Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για αγορά ethernet εξ. σκληρου

fasmatikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, θα ήθελα την συμβολή σας στο εξής:

Πριν λίγους μήνες πήρα ένα macbook ως συμπλήρωμα στο σταθερό υπολογιστή που έχω και τρέχει win7... Μέχρι τώρα ότι αρχεία ήθελα να στο macbook τα μετέφερα μέσω δικτύου από το PC. Πρόσφατα αποφάσισα να κάνω το macbook default υπολογιστή, και πλέον λειτουργώ μόνο το macbook... Θέλω λοιπόν να πάρω ένα δικτυακό εξ. σκληρό, να περάσω σε αυτόν αρχεία όπως mp3s ταινίες κτλ, να τον συνδέσω πάνω στο wireless router μου, ώστε τα αρχεία αυτά να γίνουν διαθέσιμα σε όλο το δίκτυο μου και κατ' επέκτασιν και στα δυο μηχανάκια ταυτόχρονα, και να μην χρειάζεται κάθε φορά που θέλω κάτι να το μεταφέρω από το PC..... Έλεγα για τον WD myBook World edition 1TB (http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/External-HDD/Western-Digital-My-Book-World-Edition-1TB-External-HDD-3-5inches-WDH1NC10000E.htm ) ο οποίος έχει και usb expansion για επιπλέον σύνδεση κάποιου άλλου δίσκου....... Από ότι είδα όμως στο διαδίκτυο (reviews κτλ) μάλλον δεν είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα όπως τα παρουσιάζει η WD...εννοώντας ότι δεν τον βάζεις στο router σου και απλά δουλεύει ως network δίσκος.....Άλλοι λέγανε για υπερβολικά χαμηλές ταχύτητες, αλλά μάλλον τέτοιου είδους σχόλια αναφερόντουσαν σε πιο παλιού μοντέλο της ίδιας σειράς.... Άλλοι έλεγαν ότι δεν εμφανιζόταν καν στο δίκτυο ο σκληρός και άλλοι έλεγαν ότι όλα ήταν μια χαρά και δεν είχαν κανένα πρόβλημα.......

Εσείς τι προτείνετε??? να πάρω δικτυακό σκληρό ή εναλλακτικά ένα τοπικό (με usb2) στα 1.5TB να περάσω όλα μου τα αρχεία από το PC στον σκληρό ώστε να είναι διαθέσιμα στο macbook και ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κάνω συνγχρονισμό?

Είναι καλοί οι δικτυακοί σκληροί ????? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο έως 150-160 euro??????

Σας ευχαριστώ

fasmatikos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...