Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να το ψαξεις στο google? http://en.wikipedia.org/wiki/Ucas
Vintage Jewel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως ειναι τρολ δες ποσα θεματα για το ιδιο πραγμα.... λεω τωρα εγω...
leonidas_fs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να το ψαξεις στο google? http://en.wikipedia.org/wiki/Ucas Εχεις δικιο αλλα ειλικρινα αυτο ειναι τερμα σπαστικο!!! Μπορει ο ανθρωπος να μην εχει ιδέα απο αγγλικα! Να μην ξέρει οτι τι σημαινει το hello!!! ΜΗΝ δινετε αμεσως λινκ απο google!! οσοι ξέρετε απαντατε!!!!
nkeroulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Αααα κατάλαβα. Ωραία. Δεν είναι και τόσο εύκολο να καταλάβει κανείς τι είναι απο το website τους.
Toufas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εχεις δικιο αλλα ειλικρινα αυτο ειναι τερμα σπαστικο!!! Μπορει ο ανθρωπος να μην εχει ιδέα απο αγγλικα! Να μην ξέρει οτι τι σημαινει το hello!!! ΜΗΝ δινετε αμεσως λινκ απο google!! οσοι ξέρετε απαντατε!!!! τοτε γιατι να παει να σπουδασει στην αγγλια?
insomniaK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Διότι είναι μέλος της mensa και να κάνει μεταπτυχιακό στο harvard, μας το είπε σε άλλο μήνυμα.
leonidas_fs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 τοτε γιατι να παει να σπουδασει στην αγγλια? hehehe...Μπορει να ειναι ρητορικη η ερωτηση του...
nkeroulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Διότι είναι μέλος της mensa και να κάνει μεταπτυχιακό στο harvard, μας το είπε σε άλλο μήνυμα. Δεν καταλαβαίνω την επίθεση. Έχω 3 επιλογές να μείνω εδώ να πάω Αγγλία ή Ολλανδία. Το τι θα κάνω μετά για μεταπτυχιακά είναι άλλο θέμα. ΝΑΙ ξέρω καλά αγγλικα.
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 θα κανεις μεταπτυχιακα στο harvard και δε ξερεις να ψαξεις στο google?
javavall Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως ειναι τρολδες ποσα θεματα για το ιδιο πραγμα.... λεω τωρα εγω... Και που να δεις τι τραβάμε στον προγραμματισμό... Δύσκολο να καταλάβεις τα μέλη της Mensa βρε παιδάκι μου.
evabb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Και που να δεις τι τραβάμε στον προγραμματισμό... Δύσκολο να καταλάβεις τα μέλη της Mensa βρε παιδάκι μου. εχω την εντυπωση οτι η μενσα απλα τρωει λεφτα απο τον καθε καημενο που θελει να αποδειξει οτι κατι ειναι. μια μερα μπηκα το σαιτ τους και ειδα ενα παραδειγμα τεστ απ αυτα που βαζουν. το ελυσα ακουγωντας μουσικη και μιλωντας στο μσν παραλληλα οποιος εχει ενα background θετικων επιστημων το λυνει πανευκολα
Teaser Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Συγνώμη nkerouli νομίζεις ότι δουλεύεις κανέναν; Ανοίγεις θέμα για να ρωτήσεις τι είναι το UCAS, παλαιότερα για το bakalogato (πως διάολο γράφεται..) και για οποιαδήποτε άλλη αηδία μπορείς να σκεφτείς. Μας λές τώρα ότι είσαι μέλος της MENSA (άρα είσαι εξυπνάρας και μπορείς να κατανοήσεις) και ότι ξέρεις Αγγλικά (άρα μπορείς να μπεις σε οποιοδήποτε site ακόμη και στη wikipedia και να ενημερωθείς). Δεν το κάνεις όμως, και ρωτάς εδώ στο φόρουμ. Οκ, δεν βαρέθηκες όμως;
Timour21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ δεν βαριόμαστε εμείς που του απαντάμε, αυτός θα βαρεθεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.