katsouras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα.Εδω και καποιες μερες πρωι μεσημερι βραδυ εχουμε βρει το βιολι και αυτος ο αριθμος ο οποιος δεν μπορω να βρω που αντιστοιχει περνει συνεχεια..2116000850.Ψαχνωντας να βρω λοιπον ποιος μου τα κανει τσουρεκια καθημερινα βρηκα αυτο..http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/2116000850 Και οπως λεει καποιος εκει το επιασα δυο φορες και ο εκλεισαν μετα απο 2 δευτερολεπτα..Τι συμβαινει ρε !@στη μου?
Vintage Jewel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως δεν θα επρεπε να ποσταρεις τον αριθμο???
antonl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ κι εδώ. Δεν ξέρω σχετικά με την αξιοπιστία των sites.
Lucifer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως δεν θα επρεπε να ποσταρεις τον αριθμο??? Πόσο χρήσιμο θα ήταν ένα ποστ του στυλ "με παίρνουν από το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, μήπως ξέρετε ποιος είναι;" βιντατζού;
alexnir Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 καποιο διαστημα με καλουσανε και μενα απο αυτο το νουμερο. εργασιμες ωρες αλλα καθημερινα (Σαββατα και Κυριακες). ποτε δεν απαντησα ή το εκλεινα. δεν εχω προβληματα με τραπεζες και πιστωτικες, οποτε αποκλειω να ειναι εισπρακτικη εκτος κι αν ηταν για πωληση. το πατηρντι κρατησε περιπου μια εβδομαδα. μετα εβαλα το νουμερο στην black list του κινητου και δεν ξανασχοληθηκα. μπορει να συνεχιζουν αυτοι αλλα πλεον δεν με ενδιαφερει.
partblah1990 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δώσε το νούμερο τους στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Vintage Jewel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Πόσο χρήσιμο θα ήταν ένα ποστ του στυλ "με παίρνουν από το ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, μήπως ξέρετε ποιος είναι;" βιντατζού; Οχι εννοουσα ή να μην γινει το θρεντ καθολου ή απλα να ζητησει σαιτ πχ με τηλεφωνικο καταλογο? η αυτο που ειπε το παιδι παραπανω καλυτερα
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα.Εδω και καποιες μερες πρωι μεσημερι βραδυ εχουμε βρει το βιολι και αυτος ο αριθμος ο οποιος δεν μπορω να βρω που αντιστοιχει περνει συνεχεια..2116000850.Ψαχνωντας να βρω λοιπον ποιος μου τα κανει τσουρεκια καθημερινα βρηκα αυτο..http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/2116000850 Και οπως λεει καποιος εκει το επιασα δυο φορες και ο εκλεισαν μετα απο 2 δευτερολεπτα..Τι συμβαινει ρε !@στη μου? μηπως ειναι απο τηλεφωνικο θαλαμο;
katsouras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 http://isfentona.blogspot.com/2010/09/spammers.html Γιατι να μην ποσταρω τον αριθμο?Εφοσον υπαρχουν υποψιες για υποπτα πραγματα και αφου το εχω ψαξει πρωτο τον ποσταρω..Μπειτε πιο πανω και θα δειτε..Εκει που ειπε ο φιλος antonl
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δώσε το νούμερο τους στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Τι σχέση έχει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τα τηλέφωνα;
bnvdarklord Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Και μενα με επερνε για κανα μήνα, και δεν το ειχα σηκωσει ποτέ. Δεν με εχει ξαναπάρει απο τότε. Πολυ εκνευριστικός επερνε καθε πρωι στις 9,30 περιπου.
extasy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Αν σου περισσεύουν 60 ευρώ θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό (μπορείς βέβαια να το βρεις και με τα μισά λεφτά μεταχειρισμένο). Εκτός από χρέη ασύρματου ρούτερ, με αυτό το μαραφέτι μπορείς να μπλοκάρεις όποιον αριθμό θέλεις, συγκεκριμένο ή γενικά τις αποκρύψεις. Αν θέλεις, σπας πλάκα και για κάθε κλήση π.χ. από το 2116000850, βάζεις να βγαίνει τηλεφωνητής, με δικό σου ηχογραφημένο μήνυμα. Τώρα τι θα ηχογραφήσεις, δε ξέρω, απλώς άφησε την φαντασία σου να οργιάσει, το βέβαιο είναι ότι δε θα σε ενοχλήσει ποτέ ξανά κανείς!
black_widow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Αν σου περισσεύουν 60 ευρώ θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό (μπορείς βέβαια να το βρεις και με τα μισά λεφτά μεταχειρισμένο). Εκτός από χρέη ασύρματου ρούτερ, με αυτό το μαραφέτι μπορείς να μπλοκάρεις όποιον αριθμό θέλεις, συγκεκριμένο ή γενικά τις αποκρύψεις. Αν θέλεις, σπας πλάκα και για κάθε κλήση π.χ. από το 2116000850, βάζεις να βγαίνει τηλεφωνητής, με δικό σου ηχογραφημένο μήνυμα. Τώρα τι θα ηχογραφήσεις, δε ξέρω, απλώς άφησε την φαντασία σου να οργιάσει, το βέβαιο είναι ότι δε θα σε ενοχλήσει ποτέ ξανά κανείς! Δεν υπάρχει απόθεμα λέει...Αν ο άλλος που σε παίρνει τηλέφωνο χρησιμοποιεί voip τύπου SKYPE θα την μπλοκάρει την κλήση ή όχι;
extasy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τι έγινε, πλάκωσαν οι insomniacs και το αγόρασαν; Δε βρίσκω λόγο να μη λειτουργεί και με τα voip δίκτυα όπως skype. Αν έχεις skype, δοκιμάζουμε και με παίρνεις και βλέπουμε.
poscaman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα.Εδω και καποιες μερες πρωι μεσημερι βραδυ εχουμε βρει το βιολι και αυτος ο αριθμος ο οποιος δεν μπορω να βρω που αντιστοιχει περνει συνεχεια..2116000850.Ψαχνωντας να βρω λοιπον ποιος μου τα κανει τσουρεκια καθημερινα βρηκα αυτο..http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/2116000850 Και οπως λεει καποιος εκει το επιασα δυο φορες και ο εκλεισαν μετα απο 2 δευτερολεπτα..Τι συμβαινει ρε !@στη μου? μήπως έχεις μπλεξίματα με εισπρακτική εταιρεία λόγω κάποιου δανείου ή κάρτας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.