες παιζουν στις 1000 στροφες και κρατουν τον επεξεργαστη -10 απο την στοκ. Μιλαμε στα 40Ε Εαν θες κατι καλυτερο πας στα 70Ε.
vasilisga Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καλοκαιρι οι 955 καιγονται. Τωρα εσυ αν εβαλες κανα θηριο μεσα και στο κουτι 10 φουρφουρια τι να σου πω. μιλαω παντα για stock καταστασεις... google it και θα δεις οτι η περιπτωση σου ειναι μια απο τις λιγες...
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δεν τσακωνεται κανεις φιλε μου...αποψεις ανταλλασουμε, και μεσα απο αυτες τις ανταλλαγες αποψεων μαθαινουμε ΟΛΟΙ φιλε barman ΚΑΝΕΝΑΣ φυσιολογικος 955 ΔΕΝ εχει idle 45-50 βαθμους... και επειδη το εψαξα ο μαγκας ο kazablanka ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΚ ψυκτρα. Κοροιδεις τον κοσμο φιλε δες τι εγραψες πριν ΛΙΓΕΣ ημερες. ΠΑΠΑΤΖΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.