Προς το περιεχόμενο

Τί είναι το UCAS?

nkeroulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να το ψαξεις στο google?

http://en.wikipedia.org/wiki/Ucas

Εχεις δικιο αλλα ειλικρινα αυτο ειναι τερμα σπαστικο!!! Μπορει ο ανθρωπος να μην εχει ιδέα απο αγγλικα! Να μην ξέρει οτι τι σημαινει το hello!!! ΜΗΝ δινετε αμεσως λινκ απο google!! οσοι ξέρετε απαντατε!!!!

Δημοσ.
Εχεις δικιο αλλα ειλικρινα αυτο ειναι τερμα σπαστικο!!! Μπορει ο ανθρωπος να μην εχει ιδέα απο αγγλικα! Να μην ξέρει οτι τι σημαινει το hello!!! ΜΗΝ δινετε αμεσως λινκ απο google!! οσοι ξέρετε απαντατε!!!!

τοτε γιατι να παει να σπουδασει στην αγγλια?

Δημοσ.
Διότι είναι μέλος της mensa και να κάνει μεταπτυχιακό στο harvard, μας το είπε σε άλλο μήνυμα.

Δεν καταλαβαίνω την επίθεση. Έχω 3 επιλογές να μείνω εδώ να πάω Αγγλία ή Ολλανδία.

Το τι θα κάνω μετά για μεταπτυχιακά είναι άλλο θέμα.

ΝΑΙ ξέρω καλά αγγλικα.

Δημοσ.

μηπως ειναι τρολ

δες ποσα θεματα για το ιδιο πραγμα....

λεω τωρα εγω...

Και που να δεις τι τραβάμε στον προγραμματισμό...

Δύσκολο να καταλάβεις τα μέλη της Mensa βρε παιδάκι μου.

Δημοσ.

Και που να δεις τι τραβάμε στον προγραμματισμό...

Δύσκολο να καταλάβεις τα μέλη της Mensa βρε παιδάκι μου.

εχω την εντυπωση οτι η μενσα απλα τρωει λεφτα απο τον καθε καημενο που θελει να αποδειξει οτι κατι ειναι. μια μερα μπηκα το σαιτ τους και ειδα ενα παραδειγμα τεστ απ αυτα που βαζουν. το ελυσα ακουγωντας μουσικη και μιλωντας στο μσν παραλληλα :P οποιος εχει ενα background θετικων επιστημων το λυνει πανευκολα

Δημοσ.

Συγνώμη nkerouli νομίζεις ότι δουλεύεις κανέναν;

Ανοίγεις θέμα για να ρωτήσεις τι είναι το UCAS, παλαιότερα για το bakalogato (πως διάολο γράφεται..) και για οποιαδήποτε άλλη αηδία μπορείς να σκεφτείς.

Μας λές τώρα ότι είσαι μέλος της MENSA (άρα είσαι εξυπνάρας και μπορείς να κατανοήσεις) και ότι ξέρεις Αγγλικά (άρα μπορείς να μπεις σε οποιοδήποτε site ακόμη και στη wikipedia και να ενημερωθείς). Δεν το κάνεις όμως, και ρωτάς εδώ στο φόρουμ.

Οκ, δεν βαρέθηκες όμως;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...