linkinpark4175 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ, όταν είδα την τιμή του E7 ξεράθηκα στα γέλια!! Καλά πλάκα κάνει?? 495 ευρώ χωρίς ΦΠΑ? Εγώ το είχα κόψει για 150-200 ευρώ χαχαχα, eleosss
Freakster Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Can't wait for Nokia n8.. Μετράω τις μέρες κυριολεκτικά.
opera Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 με την τιμή που θα βγει το N8 δεν θα είναι καλή επιλογή για αγορά.
Razor333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να αποφασίσω τι είναι χειρότερο σε αυτές τις συσκευές, η άθλια ονομασία τους ή το symbian?
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι δεν βαλανε ενα meego ή καποια αλλη διανομη πανω στο N8? Κριμα.
Freakster Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 με την τιμή που θα βγει το N8 δεν θα είναι καλή επιλογή για αγορά. εξήγησε μου λίγο που το στηρίζεις αυτό. τα χαρακτηριστικά του τα ξέρεις να μην τα ξαναναφέρω. Άλλο κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά στα 500 ευρώ κυκλοφορεί;
opera Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 εξήγησε μου λίγο που το στηρίζεις αυτό. τα χαρακτηριστικά του τα ξέρεις να μην τα ξαναναφέρω. Άλλο κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά στα 500 ευρώ κυκλοφορεί; όσοι θα έδιναν 500 ευρώ ( για το Ν8) παρακαλώ να ψηφίσουν up. με τα μισά σχεδόν χρήματα παίρνω αυτό http://www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-3146.php
Freakster Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δεν είναι λοιπόν καλή επιλογή γιατί στα 500 (; ) ευρώ με φωτογραφική 12άρα και αν δεις samples φοβερή ποιότητα, xenon flash, 720p video recording, hdmi, usb otg, in ear ακουστικά μέσα στη συσκευασία, τα πάντα όλα, gps με χάρτες δωρεάν, radio, 16gb και expansion slot, μπαταρία που κρατάει για μέρες, οθόνη capacitive, death grip free, όμορφο σχεδιασμό, σώμα από αλουμίνιο, λειτουργικό που κάνει τη δουλειά του δε θα μου κάνουν vote up. ok. εγώ πάντως δε μπορώ να με ψηφίσω, παρακαλώ τον hal να επιληφθεί του θέματος
chek2fire Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως έχω χρησιμοποιήσει symbian μια χαρά λειτουργικό είναι για μέση κατάσταση και με πλήθος προγραμμάτων. Στο 5800 ήμουν αρκετά ευχαριστημένος και με την απόδοση του αλλά και με τις όποιες δυνατότητες είχε συν τις συχνές αναβαθμίσεις του από την nokia.
Freakster Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.gsmarena.com/samsung_s8500_wave-3146.php[/url] ΔΕΝ έχω δοκιμάσει το bada os αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένα τόσο φρέσκο λειτουργικό φτάνει σε σταθερότητα το symbian. Μακάρι να πέφτω έξω.
opera Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δεν είναι λοιπόν καλή επιλογή γιατί στα 500 (; ) ευρώ με φωτογραφική 12άρα και αν δεις samples φοβερή ποιότητα, xenon flash, 720p video recording, hdmi, usb otg, in ear ακουστικά μέσα στη συσκευασία, τα πάντα όλα, gps με χάρτες δωρεάν, radio, 16gb και expansion slot, μπαταρία που κρατάει για μέρες, οθόνη capacitive, death grip free, όμορφο σχεδιασμό, σώμα από αλουμίνιο, λειτουργικό που κάνει τη δουλειά του δε θα μου κάνουν vote up. ok. εγώ πάντως δε μπορώ να με ψηφίσω, παρακαλώ τον hal να επιληφθεί του θέματος φωτογραφική μηχανή-κάμερα θέλεις ή smartphone μη ψαρώνεις από τα megapixels της nokia http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2009/11/24/Samsung-WB550/p1 215 ευρώ και δε συγκρίνεται φωτογραφικά με το κινητό.
Freakster Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 για την ακρίβεια θέλω gps με offline χάρτες, ραδιόφωνο, mp3 player, video player, φωτογραφική και βιντεοκάμερα, και ένα καλό κινητό χωρίς να πρέπει να κουβαλάω το τσαντάκι μου μαζί ψάρωσες με την ποιότητα; [ame] [/ame]
Haldol Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά μαύρο χάλι είναι η ποιότητα. Η compact των 5MP που έχω χρόνια τώρα τραβάει ασύγκριτα καλύτερες φωτογραφίες. Αυτή απλά μεγάλο μέγεθος έχει.
Skylined Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το Φ.Π.Α. δεν περιλαμβάνετε στις τιμές γιατί δε θα το πληρώσει ο καταναλωτής; 500 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. είναι 600 με Φ.Π.Α. Την επόμενη φορά να πάω στο κατάστημα και να τους πω ότι η διαφήμιση έλεγε ότι δε θα πληρώσω Φ.Π.Α. Καλό το δείγμα για φωτογραφική μηχανή κινητού, ικανοποιητικότατα frames/sec, πράγμα το οποίο επιτυγχάνουν και άλλα κορυφαία κινητά και ας έχουν λιγότερα megapixel. Επίσης πρόσεξα τη χαμηλή ανάλυση της οθόνης, γιατί;;; Για το symbian δεν έχω γνώμη αλλά αν κρίνω απ' το android που γνωρίζω έχει καλό συναγωνισμό και πρέπει να είναι όντως καλό για να το προτιμήσει ο κόσμος. Βέβαια η Nokia έχει το όνομα και την ιστορία. Aς δούμε τα reviews
Freakster Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 happy for you Haldol με λίγο σελοτειπ την κολλάς και στο κινητό σου και είσαι good to go :/ είναι 370 ευρώ χωρίς φπα Skylined
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα