Freakster Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Safe διαβάζω και για καθυστερήσεις στο shipping έχεις ακούσει τίποτα;
Safe_chef Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Safe διαβάζω και για καθυστερήσεις στο shipping έχεις ακούσει τίποτα; Πολλά λέγονται, αλλα όπως το βλέπω πάει για μέσα Οκτώμβρη. δε θέλει να επαναλλάβει τα λαθη του παρελθώντος(Ν97)...
atheatos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν, κατ'αρχήν ασχολούμε με το symbian απο το 3650, το δεύτερο symbian κινητό της nokia μετά το 7650,εποχή 2003, σταδιακά πέρασαν απο τα χέρια μου τα 7610/6630/6260/Ν90/Ν70/Ν73/Ν82/Ν95 8gb/ samsung innov8/ και εδω και ενα χρόνο είμαι υπερευχαριστημένος κάτοχος του ι8910 HD. Ποιοι μιλάνε λοιπόν για λειτουργικα? αυτοί που μπήκαν στο χώρο 2-3 χρόνια πριν, δε λέω οτι δε υπάρχει εξέλιξη στα λειτουργικά τους αλλά ξεχνάνε στα λειτουργικά τους τη βασική λειτουργία του τηλεφώνου. Η Nokia και γενικά τα symbian ήταν πάντα μπροστά απο την εποχή τους, συσκευές για όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα, απο 100 ευρώ μέχρι 700. Σε όλα τα σχέδια συσκευών, απο candybar μέχρι clamshell. και απο συρταρωτά (Ν80/Ν85/Ν95...) μέχρι περιστρεφόμενα (Ν90/Ν93...). η apple έχει βγάλει μία συσκευη με 3 revisions και έπιασε τον παπά απ'τα @ρχίδια. Θα ήθελα πολλά να πω αλλα δεν έχω όρεξη να μακρηγορήσω... Ας πάμε κατευθείαν στο Ν8 και ας δούμε κάποιες καινοτόμες λειτουργίες και πάνω απ'ολα πρακτικές και χρήσιμες... -USB otg (on the go) (συνδεση με κάθε flash drive, εξωτερικό σκληρό μέχρι 250gbhttp://symbianworld.org/5049-nokia-n8-connected-with-250gb-hard-drive/, α/ενσύρματο πληκτρολόγιο ΚΑΙ ποντικι με κέρσορα στην οθόνη του κινητου ή στη Full HD οθονη μας μέσω σύνδεσης με HDMI.http://www.youtube.com/watch?v=rg5rMfV6VKE -Ανοιχτό και όχι κλειδωμένο Bluetooth 3.0 -Camera 12mp με xenon Flash και Carl Zeiss φακούς με δυνατότητα εγγραφής βίντεο 720p με stereo ήχο.( μην ακούσω καμια μ@λακία για ξεχωριστή φωτογραφική μηχανή, εγω θελώ μια συσκεή που να την έχω πάντα στη τσέπη...) άμα ήθελα επαγγελματικά αποτελέσματα θα έπερνα Dslr. - Divx playback on board http://lovemynokia.com/nokia-n8-supports-divxxvid/ -υποστίρηξη flash lite 4.0 - Μη πει κανένας για επεξεργαστες με χαμηλές ταχύτητες... επι εποχής Ν95 η nokia είχε και gpu περα απο τον βασικό επεξεργαστή, οταν παίζαμε quake 3 στο Ν95 η apple μόλις άρχζε στην αγορά των smartphones. Αρα έχω την εντύπωση πως ένα κινητό με επεξεργαστή 680mhz και gpu με υποστίριξη hw opengl 2.0 είναι καλύτερο σε επιδόσεις απο ένα κινητό με επεξεργαστή 1ghz και υποστήριξη software opengl και φυσκά λιγότερο ενεργοβόρο. Μακάρι βέβαια να εχει και την ίδια υποστήριξη απο τους developers πλέον μιας και η Nokia θα χρησιμοποιεί την Qt πλεον και οι developers θα μπορουν με το ίδιο source code να βγάλουν εφαρμογες και για Symbian και για meego. -Δυνατό ηχο -Fm transmiter- reciever -wifi b/g/n -αναπαραγωγή Dvix και σε ανάλυση 720p μέσω HDMI plug and play... Video Playback: Video recording, Performance: encoding 25fps, decoding 30fps, File Formats: H.264, MPEG-4, VC-1, H.263, Real Video 10, ON2 VP6, Flash video Music Playback: FM radio, FM transmitter, MP3 player, Supported codecs: MP3,AAC,eAAC, eAAC+,WMA,AMR-WB, DRM support, DRM: OMA DRM 2.0 Δε γράφω άλλα, κουραστικα. λοιπόν ποια άλλη συσκευή μου παρέχει αυτές τις λειτουργίες? Καλό...μου αρέσει που δεν ήθελες να μακρηγορήσεις....Στο μύθο του Αισώπου η Nokia είναι ο λαγός...Ξεκουράσου και λίγο...:lol:
Freakster Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 πρέπει να είναι ο πρώτος διάλογος στο insomnia που δεν έχει ακουστεί ούτε ΕΝΑ επιχείρημα από τους αντιφρονούντες (αντε ότι το ovi store ειναι νεκρα). keep up παιδιά
Safe_chef Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Καλό...μου αρέσει που δεν ήθελες να μακρηγορήσεις....Στο μύθο του Αισώπου η Nokia είναι ο λαγός...Ξεκουράσου και λίγο...:lol: Οποίος βιάζεται προλαβαίνει, όποιος σκοντάφτει είναι μ@λάκας... στη περίπτωση της nokia σκόνταψε και τώρα τρέχει να προλάβει αλλά πότε δεν είχε μείνει πραγματικά πίσω. Στα specs ήταν πάντα μπροστά αλλά στην εμφάνιση του λειτουργικού ελάχιστες αλλαγές έχει με το χρόνο.
digekas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Από περιέργεια ρωτώ μιας και πέρασαν πολλά symbian από τα χέρια σου, πόσες εφαρμογές τις έκανες unsigned, τις υπέγραψες με δικό σου κλειδί και έτρεξαν σε άλλη έκδοση symbian;
Safe_chef Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Από περιέργεια ρωτώ μιας και πέρασαν πολλά symbian από τα χέρια σου, πόσες εφαρμογές τις έκανες unsigned, τις υπέγραψες με δικό σου κλειδί και έτρεξαν σε άλλη έκδοση symbian; Από περιέργεια θα σε ρωτήσω κ εγώ,απαντώντας στην ερώτηση σου. "υπάρχουν άτομα που αγοράζουν εφαρμογές όταν μπορούν να τις βρουν όλες σπασμένες στο ipmart;" εγώ πάντως δεν είμαι ένας από αυτούς, πάντα η συσκευές μου ήταν hacked και πότε, πέραν από ελάχιστες περιπτώσεις, δε χρειάστηκε να κάνω sign εφαρμογή...
digekas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Από περιέργεια θα σε ρωτήσω κ εγώ,απαντώντας στην ερώτηση σου. "υπάρχουν άτομα που αγοράζουν εφαρμογές όταν μπορούν να τις βρουν όλες σπασμένες στο ipmart;" εγώ πάντως δεν είμαι ένας από αυτούς, πάντα η συσκευές μου ήταν hacked και πότε, πέραν από ελάχιστες περιπτώσεις, δε χρειάστηκε να κάνω sign εφαρμογή... Μάλλον δεν κατάλαβες τι ρώτησα. Αναφερόμουν στο backward compatibility μεταξύ των διάφορων εκδόσεων του λειτουργικού και στο στήσιμο της πλατφόρμας που θα έφερνε κοντά τους developers. Με λίγα λόγια ρητορικό ήταν το ερώτημα.
Safe_chef Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον δεν κατάλαβες τι ρώτησα. Αναφερόμουν στο backward compatibility μεταξύ των διάφορων εκδόσεων του λειτουργικού και στο στήσιμο της πλατφόρμας που θα έφερνε κοντά τους developers. Με λίγα λόγια ρητορικό ήταν το ερώτημα. to sign το εμφάνησε στα s60 v3 γι'αυτό μπερδεύτικα με την ερωτηση σου, πάντα υπήρχαν μικρο ασυμβατότητες λόγω αλλαγών στο hardware κυρίως,οθόνες,chipset και λογικό είναι να υπάρχουν, όπως τώρα αρχίζει να έχει και η apple ασυμβατότητες με την πρώτη γενιά του iphone. Το θέμα είναι οτι κάποια στοιχεία του λειτουργικού θεωρούνται δεδομένα, όπως το 3g,το Hspa, οι Βιντεοκλήσεις, τα mms,το wlna κλπ κλπ, δεν χρειάζεται να τα πολυδιαφημίσει γιατι πολύ απλά οι χρήστες των symbian τα θεωρούν δεδομένα οτι υπάρχουν, όχι όπως κάνει η apple που μας κοτσάρει το facetime και μας το πλασάρει σαν "Επανάσταση"εν έτη 2010!!
digekas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, δεν λες για το multitasking, το facetime μας μάρανε...
Safe_chef Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, δεν λες για το multitasking, το facetime μας μάρανε... Αυτό που το πας... είναι αυτό που λέμε,"όταν εσεις πηγαίνατε, εμεις πηγαινοερχόμασταν εδω και χρόνια..." χαχαχαχα
atheatos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Οποίος βιάζεται προλαβαίνει, όποιος σκοντάφτει είναι μ@λάκας... στη περίπτωση της nokia σκόνταψε και τώρα τρέχει να προλάβει αλλά πότε δεν είχε μείνει πραγματικά πίσω. Στα specs ήταν πάντα μπροστά αλλά στην εμφάνιση του λειτουργικού ελάχιστες αλλαγές έχει με το χρόνο. Power is nothing without control...ελπίζω να γίνει και ασφαλές το Symbian γιατί ήταν υπερβολικό να έχω antivirus στο κινητό όπως κάποτε...
Freakster Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα σε ποιό τηλέφωνο έχεις βρει την υγειά σου και δεν έχει κανένα πρόβλημα ασφαλείας;
digekas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Και εκεί χρειάζονται προστατευτικά μέσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα