Προς το περιεχόμενο

EGREAT EG-M31C ερώτηση:

barbamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρε ένας γνωστός το ανωτέρω media tank και ρωτάει αν υπάρχει τρόπος να παίξει όλο το folderάκι από mp3z.

Σταματάει μόλις τελειώσει το πρώτο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Φιλε μου μολις ρωτησα την EGREAT, προσωπικα δεν το δοκιμασα ποτε και δεν ξερω ( το να παιξω πολλα MP3 εννοω ).

Kαι τί σου είπε;

btw,ούτε εγώ ακούω mp3 απ' το egreat μου.

Δημοσ.

Ειπαν πως πρεπει να πατησεις PLAY και οχι ENTER....

Τωρα δεν ξερω αν δουλευει οντως ετσι ειμαι στο γραφειο, μπορεις να το δοκιμασεις ?

Δημοσ.
Ειπαν πως πρεπει να πατησεις PLAY και οχι ENTER....

Τωρα δεν ξερω αν δουλευει οντως ετσι ειμαι στο γραφειο, μπορεις να το δοκιμασεις ?

Όπως στα είπαν ειναι,τουλάχιστον στο M34A που έχω εύκαιρο δίπλα μου.

Σ' ευχαριστώ!B)

Δημοσ.
Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε :)

Μην τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι!

Λοιπόν,μιας και ευκαιρείς (εγώ δεν τα πάω καλά με τα κοινωνικά...),ρώτα γιατί δεν παίζει ήχο στα τροποποιημένα mts απ' τις κάμερες.

Σε software mode μόνο ο The KMplayer τα κουτσοκαταφέρνει με ήχο,αλλά κάνει ψιλοκολλήματα.O VLC τα αποδίδει χωρίς ήχο.Βρήκα όμως τρόπο με ένα batchάκι (thnkz2google) απ' το videohelp.com που τα μετατρέπει όλα με ένα click

(mts bat:for %%a in ("*.mts") do ffmpeg.exe -i "%%a" -vcodec libxvid -s 848x480 -maxrate 4800k -b 4000k -qmin 3 -qmax 5 -bufsize 4096 -acodec libmp3lame -ac 2 -ab 160k -y "%%~na_xvid.avi"

for %%a in ("*.m2ts") do ffmpeg.exe -i "%%a" -vcodec libxvid -s 848x480 -maxrate 4800k -b 4000k -qmin 3 -qmax 5 -bufsize 4096 -acodec libmp3lame -ac 2 -ab 160k -y "%%~na_xvid.avi"

cls

pause)

μαζί με τη χρήση του ffmpeg,αλλά όπως σου είπα και πιό πριν,αδυνατεί να τα παίξει ο Egreat.Αλλά ούτε και ο Media player classic τα παίζει,δίνοντας αναφορά για λάθος codec

(Media Type 0:

--------------------------

Video: XVID 848x480 25.00fps 4099Kbps

AM_MEDIA_TYPE:

majortype: MEDIATYPE_Video {73646976-0000-0010-8000-00AA00389B71}

subtype: Unknown GUID Name {64697678-0000-0010-8000-00AA00389B71}

formattype: FORMAT_VideoInfo {05589F80-C356-11CE-BF01-00AA0055595A}

bFixedSizeSamples: 1

bTemporalCompression: 0

lSampleSize: 1572864

cbFormat: 88).

Ενώ και ο VLC αλλά και ο The KMplayer τα αποδίδουν (τα τροποποιημένα εννοώ).

Βρήκα τρόπο όμως να αποδίδονται στην TV,γράφοντάς όλα σε data mode σε DVD-R,'όπου και αποδίδονται πλήρως σε σαλονοBD player...).

Για πε.:o

Δημοσ.

Οκ, οταν λες καμερες ???

Ξερεις πρεπει να τους τα πασαρω στα Αγγλικα οποτε πρεπει να καταλαβαινω ακριβως τι γραφεις :)

Θα βοηθουσε αν ειχαν και ενα πραδειγμα, δλδ εναν φακελο απο αυτους που δεν μπορεις να παιξεις. Ισως να ανεβασεις ενα στο Rapidshare ?

Δημοσ.
Οκ, οταν λες καμερες ???

Η κάμερα που παίρνει Video.

Ξερεις πρεπει να τους τα πασαρω στα Αγγλικα οποτε πρεπει να καταλαβαινω ακριβως τι γραφεις :)

Ο άνθρωπός μου!Δεν τα πάω και τόσο καλά με τα φραγκολεβαντίνικα.

Θα βοηθουσε αν ειχαν και ενα πραδειγμα, δλδ εναν φακελο απο αυτους που δεν μπορεις να παιξεις. Ισως να ανεβασεις ενα στο Rapidshare ?

Σούστειλα ένα αρχειάκι απ' αυτά που δεν αποδίδονται.Πρόκειται για τα τροποποιημένα μου,μιας και την αρχική πηγή (mts) την έσβησα...

Ξανα ευχαριστώ,κερνάω καφέ άμα έχεις χρόνο.B)

Δημοσ.
Με λιγα λογια ο φακελος αυτος σε PC δουλευει αλλα σε Player οχι ?

Αν δεν παιζει πουθενα δεν θα βγαλουμε ακρη.

Απ' την αρχή:

Έχουμε μια βιντεοκάμερα Sony που τα αρχεία της λέγονται mts και αυτούσια δεν παίζουν ομαλά ούτε σε soft αλλά ούτε και σε standalone player.

Με μιά hackιά όμως (με το batchάκι που σου περιγράφω παραπάνω),βρίσκουμε τον τρόπο και το μετατρέπουμε σε οράσιμο (και για soft και για hard players) αρχείο.

Όμως το αρχείο αυτό το μετατραπέν σε avi,ενώ παίζεται σε VLC και TheKmplayer τέλεια,αλλά και σε standalone,εν τούτοις δεν παίζει ο ήχος όταν αναπαράγεται με το Egreat.

Τόσωσα;:o

Δημοσ.

λολ εδώ,σούστειλα ένα αξιοπρεπές αρχείο...

sorry για την προηγούμενη χαζομάρα,ήταν όντως πολύ μικρό.

Αν και θα μπορούσαν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα γι αυτούς και από αυτό το μικρό....

Δημοσ.

Ισως, αλλα αν οχι γιατι να κανουμε το πηγαινε ελα ? ;)

Λοιπον σε μενα στο S1A/ DUNE PRIME 3.0/ DUNE HD MAX/ S2/ A1080 δουλευει μια χαρα.

Μηπως πρεπει να κανεις αναβαθμιση στο Firmware η να ρυθμισεις τον ηχο να ειναι ORIGINAL ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...