captaintzim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας. Θέλω να αγοράσω αυτό το μοντέλο της Τοσίμπα. http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=786&Itemid=697 Επίσης βλέπω και άλλα μοντέλα με ίδια ή παραπάνω χρήματα: http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=876&Itemid=766 http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=868&Itemid=758 Ποιες οι διαφορές; Θέλω καλή εικόνα, γρήγορο ίντερνετ και καλή ανάλυση της εικόνας για σύνδεση με την TV για να βλέπω και να γράφω μπλου ρέι. Έχει κανείς αυτό το μοντέλο; Σχόλια, παρατηρήσεις... Πόσο παλιό είναι το συγκεκριμένο μοντέλο που θέλω να αγοράσω; Έχει βγάλει προβλήματα; Υπάρχουν άλλες προτάσεις για λάπτοπ της Τοσίμπα γύρω στα χίλια ευρώ με ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικά που θα αξίζει τα λεφτά για τα επόμενα χρόνια; Έχω Τοσίμπα 6 χρόνια τώρα. Δεν μου έχει βγάλει ποτέ κανένα πρόβλημα και θα επιβραβεύσω την εταιρεία αγοράζοντας και πάλι Τοσίμπα...
GoldenEye Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας. Θέλω να αγοράσω αυτό το μοντέλο της Τοσίμπα. http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=786&Itemid=697 Επίσης βλέπω και άλλα μοντέλα με ίδια ή παραπάνω χρήματα: http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=876&Itemid=766 http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=868&Itemid=758 Ποιες οι διαφορές; Θέλω καλή εικόνα, γρήγορο ίντερνετ και καλή ανάλυση της εικόνας για σύνδεση με την TV για να βλέπω και να γράφω μπλου ρέι. Έχει κανείς αυτό το μοντέλο; Σχόλια, παρατηρήσεις... Πόσο παλιό είναι το συγκεκριμένο μοντέλο που θέλω να αγοράσω; Έχει βγάλει προβλήματα; Υπάρχουν άλλες προτάσεις για λάπτοπ της Τοσίμπα γύρω στα χίλια ευρώ με ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικά που θα αξίζει τα λεφτά για τα επόμενα χρόνια; Έχω Τοσίμπα 6 χρόνια τώρα. Δεν μου έχει βγάλει ποτέ κανένα πρόβλημα και θα επιβραβεύσω την εταιρεία αγοράζοντας και πάλι Τοσίμπα έστω αν το πληρώσω ποιο ακριβά από μοντέλα άλλων εταιρειών... μια χαρα ειναι. βγηκε περιπου 9 μηνες πριν. εχει πολυ καλη οθονη ηχεια ποιοτητα κατασκευης αλλα βγαινει μονο σε ασπρο. το ειχε προσφορα το media markt ή το saturn 899 ευρω. απλα αμα το παρεις κανε ενα bios Update update την καρτα γραφικων και ακομα καλυτερα clean install γιατι και η toshiba το χει παρακανει με το savouraware που δεν αξιζει καν να μπεις στην διαδικασια να το καθαρισεις με απεγκατασταση και σβησιμο αρχειων που δεν θες. αντιστοιχα απο αλλες εταιριες τα vaio F και τα dell XPS (1647 νομιζω) σε παρομοιες τιμες.
ektor7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 απλα αμα το παρεις κανε ενα bios Update update την καρτα γραφικων και ακομα καλυτερα clean install γιατι και η toshiba το χει παρακανει με το savouraware που δεν αξιζει καν να μπεις στην διαδικασια να το καθαρισεις με απεγκατασταση και σβησιμο αρχειων που δεν θες. το bios καλυτερα να μη το πηραξει,αν δεν εχει καποιο προβλημα! Αλλα για το clean install αν μπορεις καντο,τους drivers και τα αλλα προγραμματα μπορεις να τα βρεις απο την ιστισελιδα,της toshiba! http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp Aλλα πριν να κανεις οτιδοιποτε,πρωτα κανε recovery dvds: Program Files\TOSHIBA\TOSHIBA Recovery Media Creator! Με βαλατε,με το clean install,σε σκεψεις,τωρα! Πρεπει να το κανω κι εγω,αλλα βαριεμαι!
cxmgp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ..Αλλο μοντελο που ειχα δει παλιοτερα.... μονο αν εδινες 200 euro παραπανω για να παρεις εναν toshiba qosmio με 3 χρονια εγγυηση απο τη μαμα Toshiba Qosmio F60-10K i5-520M 2.40 GHz/6144 MB/15.6"/500GB
ektor7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι πολλα για να παει,μονο, απο τον ι5-450,-430 στον ι5-520! Και μια ερωτησουλα.Θες μονο nvidia ή δε σε νοιαζει αν ειναι και ATI? Γιατι μπορεις να παρεις ενα,με καλυτερη αναλυση και καρτα γραφικων!
panos2000gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 μια χαρα ειναι. βγηκε περιπου 9 μηνες πριν. εχει πολυ καλη οθονη ηχεια ποιοτητα κατασκευης αλλα βγαινει μονο σε ασπρο. το ειχε προσφορα το media markt ή το saturn 899 ευρω. Στα Mediamarkt Θεσσαλονίκης έχει 849 ευρώ... Πάρα πολύ καλή τιμή αν αναλογιστούμε ότι έχει bluray writer. Αν είχε και μια καλύτερη οθονούλα θα ήταν αστέρι, αλλά η Toshiba είναι κολλημένη στο θέμα αυτό.
ektor7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Στα Mediamarkt Θεσσαλονίκης έχει 849 ευρώ... Πάρα πολύ καλή τιμή αν αναλογιστούμε ότι έχει bluray writer. Αν είχε και μια καλύτερη οθονούλα θα ήταν αστέρι, αλλά η Toshiba είναι κολλημένη στο θέμα αυτό. παρακολλημενη,θα ελεγα!
GoldenEye Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Στα Mediamarkt Θεσσαλονίκης έχει 849 ευρώ... Πάρα πολύ καλή τιμή αν αναλογιστούμε ότι έχει bluray writer. Αν είχε και μια καλύτερη οθονούλα θα ήταν αστέρι, αλλά η Toshiba είναι κολλημένη στο θέμα αυτό. η οθονη εκτος απο την κλασσικη αναλυση (1366χ768) ειναι παρα πολυ καλη με πολυ καλα χρωματα αντιθεση και γωνιες θεασης. και μεγαλυτερη αναλυση σε τετοιο μεγεθος και καρτα γραφικων δεν νομιζω οτι εχει νοημα εκτος και αν θες να βλεπεις ταινιες full HD ταινιες στην κανονικη τους αναλυση και χρησιμοποιεις σχεδιαστικα προγραμματα ή επεξεργασιας εικονας.
nik_n Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ..Αλλο μοντελο που ειχα δει παλιοτερα.... μονο αν εδινες 200 euro παραπανω για να παρεις εναν toshiba qosmio με 3 χρονια εγγυηση απο τη μαμα Toshiba Qosmio F60-10K i5-520M 2.40 GHz/6144 MB/15.6"/500GB Και εγώ θα προτιμούσα το Qosmio αν και το -10K έχει σταματήσει. To http://www.multitec.gr/index.php/vmchk/Toshiba-Laptops/Toshiba-Qosmio-F60-126/flypage.tpl.html To έχει αντικαταστήσει. Και από το A500-1GH προτιμώ το A500-1HK
bebis4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 και εγω που ειδα την οθονη σμφωνω με τον GoldenEye. κατα τα αλλα tohhiba οπως λες και εσυ. ο κατοχος ενος sony!!!!!!!!!!
panos2000gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 και μεγαλυτερη αναλυση σε τετοιο μεγεθος και καρτα γραφικων δεν νομιζω οτι εχει νοημα εκτος και αν θες να βλεπεις ταινιες full HD ταινιες στην κανονικη τους Πάντως μια 1600χ900 σε σχεδόν 16 ίντσες δεν θα με χαλούσε ιδιαίτερα. ---------- Προσθήκη στις 09:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:37 ---------- κατα τα αλλα tohhiba οπως λες και εσυ.ο κατοχος ενος sony!!!!!!!!!! Απωθημένο σου έχει μείνει με τα TOSHIBA...αλλά κακώς κατά την γνώμη μου. Στα 600 ευρώ που αγόρασες το VAIO θα έπρεπε να κάνεις τούμπες με αυτά που σου προσφέρει. Αν σκεφτείς πάντως ποτέ να το πουλήσεις...εδώ είμαστε Εγώ το είχα λατρέψει το συγκεκριμένο μοντέλο.
bebis4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως μια 1600χ900 σε σχεδόν 16 ίντσες δεν θα με χαλούσε ιδιαίτερα. ---------- Προσθήκη στις 09:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:37 ---------- Απωθημένο σου έχει μείνει με τα TOSHIBA...αλλά κακώς κατά την γνώμη μου. Στα 600 ευρώ που αγόρασες το VAIO θα έπρεπε να κάνεις τούμπες με αυτά που σου προσφέρει. Αν σκεφτείς πάντως ποτέ να το πουλήσεις...εδώ είμαστε Εγώ το είχα λατρέψει το συγκεκριμένο μοντέλο. παντως για καλο το λέω για το sony. εντάξει το αγορασα 699 αλλα και πάλι super σε σχεση με το 895 αν δεν κάνω λάθως τώρα. αν σκεφτω να το πουλησω θα σε εχω υποψιν μου, γιατι παλι ψαχνω για ελαφρυ 13αρι 2 - 2.2 το πολυ με επεξεργαστη i3 ή καλυτερα i5 και καρτα γραφικων nvidia ή ati ακομα και την 310 που θα παίζει pro 2011. βέβαια από την αλλη σκεφτομαι να το κρατησω και να παρω ενα netbook 11- 12 οθόνη για σερφ και ταινίες για τα παιδια στο αυτοκινητο. χμ χμ χμ χμ ίδωμεν.
ektor7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 η οθονη εκτος απο την κλασσικη αναλυση (1366χ768) ειναι παρα πολυ καλη με πολυ καλα χρωματα αντιθεση και γωνιες θεασης. και μεγαλυτερη αναλυση σε τετοιο μεγεθος και καρτα γραφικων δεν νομιζω οτι εχει νοημα εκτος και αν θες να βλεπεις ταινιες full HD ταινιες στην κανονικη τους αναλυση και χρησιμοποιεις σχεδιαστικα προγραμματα ή επεξεργασιας εικονας. Στα παινιδια παιζου μεγαλη διαφορα οι αναλυσεις! Και με15αρα να παιξεις σε 1366χ768 και μετα σε 1600χ900,θα δεις θεαματικη αλλαγη στο οπτικο αποτελεσμα,μεσα στο παιχνιδι! Ομως απο 1600χ900 να πας στα 1920χ1080,η διαφορα σχεδων δεν ειναι καν αισθητη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.