Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Που ειδες samsung ηχεια; Λεει $ οχι €, προφανως ξενο site, θα εχει και μεταφορικα η τιμη, απλα θελει να δειξει ο φιλος οτι με τοσα λεφτα μπορεις να παρεις κατι πιο "σοβαρο".
Nik.K Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Sorry λαθος μου...Μαλλον εννοει ΟΝΚΥΟ ηχεια και ενισχυτη κατι αλλο..... Ωστοσο το τι μπορει να υπαρχει στην αλλη πλευρα του ατλαντικου σαν πακετο promotion η σε ξεστοκαρισμα δεν το παιρνουμε στα υποψην μας.
hammerd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ναι εννοω σετακι σε ξενο site ολα Onkyo.. ναι ειμαι πλεον σιγουρος χωρις να μπορω να το διασταυρωσω οτι η logitech παει για νεο σετακι Onkyo+Samsung Speakers=FAIL !
Nik.K Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τα σετακια της ONKYO που λες ειναι ελεινα, ποιοτητα κατασκευης κατω του μετριου, οπως και ο ηχος. Ο ενισχυτης τρωγεται αλλα ειναι ο φτηνοτερος που βγαζουν. Τερμα εδω κοστιζαν πριν λιγο καιρο καπου 350-400ε οποτε δεν τα λες φτηνα.
Madlef86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως επειδή έχω Logitech κ γενικά έχω αλλάξει πολλά ηχεία σαν τα Logitech δεν έχω βρει.... Σε αυτά τα λεφτά πάντα. Πάρα πολύ καλή ποιότητα και υλικών κ ήχου αλλά κ ΜΠΆΣΟΥ!!!!
Innersense Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως είναι.. τρελά λεφτά για ηχεία? Απλά δεν το διατυπώνεις σωστά, είναι τρελά λεφτά για αυτά τα ηχεία.
gusmin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ο καθένας είναι καλός στον τομέα του. Αν θέλει κάποιος ηχειάκια υπολογιστή παίρνει logitech και παρόμοιες μάρκες , αν θέλει κάποιος κάτι πιο σοβαρό παίρνει από μάρκες που έχουν εμπειρία και γνώση σε HiFi , αν κάποιος έχει πώρωση με τον ήχο δεν παίρνει ούτε αυτές ούτε τις άλλες και πάει σε άλλες μάρκες. Νόμος της αγοράς ηλεκτρικών γενικά (βάση των παλιών πωλητών που ήξεραν την διαφορά μεταξύ να πουλάς ηχεία και πορτοκάλια) είναι να μην αγοράζεις ποτέ κάτι πολύ ακριβότερο από το μέσο όρο μίας μάρκας ούτε κάτι πολύ φτηνότερο. Με λίγα λόγια ούτε το ακριβό logitech θα γίνει ποτέ Sony ούτε το φτηνό Sony θα σου δώσει παραπάνω ποιότητα από το κανονικό logitech.
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγά τα sony ρε συ gusmin.... Τύφλα να χουν τα JBL και τα meyer sound
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ενταξει και εγω μολις διαβασα αυτο το "sony" γελασα, ενω τα ελεγε καλα μεχρι εκει. Ηταν μεγαλο fail...
KoGi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Τα συγκεκριμενα ηχεια ειναι οτι καλυτερο υπαρχει!!! Και δεν μιλαω για χρηση μονο με υπολογιστες... Εγω εχω τα Ζ5400 (μια σκαλα πιο κατω, τα ειχα παρει 240) και τα εχω συνδεσει σε media player για να βλεπω ταινιες... Τα ηχεια απλα δεν παιζονται... και για τα λεφτα αυτα αξιζουν πραγματικα. Δεν θες τιποτε παραπανω για το home cinema!
gusmin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει μη βαράτε!!! Η Sony ήταν απλό παράδειγμα , δεν θα μπορούσα εξάλλου να συγκρίνω μάρκες που το ένα τους ηχείο κάνουν όσο όλο το σετ το 5.1 της Logitech. Το ίδιο παράδειγμα ισχύει συγκρίνοντας ηχεία Sony με Ηχεία JBL με την Sony να παίρνει εδώ το ρόλο της Logitech.
GeorgT. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 χωρις να τα εχω αλλα λιγο που τα εχω ακούσει πιστεύω στα λεφτά τους είναι ΤΟΠ!! Δυσκολα βρίσκεις τέτοια ηχεία γυρω στα 200-300€ κ Εννοείτε πως ολα τα home cinema σε αυτα τα λεφτα ουτε τα πλησιάζουν! Πάντως τάση αύξησης δεν εχουνε μονο αυτά, αλλα κ τα logitech x-540 που εχω εγώ π.χ τα ειχα πάρει γύρω στα 69€ (αν θυμάμαι καλα) κ τωρα παιζουν στα 90€!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.