Praetorianos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 εχω την εντυπωση οτι η μενσα απλα τρωει λεφτα απο τον καθε καημενο που θελει να αποδειξει οτι κατι ειναι. μια μερα μπηκα το σαιτ τους και ειδα ενα παραδειγμα τεστ απ αυτα που βαζουν. το ελυσα ακουγωντας μουσικη και μιλωντας στο μσν παραλληλα οποιος εχει ενα background θετικων επιστημων το λυνει πανευκολα Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι διαφωνώ εντελώς μαζί σου, τα online IQ τεστ είναι της πούτσας. Ακόμα και της MENSA. Αυτά είναι για να πειστείς ότι είσαι έξυπνος, να πας να δώσεις το test. Τα αποδεκτά tests δεν χρειάζονται ούτε μαθηματικά, ούτε backround, ούτε καν να ξέρεις να γράφεις.
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι διαφωνώ εντελώς μαζί σου, τα online IQ τεστ είναι της πούτσας. Ακόμα και της MENSA. Αυτά είναι για να πειστείς ότι είσαι έξυπνος, να πας να δώσεις το test. Τα αποδεκτά tests δεν χρειάζονται ούτε μαθηματικά, ούτε backround, ούτε καν να ξέρεις να γράφεις. κοιτα απλα λεω οτι για καποιον με εμπειρια στις θετικες επιστημες θα του ειναι πολυ πιο ευκολο το συγκεκριμενο. τωρα απο την αλλη το θεωρω κοροιδια γενικως να κανεις τεστς για να εισαι μελος ενα κλαμπ χωρις στην ουσια ομως να εχεις κανει τπτ το αξιοσημειωτο στην ζωη σου.
Praetorianos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 κοιτα απλα λεω οτι για καποιον με εμπειρια στις θετικες επιστημες θα του ειναι πολυ πιο ευκολο το συγκεκριμενο. Κι εγώ λέω πως όχι Έχω δει και τα δύο και ξέρω τι εννοείς περί μαθηματικού backround. Στα online ισχύει γιατί είναι όλα του στυλ: "έχω τρεις μπάλες μου παίρνουν μερικές, πόσες μου πήραν αν τώρα έχω δύο". Αυτό το αναλύεις σαν εξίσωση και βγαίνει σε δευτερόλεπτα. Στα κανονικά ακόμα και χαρτί και μολύβι να έχεις, ακόμα και πτυχίο μαθηματικής ανάλυσης να έχεις, σου είναι άχρηστα, είναι απλά θέμα αντίληψης. τωρα απο την αλλη το θεωρω κοροιδια γενικως να κανεις τεστς για να εισαι μελος ενα κλαμπ χωρις στην ουσια ομως να εχεις κανει τπτ το αξιοσημειωτο στην ζωη σου. Γι' αυτό είπα ότι δεν διαφωνώ εντελώς μαζί σου. Καλά εννοείται ότι το -1 δεν το 'βαλα εγώ ε?
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ε σε γενικες γραμμες συμφωνουμε. το τεστ παντως ηταν κατι με σχηματακια και βρες πιο συνεχιζει την αλληλουχια και τετοια.
RottenLungs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 To IQ test μπορείς να το βάλεις στο βιογραφικό σου; Υπάρχει δηλαδή αναγνωρισμένος φορέας που να κάνει τέτοιες εξετάσεις; Κάποτε είχα κάνει test δεξιοτήτων, έχει καμία σχέση; Υ.Γ. Κουβέντα να γίνεται... Ψιλοχέστηκ@ αλλα βαριέμαι απίστευτα αυτήν την στιγμή.
elven Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είναι έτσι να το βάλω κι εγώ 30 καλά δεν είναι;
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είναι έτσι να το βάλω κι εγώ30 καλά δεν είναι; οριστε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.