Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασες τα ^3 και ^4 και βρήκες ότι δεν σε καλύπτουν ;:rolleyes:

Ενα OS πάει πακέτο με συσκευή και όλο το μπουκέτο των features. Δεν το απομονώνεις.

Επίσης ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες. Δεν θέλουν όλοι να δώσουν 700+ ευρά για το μηλόφωνο ή 600 για κάποιο android.

μερικές σκέψεις....

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Nεκρό; Εγώ μια χαρά λειτουργώ ένα S60 V5. Kαι γρήγορο είναι και βιντεοκλήση κάνω και το σερφάρισμά μου με τον opera κάνω και γρήγορα με σωστό ελληνικό Τ9 sms γράφω και βίντεο φωτό τραβώ ποιοτικά κ γρήγορα και δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης με ελληνικούς χάρτες της Navteq έχω και φτηνά είναι ως πακέτο. Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις με την συσκευή σου. Αν θες να λες ότι έχεις android για να είσαι ΟΚ με το ρεύμα δικαίωμά σου. Αλλά δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα OS είναι άχρηστα.

Σαν τους Η/Υ, επειδή βγήκε ο i5 ...άχρηστοι οι c2duo ...

Τα τελευταία χρόνια έχουν πέσει πολύ τα κινητά symbian κυρίως αφού άρχισε αυτό το trend με τα touch screen κινητά

Ενα OS πάει πακέτο με συσκευή και όλο το μπουκέτο των features. Δεν το απομονώνεις.

Επίσης ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες. Δεν θέλουν όλοι να δώσουν 700+ ευρά για το μηλόφωνο.

μερικές σκέψεις....

Γιατί αυτά τα Νοκια πόσο θα έχουν?

δες το πρωτο ποστ, βαλε ΦΠΑ και κανενα +10% γιατι ετσι ειναι η ελληνικη αγορα...

Δημοσ.

Επίσης ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες. Δεν θέλουν όλοι να δώσουν 700+ ευρά για το μηλόφωνο.

μερικές σκέψεις....

Εννοείται.. ούτε 500+ για ένα κινητό με symbian όμως.

Δεν θα πέσω και στα πατώματα μαχόμενος κατά του symbian, το ξεκαθαρίζω. Απλά όποιος το άφησε πίσω του (αυτό και τα windows mobile 6.5) είδε πόσο καλύτερο μπορεί να είναι ένα λειτουργικό για κινητά τηλέφωνα.

Το ότι κάποιους τους καλύπτει δεν είναι επιχείρημα... ακόμα περισσότεροι καλύπτονται με τα "dump" phones, τι σημαίνει αυτό ότι είναι καλύτερα;

Δημοσ.

Δεν θα πέσω και στα πατώματα μαχόμενος κατά του symbian, το ξεκαθαρίζω. Απλά όποιος το άφησε πίσω του (αυτό και τα windows mobile 6.5) είδε πόσο καλύτερο μπορεί να είναι ένα λειτουργικό για κινητά τηλέφωνα.

Το ότι κάποιους τους καλύπτει δεν είναι επιχείρημα... ακόμα περισσότεροι καλύπτονται με τα "dump" phones, τι σημαίνει αυτό ότι είναι καλύτερα;

Καλά κ εγώ δεν είμαι μέτοχός του. Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω κράξιμο για το Symbian μόνο κ μόνο για το κράζει κάποιος. Αν το ονόμαζαν Meego light κανείς δεν θα μίλαγε ή οι περισσότεροι τουλάχιστο γιατί δεν ξέρουν την τύφλα τους.

Αυτό που γίνεται με το ανώριμο Android πραγματικά είναι για γέλια. Αν αυτό γίνονταν για άλλο os θα το έθαβαν στον πυρήνα της γης.

Τέσπα ο καθείς ότι καταλαβαίνει.

Δημοσ.
Αυτό που γίνεται με το ανώριμο Android πραγματικά είναι για γέλια. Αν αυτό γίνονταν για άλλο os θα το έθαβαν στον πυρήνα της γης.

Τέσπα ο καθείς ότι καταλαβαίνει.

και πάλι μαζί σου είμαι... και εγώ έχω εκφράσει την άποψη μου για το πανηγύρι μου γίνεται στο android, αλλά κατ εμέ είναι μερικές κλάσεις παραπάνω από το symbian.

Δημοσ.

Ετσί και αλλιώς το symbian η nokia έχει ξεκαθαρίσει ότι θα το έχουν μόνο οι μεσαίου κόστους συσκευές της. Για τις ακριβές συσκευές υπήρχε το maemo και τώρα το επερχόμενο meego. Θεωρώ ότι το symbian για το target group των συσκευών είναι μια χαρά.

Δημοσ.

το 5800xm (του οποίου κάτοχος είμαι εδώ και 1 χρόνο) μια χαρά είναι με το symbian γιατί αυτά που προσφέρει αξίζουν για την τιμή που πληρώνεις για να το αποκτήσεις,

όλα έχουν να κάνουν με το value for money,πρόσφατα απέκτησα το samsung galaxy 3 με android γιατί και αυτό το θεωρώ value for money πρόταση.

μπορώ να πω ότι το 5800xm προσφέρει περισσότερα από τη στιγμή που δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης του galaxy λόγω v2.1 (Eclair), εντάξει είναι ασύγκριτα πιό γρήγορο σαν λειτουργικό αλλά με περιορίζει προς το παρόν όμως υπόσχεται πολλά σε αντίθεση με το 5800xm που μοιάζει ξεπερασμένο δίπλα του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

n8 ! Από τη πρώτη στιγμή το λάτρεψα...

Αλλά ακριβό. Βέβαια είναι οι πρώτες μέρες στη αγορά... Σε κανένα χρόνο που θα έχει πέσει η τιμή του θα το κάνω δικό μου .... (350 θα έδινα, παραπάνω όχι, αν και ίσος να το αξίζει )

Όσο για το symbian που λέτε αν και θέλω να διαφωνήσω το τελευταίο 1,5 χρόνο είναι τρομερα στάσιμο από εφαρμογές... Οι ίδιες ή άχρηστες εφαρμογές... π.χ. Αν μπεις στο ovi store δε θα δεις κάτι νέο... Και αυτα τα λέω έχοντας κινητό με symbian.

Δε μπορώ να πω γιατί δε έβαλε το "χ" άλλο λειτουργικό γιατί δε το εχω δοκιμάσει. Απορώ με το τόσο μεγάλο πλήθος που έχει δοκιμάσει τόσα διαφορετικά λειτούργηκα . Και όταν λέω δοκιμάσει μιλάω να το έχει στα χέρια του για 3+ μέρες ! Να δει που κολλάει, τι του λείπει... Τεσπα εσείς ξέρετε...

Άντε με το καλό να σπάσει!

(που σπασμένο είναι, αλλά να βγει στη αγορά....)

Από sar ? Πως πάει ;

Τι επεξεργαστή έχει; (αν και έψαξα δεν βρήκα κάτι)

N82..... Ήρθε η ώρα σου :)

Επεξ/σία από sam sam
Δημοσ.
Ετσί και αλλιώς το symbian η nokia έχει ξεκαθαρίσει ότι θα το έχουν μόνο οι μεσαίου κόστους συσκευές της. Για τις ακριβές συσκευές υπήρχε το maemo και τώρα το επερχόμενο meego. Θεωρώ ότι το symbian για το target group των συσκευών είναι μια χαρά.

αυξάνει το κόστος η χρήση του meego;

Δημοσ.
n8 ! Από τη πρώτη στιγμή το λάτρεψα...

Αλλά ακριβό. Βέβαια είναι οι πρώτες μέρες στη αγορά... Σε κανένα χρόνο που θα έχει πέσει η τιμή του θα το κάνω δικό μου .... (350 θα έδινα, παραπάνω όχι, αν και ίσος να το αξίζει )

Όσο για το symbian που λέτε αν και θέλω να διαφωνήσω το τελευταίο 1,5 χρόνο είναι τρομερα στάσιμο από εφαρμογές... Οι ίδιες ή άχρηστες εφαρμογές... π.χ. Αν μπεις στο ovi store δε θα δεις κάτι νέο... Και αυτα τα λέω έχοντας κινητό με symbian.

Δε μπορώ να πω γιατί δε έβαλε το "χ" άλλο λειτουργικό γιατί δε το εχω δοκιμάσει. Απορώ με το τόσο μεγάλο πλήθος που έχει δοκιμάσει τόσα διαφορετικά λειτούργηκα . Και όταν λέω δοκιμάσει μιλάω να το έχει στα χέρια του για 3+ μέρες ! Να δει που κολλάει, τι του λείπει... Τεσπα εσείς ξέρετε...

Άντε με το καλό να σπάσει!

(που σπασμένο είναι, αλλά να βγει στη αγορά....)

Από sar ? Πως πάει ;

Τι επεξεργαστή έχει; (αν και έψαξα δεν βρήκα κάτι)

N82..... Ήρθε η ώρα σου :)

Αυτός νομίζω είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα αγόραζα ξανά symbian κινητό.

Τα τελευταία τρία κινητά που είχα και αυτό που έχω τώρα είναι symbian και κάθε φορά μπαίνω στο ovi store με πιάνει κατάθλιψη.Μπορεί το symbian να είναι καλό,χρυσό,γρήγορο,σταθερό αλλά δεν έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των developers και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ίδιος εχω 3gs (που εντάξη με JB είναι άλλη κλάση)αλλά εχω πάρει στην κοπελιά μου το x10 mini και ο αδερφός μου εχει το wildfire.

Τα 2 android κάνανε όταν αγοράστηκαν 250 - 280 ευρό και ηταν τα μόνο που κάνανε τόσο.

Δεν τα λες και super.

Βασικά προβλήματα είναι:

έλειψη δυνατότητας αγοράς απο το market αν δεν εχεις κάνει root.

Η εύρεση εφαρμογών για την αναλυσή σου ειδικά σε qvga κινητά. (Οι αναλύσεις στις διάφορες ver του symbian αν δεις είναι ψιλοστάνταρ για να μην γίνεται ο χαμός που γίνεται στο android που πάει ο καθένας και βγάζει ότι ανάλυση του κατέβει.)

Η αδυναμία που υπάρχει ακόμα να εγκαταστήσεις πράγματα στην SD.

Το δυσνόητο file system του λειτουργικού και η linuxδομή του επίσης είναι ενα θέμα.

Άλλη μεγάλη γκρίνια που υπάρχει στο android είναι για τις version (βγαίνει κάτι πχ froyo και αν δεν είσαι τυχερός μπορείς να περιμένεις μήνες να βγει για το κινητό σου ή να μη βγεί και καθόλου).

Γενικά πιο εύκολα βρίσκω πράμα και στείνω ενα 5800 πχ με gps - media players - browser - messengers apps παρά σε android.

Σε αυτά τουλ. που εχουν πέσει στα χέρια μου κάποια απλά πράγματα ακόμα δεν τα εχω καταφέρει.

Σαν αισθητική και φρεσκάδα προτιμώ το Android αλλά σαν δυνατότητες δεν εχει κάτι περισσότερο ειδικά χωρίς market enabler.

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.
Ο ίδιος 3gs (που εντάξει με JB είναι άλλη κλάση)αλλά εχω πάρει στην κοπελιά μου το x10 mini και ο αδερφός μου εχει το wildfire.

Τα 2 android κάνανε όταν αγοράστηκαν 250 - 280 ευρό και ηταν τα μόνο που κάνανε τόσο.

Δεν τα λες και super.

Βασικά προβλήματα είναι:

έλειψη δυνατότητας αγοράς απο το market αν δεν εχεις κάνει root.

Η εύρεση εφαρμογών για την αναλυσή σου ειδικά σε qvga κινητά. (Οι αναλύσεις στις διάφορες ver του symbian αν δεις είναι ψιλοστάνταρ για να μην γίνεται ο χαμός που γίνεται στο android που πάει ο καθένας και βγάζει ότι ανάλυση του κατέβει.)

Η αδυναμία που υπάρχει ακόμα να εγκαταστήσεις πράγματα στην SD.

Το δυσνόητο file system του λειτουργικού και η linuxδομή του επίσης είναι ενα θέμα.

Άλλη μεγάλη γκρίνια που υπάρχει στο android είναι για τις version (βγαίνει κάτι πχ froyo και αν δεν είσαι τυχερός μπορείς να περιμένεις μήνες να βγει για το κινητό σου ή να μη βγεί και καθόλου).

Γενικά πιο εύκολα βρίσκω πράμα και στείνω ενα 5800 πχ με gps - media players - browser - messengers apps παρά σε android.

Σε αυτά τουλ. που εχουν πέσει στα χέρια μου κάποια απλά πράγματα ακόμα δεν τα εχω καταφέρει.

Σαν αισθητική και φρεσκάδα προτιμώ το Android αλλά σαν δυνατότητες δεν εχει κάτι

περισσότερο ειδικά χωρίς market enabler.

δες λίγο τι είχα γράψει μετά:

και πάλι μαζί σου είμαι... και εγώ έχω εκφράσει την άποψη μου για το πανηγύρι μου γίνεται στο android, αλλά κατ εμέ είναι μερικές κλάσεις παραπάνω από το symbian.
Δημοσ.

Πάντως αυτό που συμβαίνει με το symbian και τους developers είναι πραγματικά ανεξήγητο: ενώ το symbian είναι το λειτουργικό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις (ακόμα κ σήμερα) αυτοί προτιμούν iOS & android:confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...