AlexNet Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Από νωρίς σήμερα το πρωϊ δεν λειτουργεί το δίκτυο της Cosmote στον νομό... σήμα καμπάνα...
barman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Από νωρίς σήμερα το πρωϊ δεν λειτουργεί το δίκτυο της Cosmote στον νομό... σήμα καμπάνα... και θεσσαλονικη τα ιδια. Το Gsm τελος!
Cerberus2_2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το ιδιο και καρδιτσα απο νωρις το πρωι ειμαστε χωρις δικτυο.
manost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ήθελα να επιβεβαιώσω για το πρόβλημα, το οποίο έλυσα αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του δικτύου βάζοντας 3G και όχι απλό. Μ' αυτόν τον τρόπο έχω σήμα 2, αλλά έχω τουλάχιστον δίκτυο. Δοκιμάστε το όλοι..
Cerberus2_2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Προσωπικα το δοκιμασα και εχω φουλ σημα το δικτυο λεει κανονικα κοσμοτε αλλα δεν μπορω να κανω ουτε να δεχτω κληση.Ευχαριστω παντως για την ιδεα
Godian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά και εγώ Cosmote Σήμα καμπάνα έχω έχω φθηνό κινητό και το κοπανούσα στο κρεβάτι νόμιζα κάτι έπαθε μετά μου το είπε ένας φίλος έτσι είναι η μεγάλες εταιρίες παιδιά
leonidas_fs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γαμω την τρελα μου! Και ημουν ετοιμος να αλλαξω καρτα σιμ! Νομιζα οτι χάζεψε η σιμ!! Οτι να'ναι!!! Κανα νεο για ποτε θα ειμαστε οκ?
g_alkis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Απαράδεκτη κατάσταση. Από τις 7 το πρωί έτσι είναι.
Cerberus2_2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχει η σιμ προβλημα ουτε η συσκευη.Το δικτυο φταιει.Βασικα προσπαθω εδω και ποση ωρα να μπω στην σελιδα της κοσμοτε μηπως μπορεσω και βρω τιποτα αλλα ουτε αυτη μου φορτωνει.δεν ξερω αν εχω εγω το προβλημα αλλα μου φαινεται ειναι η μερα της κοσμοτε σημερα.εχουνε παραλυσει τα παντα.και απο οτι φαινεται κεντρικη ελλαδα και μακεδονια εχουνε το προβλημα.ειδωμεν... απο τις πολλες καμπανες θα το επαθε μαλλον...χαχαχα...
manost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γαμω την τρελα μου! Και ημουν ετοιμος να αλλαξω καρτα σιμ! Νομιζα οτι χάζεψε η σιμ!! Οτι να'ναι!!! Κανα νεο για ποτε θα ειμαστε οκ? Εσύ θα άλλαζες την sim. Εγώ που ήμουν έτοιμος να πάω το κινητό για service, γιατί πίστευα ότι χάλασε η κεραία του; !!!!! Ούτε μία ανακοίνωση στο site της Cosmote για να ξέρει ο κόσμος... :mad:
Cyber_Spartacus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ουτε ναρκωτικο να ηταν το ατιμο ..... ελεος
Arxidamos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Επιβεβαιώνω για Θεσσαλονίκη. Από τα ξημερώματα (3:30-4) είναι νεκρό το δίκτυο. Επανήλθε 2-3 φορές, και ξανά dead. Τι στο καλό παίζει; Ούτε μια ανακοίνωση η Cosmote . Στο site τους δεν έχουν τίποτα (κουτσά στραβά ανοίγει και αυτό).
Cerberus2_2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 βασικα εγω το χρειαζομαι για την δουλεια μου απο εκει και περα οσο για τα αλλα δεν πειραζει θα ηρεμησω τωρα που δεν πιανει.αλλα επρεπε τουλαχιστον να βγαλει μια ανακοινωση να ξερουμε και εμεις τι να κανουμε.τελος παντων. Αρα θεσ/νικη και κεντρικη ελλαδα δικτυο γιοκ.επιβεβαιωμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.