S.M.Greek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα σε 3G πάντως που το γύρισα δουλεύει μια χαρά!Μπορώ να πάρω αλλά δεν μπορούν να με πάρουν (οπότε βασικά το μια χαρά είναι λίγο σχετικό )
hackerW32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Έχουμε καμιά πληροφορία για το πότε θα είναι έτοιμο; της Αγίας Καμπανας..
Labfrog Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Έχουμε καμιά πληροφορία για το πότε θα είναι έτοιμο; Τους πήρα τηλ πριν να δω το τόπικ και μου λέει ο τύπος "τώρα για το πότε θα διορθωθεί το πρόβλημα...πφφφφφφφφφ". Ακριβώς αυτό.
hackerW32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ποση διαρκια ειχε το "φφφφφφ"? γιατι μπορει να καθορισει και τις μερεσ/μηνες που θα χρειαστούν..
Catalyst Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης όλο το καλοκαίρι στην Σαλαμίνα στο εξοχικό της νονάς μου δεν είχε καθόλου, μα καθόλου σήμα. Έπρεπε να πάω στην παραλία για να μιλήσω, ενώ η νονά μου που έχει Vodafone είχε σήμα καμπάνα Η αλήθεια είναι πάντως ό,τι στη Σαλαμίνα(από εκεί είμαι) δεν έχει και το καλύτερο σήμα η Cosmote. Και αυτό γτ έχουν αφαιρέσει κεραία εκπομπής σήματος από το κέντρο γτ υπήρχε μεγάλη ποσότητα ακτινοβολίας και βρισκόταν τοποθετημένη σε απόσταση μέτρων από σπίτια. Είχε γίνει μεγάλο θέμα τότε και η κεραία αφαιρέθηκε. Τώρα δεν είμαι σίγουρος τι γίνεται. Αν και πιστεύω ό,τι και για τα δεδομένα του νησιού έφταιγε το που ήταν το σπίτι της νονάς σου. Αν ήταν και μακριά από το κέντρο (Περιστέρια, Κολώνες) τότε το κακό σήμα είναι γεγονός.
mchrisober Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 κανενας εκ των εσω δεν εχει πληροφηρηση?
RcManiac Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Κηφισια / βορεια προαστεια δεν υπαρχει προβλημα .
nitro912gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντα προβλήματα η cosmote με την κάλυψη, καλά κέντρο στην Αθήνα απλά δε μιλάς, όχι και να έχεις, κάρτα-σύνδεση. Η ξεφτίλα είναι ότι μας κοροϊδεύουν και στα μούτρα μας με διαφημίσεις σε φάση "σήμα καμπάνα", "όσοι έρχονται στην cosmote είναι πλήρως ευχαριστημένοι" κτλ κτλ Κλωτσιές που θέλουν... λίγα ή πολλά, τα λεφτά μας τα παίρνουν και μας δίνουν μόνο νευρικούς κλονισμούς από τα καμώματα του δικτύου τους.
kamui Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 17.20 πάνω από 12 ώρες (άκουσα από της 2 το βράδι είναι το πρόβλημα) και ακόμη έχουμε σήμαααααα καμπάαααναααα στη Θεσσαλονίκη. ΕΕΕ μα πως το 3G δεν είναι σήμα καμπάνα Κρίμα διότι μόλις καταστρέψαν το σλόγκαν τους. Είδες τελικά σε κάτι βγήκαν χρήσιμα τα 3G δίκτυα διότι για γρήγορες ταχύτητες internet πρέπει να έχεις θείο στην Αυσταλία ματσωμένο.
klainmaingr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Με έχουν πάρει και έχω πάρει απο το πρωί αρκετές φορές πάντως πέρα απο την γκρίνια. Ίσως φταίει οτι ούτως η άλλως έχω πάντα το 3g ενεργοποιημένο. Πάντως καμία σχέση με τους υπόλοιπους εδώ που βρίζουν ακόμα και δεν τους έβγαζε κάν οτι υπάρχει δίκτυο. Κάποια στιγμή το πρωί τα έφτυσε εντελώς μόνο αλλα για μικρό σχετικά διάστημα για μένα... Θεσ/νικη αυτό. Πολλοί πιστεύω θα την πατήσουν και θα πάνε για σέρβις..
firewalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εδώ πάντως λένε "Καμιά πρόσβαση δικτύου". Είτε με 3g είτε χωρίς.
epivitor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Κατι ακουσα για αποκατασταση αυριο το μεσημερι
salida Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα αρκετά προβλήματα απο το πρωί σε σχέση με το τι δείχνει και τι πραγματικά ισχύει με το σήμα, αλλά να πώ και ότι δύο φορές πήρα τηλέφωνο κανονικά και δέχθηκα και μία κλήση. Οπότε είναι μάλλον "σχετική" η κάλυψη του δικτύου.
manost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, πρέπει να διορθώθηκε το πρόβλημα. Έχω τη μπάντα του κινητού στο 2G εδώ και κανά τέταρτο και έχω σήμα. Είδομεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.