lambroukos13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 αντιμετωπιζω το εξης προβλημα....εγκατεστησα τα windows 7 ultimate στο netbook μου acer asprire one 751h και επειτα εβαλα την τελευταια εκδοση του vlc για αναπαραγωγη mkv αρχειων.....ενω τα ανοιγει κανονικα τα αρχεια μου βγαζει προβλημα στον ηχο(κολλαει) της καθε ταινιας που παιζει ακομα και μιας avi...τι μπορει να φταιει??να πω οτι με media player παιζουν τα avi κανονικα αλλα τα mkv θελουν codecs και ιστοριες..επισης στο μηχανημα εχω και 2giga ram οποτε πιστευω δεν ειναι θεμα hardware....καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!
filip123go Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Απεγκατάσταση - επανεγκατασταση του vlc. Σκαναρισμα του pc με antivirus και antimaleare. Ε, και στο φινάλε, αν δεν στρώσει, πέρνα σε bsplayer η kmplayer. Όλα την ίδια δουλειά κάνουν και όλα free είναι...
lambroukos13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 εφτιαξε με bsplayer.....thanks
lambroukos13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 με το acer 751h (2gb ram) εχω παλι θεμα στην αναπαραγωγη mkv 720p files (4,36gb), χρησιμοποιω windows 7 ultimate και το gnome σαν προγραμμα αναπαραγωγης...κολλαει το playback,καποιo setting υπαρχει για να μην κολλαει? υγ:και με αλλα προγραμματα αναπαραγωγης τα ιδια αποτελεσματα ειχα
GMod Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 χωρις να εχω δουλεψει καποιο netbook να σου πω οτι το θεωρω λογικο να μην αντεχει ο επεξεργαστης του για 720p και 1080p βιντεο. Εμενα σε ενα παλιο pc (Pentium 4 2.8Ghz), μονο με mpchc + ffdshow μπορεσα να δω 720p. Τωρα αν εβλεπες πριν και τωρα σου το παρουσιασε γραψε λαθος.
lambroukos13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 οχι ουτε πριν επαιζε απλα καποια members γραφουν οτι παιζει αρχεια 720p το συγκεκριμενο netbook...θα δοκιμασω παντως με τον συγκεκριμενο συνδιασμο που ειπες...
StaPas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 εγω παντως με km player se netbook asus eee βλεπω ανετα τα παντα!
lambroukos13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 εγω παντως με km player se netbook asus eee βλεπω ανετα τα παντα! με τη λειτουργικο και τι settings?
lambroukos13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 τζιφος παιδια τα δοκιμασα ολα οσα προτεινατε! μπορει να φταινε τα 7, ισως τα ultimate παραειναι βαρια για το συγκεκριμενο netbook!
StaPas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 με τη λειτουργικο και τι settings? win xp, me 1gb ram χρησιμοποιωντας τa internal codecs του km player
Evgenios1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Στο vlc εκανα αυτο http://www.howtogeek.com/howto/windows/fix-for-vlc-skipping-and-lagging-playing-high-def-video-files/ και ειναι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.