nikraven Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 καλημερα σε όλους παιδια επεσε στα χερια μου το laptop acer aspire 5732zg το οποίο φοράει windows 7 home premium. Mαζί με το laptop το παιδί που μου το έφερε αγόρασε και ένα ποντίκι bluetooth. Ενώ το laptop πάνω στο πλήκτρο F3 έχει το σηματάκι του bluetooth είναι αδύνατον να κάνει επικοινωνία με το ποντίκι.(πατώντας Fn+F3) Ανοίγοντας το κινητό μου τηλέφωνο και ψάχνοντας το ποντίκι απο το κινητό μου το ποντίκι το βλέπω μια χαρά.(οπότε δεν φταίει ο πόντικος) Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? (Σημ:Στο μενού του πίνακα ελέγχου του laptop πουθενά δεν βρήκα κάποιο μενού που να αναφέρεται σε bluetooth αλλά ούτε και στην διαχείριση συσκευών βρήκα κάτι που να αναφέρεται σε bluetooth) Υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο μοντέλο να έχει το πλήκτρο μέν του bluetooth αλλά να μην υποστηρίζει bluetooth σύνδεση?
GoldenEye Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 καλημερα σε όλουςπαιδια επεσε στα χερια μου το laptop acer aspire 5732zg το οποίο φοράει windows 7 home premium. Mαζί με το laptop το παιδί που μου το έφερε αγόρασε και ένα ποντίκι bluetooth. Ενώ το laptop πάνω στο πλήκτρο F3 έχει το σηματάκι του bluetooth είναι αδύνατον να κάνει επικοινωνία με το ποντίκι.(πατώντας Fn+F3) Ανοίγοντας το κινητό μου τηλέφωνο και ψάχνοντας το ποντίκι απο το κινητό μου το ποντίκι το βλέπω μια χαρά.(οπότε δεν φταίει ο πόντικος) Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? (Σημ:Στο μενού του πίνακα ελέγχου του laptop πουθενά δεν βρήκα κάποιο μενού που να αναφέρεται σε bluetooth αλλά ούτε και στην διαχείριση συσκευών βρήκα κάτι που να αναφέρεται σε bluetooth) Υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο μοντέλο να έχει το πλήκτρο μέν του bluetooth αλλά να μην υποστηρίζει bluetooth σύνδεση? εδω στα specs λεει οτι δεν εχει BT (http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-5732ZG-444G32MN-3-years-warranty.htm http://www.lapspecs.com/wiki/acer+aspire+5732zg). επισης πολλα λαπτοπ της acer εχουν ιδιο πληκτρολογιο και με συντομευσεις οπως και τα ακριβοτερα μοντελα χωρις να εχουν τις αντιστοιχες δυνατοτητες...
nikraven Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου. Οντως έτσι έχουν τα πράγματα. Υπάρχει μεν το εικονίδιο του bluetooth πάνω στο πλήκτρο F3 αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας bluetooth στο συγκεκριμένο μηχανάκι. Να είσαι καλά.
graff Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 καλημερα εχω παρομοιο προβλημα με bluetooth του acer aspire 5738zg (το κουμπι πανω απο το F3) -ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΟFF. Εχω κανει απεγκατασταση drivers κτλπ και στην εγκατασταση ζηταει να ενεργοποιησω το bluetooth πραγμα που ΔΕΝ το ενεργοποιει ΠΟΤΕ! Μηπως ειναι ΜΑΠΑ?!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.