Nik.K Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εχεις βαλει το Τελευταιο ? Εχεις ρυθμισει τον ηχο σε Original και οχι PCM ? Αφου δουλευει σε ολα αυτα που ειπα χλωμο να μην δουλευει σε σενα.
barbamar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα που είμαι στο M34A,δεν έχω επιλογή για original,είπα όμως να μου το φέρει εδώ το M31 να συγκρίνω. Tο έβαλα σε digital,αλλά τζίφος. Εσένα σου παίζει κανονικά το αρχειάκι που έστειλα;
Nik.K Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι παιζει μια χαρα..... Εχεις βαλει το τελευταιο Firmware ? Δεν εχω πλεον το Μ34 οποτε δεν μπορω να βοηθησω εκει.
barbamar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι παιζει μια χαρα..... Εχεις βαλει το τελευταιο Firmware ? Δεν εχω πλεον το Μ34 οποτε δεν μπορω να βοηθησω εκει. Οπότε κοιτάω για αλλαγή firmware στο M31,μάλλον...
barbamar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Πάνω μία... Με updt f/w στο M34Α μου,γιόκ,δεν ακούγεται ήχος σε κανένα απ' τους συνδυασμούς (raw,digital,pcm) Μένει να βρεθώ με το M31C να κάνω κι εκεί updt,αλλά χλωμό το κόβω. Ας είναι όμως,θα στριμώξω τα μικρούλια τους να τα φτιάχνουν avi,να τα γράφουν σαν data και να τα βλέπουν στο standalone Blu-Ray player τους. Έκανες τπτ με τους Κινέζους το Egreat ή κάνουν τους ...κινέζους; Σ' ευχαριστώ που με "φορτώθηκες".
Nik.K Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Θα μου πουν πως παιζει οπως παιζει στα δικα μου, αλλα θα το στειλω σημερα, δεν το εκανα χθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.