Catalyst Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να αγοράσω μια ψύχτρα για τον 1055Τ μου. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ο θόρυβος, μετά η τιμή και τέλος το o/c potential. Για την ακρίβεια η "μαμά" ψύχτρα κάνει πιό πολύ θόρυβο από την επίσης "μαμά" του Athlon 3500+ που είχα πρίν. Επειδή όμως δεν θέλω να τα σκάσω χοντρά έχω καταλήξει στην CM Hyper 212 Plus. Σκέφτομαι όμως το ενδεχόμενο να αγοράσω ένα άλλο ανεμιστηράκι και να αντικαταστήσω αυτό της 212. Διάβασα σε reviews ό,τι δεν είναι ούτε η πιό αθόρυβη, ούτε η πιό κρύα, αλλά είναι πολύ τίμια για τα λεφτά της. Το σκεπτικό μου για αγορά άλλου φουρφουριού είναι σωστό; Θα χρησιμοποιηθεί μόνο το 1 ως push fan και το άλλο θα μείνει καβάτζα (δεν θα τα βάλω push-pull δλδ). Και η ερώτηση μου: ποιο ανεμιστηράκι να πάρω; Ξέρω ό,τι τα Noctua είναι πάρα πολύ καλά αλλά σε αυτήν την περίπτωση το συνολικό κόστος πάει κοντά στο 50ρικο. Και δεν ξέρω τί άλλες λύσεις (έτοιμες ίσως) υπάρχουν σε αυτό το ποσό, το οποίο δεν θέλω να ξεπεράσω. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Nik.K Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Αν αλλαξεις ανεμιστηρα δεν αξιζει, πας απευθειας σε καλυτερες λυσεις.
skim045 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Αντί να πάρεις το εξτρα ανεμιστηράκι να βάλεις στη CM 212 πάρε καλύτερα αυτή http://www.eworld.com.gr/front/details/670. Θα με θυμηθείς
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Αντί να πάρεις το εξτρα ανεμιστηράκι να βάλεις στη CM 212 πάρε καλύτερα αυτή http://www.eworld.com.gr/front/details/670. Θα με θυμηθείς Συμφωνω. Τον Ε8400 Τον κραταει στους 37 και σε Φουλ 42-45. Ενω της ιδιας εταιρειας Η Angel B. τον 955 τον εχει στους 55 Φουλ. Οποτε μη το σκεφτεσαι καθολου,Τσιμπα την !!
kazablanka Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τον 955 μεχρι και η μαμα τον κραταει σε 55 βαθμους, Αν δεν κανεις overclocking παρε μια ψυκτρα νορμαλ χρηματων με γνώμονα την ησυχία. Μη ξοδεύεσαι χωρις λόγο.
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τον 955 μεχρι και η μαμα τον κραταει σε 55 βαθμους, Αν δεν κανεις overclocking παρε μια ψυκτρα νορμαλ χρηματων με γνώμονα την ησυχία. Μη ξοδεύεσαι χωρις λόγο. ρε φιλε τι λες τωρα ; Ο 955 Με στοκ εφτανε στους 68 στα τεστ. Με την scythe idle παιζει στους 34 και σε Φουλ φτανει το πολυ 55. Καμια σχεση Η στοκ ψυκτρα με αυτες.ΕΛΕΟΣ
UpToDate_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Mια χαρά θα σε καλύψει η 212 στα πάντα.
kazablanka Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνωμη φίλε μου αλλα 955 εχω λες να μην ξέρω ? Η μαμα σε φουλ στροφες με οcct τόσο τον κρατάει τον επεξεργαστη. Και ο επεξεργαστης στα 3500 όχι stock. και φωτό για του λόγου το αληθες απο το δικό μου συστημα. Το max που λεει 62 εχει μείνει απο τη μετρηση στο silent mode. Μια χαρα ειναι η CM Hyper 212 Plus Y.Γ. @barman χαλάρωσε λίγο "φίλε"....
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνωμη φίλε μου αλλα 955 εχω λες να μην ξέρω ? Η μαμα σε φουλ στροφες με οcct τόσο τον κρατάει τον επεξεργαστη. Και ο επεξεργαστης στα 3500 όχι stock. και φωτό για του λόγου το αληθες απο το δικό μου συστημα. Το max που λεει 62 εχει μείνει απο τη μετρηση στο silent mode. Μια χαρα ειναι η CM Hyper 212 Plus Y.Γ. @barman χαλάρωσε λίγο "φίλε".... Τετοιες θερμοκρασιες δεν πιανει η ΣΤΟΚ . Εκτος και αν εχει Νερο μεσα Η κουτι με 6-10 φουρφουρια.
kazablanka Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα αφού τα ξερεις όλα οκ .... Δυο ανεμιστηρες έχει το κουτι ,εναν εμπρος έναν πίσω. Αν πιάνει η όχι ασε να το ξερω καλύτερα εγώ που έχω τον επεξεργαστή ... Για υπολογιστη μιλάμε όχι για ενυδρείο...
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα αφού τα ξερεις όλα οκ .... Δυο ανεμιστηρες έχει το κουτι ,εναν εμπρος έναν πίσω. Αν πιάνει η όχι ασε να το ξερω καλύτερα εγώ που έχω τον επεξεργαστή ... Για υπολογιστη μιλάμε όχι για ενυδρείο... Ενυδρειο;;; λολ κατασταση. Αστο φιλε νταξει σε πιστεψαμε.
kazablanka Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Α καλα εντάξει ... Ναι φιλαράκι ανάγκη το είχα να σε κάνω να με πιστέψεις.... Εγω απλα μιλάω με αποδείξεις οχι με μπουρου μπουρου και ειδα εδω και είδα εκει... Όποιος θέλει με πιστεύει οποιος δε θέλει κακο του κεφαλιού του.
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Α καλα εντάξει ... Ναι φιλαράκι ανάγκη το είχα να σε κάνω να με πιστέψεις.... Εγω απλα μιλάω με αποδείξεις οχι με μπουρου μπουρου και ειδα εδω και είδα εκει... Όποιος θέλει με πιστεύει οποιος δε θέλει κακο του κεφαλιού του. Λοιπον ΔΙΑΒΑΣΕ αυτο και μαθε αντε με κουρασες. http://forums.amd.com/forum/messageview.cfm?catid=318&threadid=115709 Λοιπον ΤΟ απανω ειναι με ΣΤΟΚ για δες θερμοκρασιες !
kazablanka Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδη δεν προσεχεις αυτα που διαβαζεις και εκτιθεσαι .... Το μελος που ανοιξε το θεμα λέει "I didn't disable cool&quiet or smart fan" με λίγα λόγια το fan δεν ήταν ρυθμισμένο στις full στροφες. Μαλλον σε κουρασα τόσο πολύ που δεν βλέπεις καλα... Εdit: Στη φωτο που μου εβαλες η μεγιστη θερμοκρασία είναι 54 βαθμους ,ωραίος πιστοποιεις αυτα που λέω σε καλο δρόμο είσαι ...
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδη δεν προσεχεις αυτα που διαβαζεις και εκτιθεσαι .... Το μελος που ανοιξε το θεμα λέει "I didn't disable cool&quiet or smart fan" με λίγα λόγια το fan δεν ήταν ρυθμισμένο στις full στροφες. Μαλλον σε κουρασα τόσο πολύ που δεν βλέπεις καλα... Εdit: Στη φωτο που μου εβαλες η μεγιστη θερμοκρασία είναι 54 βαθμους ,ωραίος πιστοποιεις αυτα που λέω σε καλο δρόμο είσαι ... Λοιπον Τρεξε τα ιδια προγραμματα που εχω στη φωτο και το ΤΕΣΤ στο 3ο σταδιο. Δειξε φωτο να δω 55 μεσα . *** Τετοια θερμοκρασια μεγαλε δεν ΥΠΑΡΧΕΙ με ΣΤΟΚ σε αυτο το ΤΕΣΤ. Μη μας πουλας παπα οκ ; Θερμοκρασια δωματιου αυτη τη στιγμη 28,5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.