Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Ε7 αναφερόμουνα και φυσικά αυτό δε το κάνουν μόνο στη Νόκια αλλά παντού, απλά ευκαιρία έψαχνα να τα πω για τις τιμές που δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. :-) Το Ν8 κάνει όσο γράφεις, 370 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. δηλαδή περίπου 450 με Φ.Π.Α.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι και τα 4 κινητά της.

Το N8 και το Ε7 εχουν τα πάντα και μπαίνουν σαν φτηνοί ανταγωνιστές του iphone το οποίο μην ξεχνάμε ότι ξεκινάει απο τα 660 ευρό.

Τα 495 + φπα και μένα μου φαίνονται πολλά αλλά μην ξεχνάμε ότι ανήκει στην high prestige Ε σειρά με Querty μεταλλικό περίβλημα και 4άρα οθόνη και ότι επίσης η nokia ρίχνει πολύ πιο γρήγορα τις τιμές της.

480-500 βαριά στο τέλος του χρόνου θα κάνουν και αν ακολουθήσουν τροχιά ανάλογη του 5800 και του X6 σε κανα χρόνο απο τώρα θα είναι στο midrange κομμάτι απο άποψη τιμής.

Το ίδιο πιστεύω και για τα C6-C7 θα πάρουν την θέση των παλιότερων Symbian OS v9.4 κινητών της (XM 5800 - Ν97 - και Χ6) και σε price range 200-300 ευρό θα αποτελέσουν μια χαρά λύση για smartphone με Symbian^3 - capacitive Amoled οθόνες - wifi - gps.

Στα ίδια λεφτά παίζουν μόνο μεταχειρισμένα android και κάποια καινούργια με QVGA ανάλυση...

Αν ακολουθήσει την εως τώρα πολιτική της η Nokia στο θέμα τιμών δεν εχει τπτ να φοβάται ούτε η ίδια ούτε το symbian.

Απλά πρέπει να συνεχίσει την συνεργασία της με την Sony και την Samsung για λόγους prestige και για να μην φαίνεται εγκαταλελειμμένο OS το symbian.

Όλοι σκούζουν για Symbian και Nokia και αγοράζουν ξεφτιλισμένα feature phones που θέλουν οχι touch αλλά σφυροκάλεμο για να δουλέψουν ή δίνουν ενα κάρο λεφτά σε android και φοβούνται ακόμα και μια εφαρμογή να περάσουν.

Τα πράγματα που έκαναν τα s60 απο το 2002 ακόμα δεν τα εχουν δει στο κινητό τους...

42% εχει στην αγορά το symbian σύμφωνα με το Gartner αυτοί που κράζουν νομίζουν πως ξέρουν καλύτερα...

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

Πολύ καλά τα κινητά.

Χαίρομαι που υπάρχει και QWERTY version. Χαρακτηριστικό ουσίας.

Το κινητό προφανώς δεν το παίρνεις για την κάμερα.. Το παίρνεις για να κάνεις τηλέφωνα (γκουχ γκουχ). Η κάμερα είναι απλά ένα γαμάτο έξτρα..

Όσο για το symbian. Το πιο γρήγορο με διαφορά.. Στο μισό hardware που έχουν άλλα κινητά πάει και πιο γρήγορα. Σου αφήνει έτσι και μεγαλύτερη μπαταρία...Και λεφτά στην τσέπη. Απλά πρέπει να του αλλάξουν όνομα να σταματήσει ο κόσμος να κράζει. Μου θυμίζει όσους κράζουν τα windows επειδή ακόμα κολλάνε.. Επειδή κολλούσαν πριν δέκα χρόνια.

To symbian αυτή τη στιγμή είναι δέκα κλάσεις πάνω από το Meego. Και για τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον.

Όσο για το samsung.. Ούτε για αστείο.

Μια χαρά είναι και τα 4 κινητά της.

Το N8 και το Ε7 εχουν τα πάντα και μπαίνουν σαν φτηνοί ανταγωνιστές του iphone το οποίο μην ξεχνάμε ότι ξεκινάει απο τα 660 ευρό.

Μπορεί τα 495 + φπα να φαίνονται πολλά αλλά η nokia ρίχνει πολύ πιο γρήγορα τις τιμές της.

480-500 βαριά στο τέλος του χρόνου θα κάνουν και αν ακολουθήσουν τροχιά ανάλογη του 5800 και του X6 σε κανα χρόνο απο τώρα θα είναι στο midrange κομμάτι απο άποψη τιμής.

Το ίδιο πιστεύω και για τα C6-C7 θα πάρουν την θέση των παλιότερων Symbian OS v9.4 κινητών της (XM 5800 - Ν97 - και Χ6) και σε price range 250-350 θα αποτελέσουν μια χαρά λύση για smartphone με Symbian^3 - capacitive Amoled οθόνες - wifi - gps.

Στα ίδια λεφτά παίζουν μόνο μεταχειρισμένα android και κάποια καινούργια με QVGA ανάλυση...

Αν ακολουθήσει την εως τώρα πολιτική της η Nokia στο θέμα τιμών δεν εχει τπτ να φοβάται ούτε η ίδια ούτε το symbian.

Όλοι σκούζουν για τα Symbian και την Nokia και αγοράζουν ξεφτιλισμένα feature phones που θέλουν οχι touch αλλά σφυροκάλεμο για να δουλέψουν ή ενω δίνουν ενα κάρο λεφτά δεν ξέρουν μια εφαρμογή να περάσουν σε android

Τα πράγματα που έκαναν τα s60 απο το 2002 ακόμα δεν τα εχουν δει στο κινητό τους...

42% εχει στην αγορά το symbian σύμφωνα με το Gartner αυτοί που κράζουν νομίζουν πως ξέρουν καλύτερα...

++

Δημοσ.

Epic Fail! Για να ξεκινήσει η ΝΟΚΙΑ να φτιάχνει smart-phones μάλλον θα πρέπει να αρχίσει από τον αλγόριθμο υπολογισμού της ημερομηνίας! Χαχαχα!!! Η οθόνη γράφει Tue 15/09/10!

Η 15/09 είναι Τετάρτη, όχι Τρίτη! Εεέλεος!

Δημοσ.

Τα κινητά, όπως το N80 και παλαιότερα με Symbian λειτουργικό, πάντα με βόλευαν. Πρώτη φορά τη πάτησα και πήρα κινητό Nokia (6600slide) με απλό λειτουργικό και έχω μαρτυρήσει...

Ας κοιτάξει να φτιάξει τα πλαστικά της όμως και γενικότερα τη ποιότητα κατασκευής της και μετά ας κοιτάξει παραπέρα... :mad:

Δημοσ.

Εγώ αποτι κατάλαβα το symbian ^3 είναι εκεί απλά για να υπάρχει μέχρι να βγει το ^4... και γιαυτό δεν θα αγοράσω κανένα αφού έχουν τέτοιες "εξωφρενικές" τιμές :/

Με 500 ευρω ποιος θα παρει Nokia αντι για HTC Desire?!?

Epic Fail! Για να ξεκινήσει η ΝΟΚΙΑ να φτιάχνει smart-phones μάλλον θα πρέπει να αρχίσει από τον αλγόριθμο υπολογισμού της ημερομηνίας! Χαχαχα!!! Η οθόνη γράφει Tue 15/09/10!

Κάτσε ρε φίλε... Η Νοκια έβγαζε smartphones πριν καλά καλά υπάρξει η HTC και τα iLols τι μας λες τώρα? Ναι τότε που η blackberry δεν πουλούσε σε απλό χρήστη ούτε μια συσκευή τον μήνα :/

Να θυμηθούμε μήπως τα Nokia 6600? 3230? 7610?

Δημοσ.

και ο γείτονάς μου παντρεύτηκε ένα μπάζο, αφού του αρέσει εμένα δε μου πέφτει λόγος

περί ορέξεως....................

Δημοσ.

Εξαιρετική η επιχειρηματολογία των epic fail... :lol:

To Symbian σαν λειτουργικό είναι ώριμο και αξιόπιστο. Φυσικά αυτά δεν επαρκούν για να καταστήσουν μία συσκευή επιτυχημένη από πλευράς πωλήσεων και το βάρος πέφτει στην αξιοποίησή της μέσω κυρίως τρίτων εφαρμογών και γενικότερα από τον αριθμό των επιλογών που θα έχει ο καταναλωτής που εξαρτάται από τον αριθμό των developers που θα ασχοληθούν με την πλατφόρμα. :-)

Αν η πλατφόρμα εξασφαλίζει πελάτες στους developers τότε αυτοί με τις εφαρμογές τους θα κρατήσουν/δώσουν αξία στην πλατφόρμα και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ποσοστά του Gartner δεν είναι λανθασμένα αλλά το συντριπτικό ποσοστό των κατόχων αυτών των συσκευών Symbian δεν έχουν εγκαταστήσει καμία εφαρμογή στο κινητό τους, οπότε σαν ποσοστό δεν λέει και πολλά πράγματα στους developers.

Παρά ταύτα το Symbian είναι open source λειτουργικό όπως είναι και το Android, όπως άλλωστε και το MeeGo οπότε μεταξύ τους δεν έρχονται σε άμεση ρήξη, οπότε στο απώτερο μέλλον θα πρέπει να περιμένουμε μια συμβατότητα μεταξύ τους, μία συμβατότητα που θα δίνει περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές και περισσότερα κέρδη στις εταιρίες που έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούν να κλειδώσουν στην πλατφόρμα τους καταναλωτές και developers. :-)

Δημοσ.
και ο γείτονάς μου παντρεύτηκε ένα μπάζο, αφού του αρέσει εμένα δε μου πέφτει λόγος

περί ορέξεως....................

τι λε ρε μεγάλε... από τη στιγμή που είσαι γείτονας μια χαρά λόγος σου πέφτει... :P

Δημοσ.

Η 15/09 είναι Τετάρτη, όχι Τρίτη! Εεέλεος!

Lol!....πάντως πρέπει να σου άρεσε το e7 γιατι μάλλον το παρατηρούσες ώωωρα..

"Καλο κλείσιμο" στη νοκια και απο μένα...

Δημοσ.

Γιατί όλοι κράζεται το symbian? Τι κακό έχει? Το 5800 που έχω αυτή την στιγμή δουλεύει μια χαρα, δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ κανένα προβλημα.... (πριν με πετροβολισετε :-), να ξέρεται ότι είναι το πρώτο μου smartphone....)

Δημοσ.

Ε ρε κολλημένοι που υπάρχουν. Το Symbian γιατί το κράζετε; Ούτε και σεις ξέρετε....φαντάζομαι. Το λένε όλοι άρα έτσι θα είναι. Οπως όλοι λένε για το σούπερ ουάου android που δεν μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση...:P

Α ρε φανμποϊς ... JC-hysterical.gif

Συνεχίστε παντογνώστες JC_snack.gif

Δημοσ.

Δεν είσαι παντογνώστης όταν ξέρεις ότι το symbian είναι νεκρό εδώ και κάνα 2 χρόνια... απλά δεν ζεις στον δικό σου φανταστικό κόσμο παρά στην γη.

Δημοσ.

Nεκρό; Εγώ μια χαρά λειτουργώ ένα S60 V5. Kαι γρήγορο είναι και βιντεοκλήση κάνω και το σερφάρισμά μου με τον opera κάνω και γρήγορα με σωστό ελληνικό Τ9 sms γράφω και βίντεο φωτό τραβώ ποιοτικά κ γρήγορα και δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης με ελληνικούς χάρτες της Navteq έχω και φτηνά είναι ως πακέτο. Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις με την συσκευή σου. Αν θες να λες ότι έχεις android για να είσαι ΟΚ με το ρεύμα δικαίωμά σου. Αλλά δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα OS είναι άχρηστα.

Σαν τους Η/Υ, επειδή βγήκε ο i5 ...άχρηστοι οι c2duo ...

Δημοσ.

Δεν έχει κάνει να κάνει με την ισχύ όπως λες στο παράδειγμα σου στο οποίο συμφωνώ. Εδώ μιλάμε για λειτουργικό. Και αν έχεις δουλέψει έστω και λίγο με android ή ios θα δεις αμέσως την διαφορά.

Και εγώ είχα symbian συσκευές... πριν 5-6 χρόνια όμως, τότε που ήταν ότι καλύτερο. Πλέον όμως δεν είναι, δε πα να το λες εσύ "ρεύμα", "μόδα", "μαγκιά" etc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...