Προς το περιεχόμενο

Τηλεφωνικός κατάλογος σε Joomla

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να φτιάξω ένα εσωτερικό site σε Joomla για ένα δικηγορικό γραφείο. Τα έχω στήσει όλα μια χαρά σε joomla αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα ένα τηλεφωνικό κατάλογο ο οποίος να με καλύπτει στα εξής

Να μπορείς να εισάγεις δεδομένα υπό την μορφή φόρμας από το front-end , Και να γίνεται άμεση δημοσίευση αυτών

Έχω δοκιμάσει το sobi2 αλλά για τους χρήστες είναι πολύ μπερδεμένο.

Ψάχνω πολλές μέρες να βρω κάτι αλλά μάταια.

Δημοσ.

Αφου θες μόνο ενα τηλεφωνικό καταλογο, γιατι μπλέκεις με joomla; Υπάρχουν αρκετές ετοιμες εφαρμογες. Ριξε μια ματια στο hotscripts.com

Δημοσ.

Προσπαθώ να φτιάξω ένα σύστημα με πληροφορίες για διάφορα πράγματα για το δικηγορικό γραφείο της αδερφής μου. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει server αλλιώς θα το έφτιαχνα σε sharepoint Και θα ξεμπέρδευα. Επειδή φεύγω τέλος του μηνός έχω αναλάβει αυτό το Project και το κακό είναι ότι το στήνω στον υπολογιστή μου ο οποίος αν φυσικά είναι κλειστός δεν θα έχει κανένας πρόσβαση.

Θα κοιτάξω σε erp για joomla γιατί τα έχω ψιλοπαίξει είναι η αλήθεια.

Ευχαριστώ παιδιά

Δημοσ.

Δεν ξέρω βασικά με τι πρέπει να το κάνω. Για να τα κάνουμε λιανά τα πράγματα...

Server δεν υπάρχει , και δεν σκοπεύουμε προς το παρόν να πάρουμε.

Θέλω ένα σύστημα διαχείρισης το οποίο θα το εγκαταστήσω τοπικά σε ένα μηχάνημα το οποίο θα είναι και καλά σαν server ( με windows xp pro) και θα είναι web-based.

Οι πληροφορίες που θέλω να έχει μέσα το σύστημα είναι οι εξείς

Πληροφορίες για αγορά γραφικής ύλης (προμηθευτές , κωδικοί προϊόντων , κωδικοί ηλεκτρονικής παραγγελίας κ.α)

Πληροφορίες για συνδρομές σε περιοδικά που έχει κάνει το γραφείο

Λίστα ηλεκτρονικών κωδικών του γραφείου ( router, access points , wireless Κ.α)

Λογαριασμοί τραπεζών

Πίνακας τρέχοντων εξόδων που πρέπει να πληρωθούν

Πληροφορίες για αποδείξεις πελατών ( στοιχεία πελατών)

Ηλεκτρονικό αρχείο εταιρείας

Πλήρης τηλεφωνικός κατάλογος

Σύστημα διαχείρισης εγγράφων (τα έγγραφα αυτή την στιγμή είναι σε ένα Nas και ψάχνω να βρω ένα σύστημα που να επιτρέπει να βάλεις την διαδρομή του Nas ώστε όταν πατήσεις πχ το αρχείο 1 να σου το εμφανίσει τραβώντας το από το Nas)

Θα μου πείτε ..θέλω αρκετά πράγματα...καλύτερα να παίξω ένα τζόκερ. Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς server , Και επειδή τέλος του μήνα πιάνω αλλού δουλειά..θέλω να τους οργανώσω όσο καλύτερα μπορώ

Δημοσ.

Θέλει τελικά πάρα πολύ δουλειά για να μπορέσω να το φτιάξω έτσι όπως θέλω.

Τελικά καταστάλαξα στο πως θέλω να είναι αλλά δεν μπορώ να βρώ τα σωστά προγράμματα

1) Τις γενικές πληροφορίες και τα άρθρα που θέλω να γράψω και να τα βλέπουν οι χρήστες θα τα κάνω σε joomla

2) Τον τηλεφωνικό κατάλογο θα τον φτιάξω σε κάποιο Php script

3) Την διαχείριση αρχείων θα την φτιάξω πάλι σε κάποιο Php script

Θα ποστάρω ένα θέμα ακόμα αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...