..MementoMori.. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Για να περνας νεκρες ωρες ή να τρως ταυτοχρονα μια χαρα ειναι. Παιζει και η κορη του Ted οποτε σε συνδυασμο με την πρωταγωνιστρια χαζευεις και λιγο.
marantonis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αν πουμε οτι εχω ενα free slot για καινουρια σειρα: Να βαλω αυτο ή το Boardwalk Empire? Το Nikita το νεο (το παλιο δε το χω δει) ως brainless action σειρα λεει;
privateer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ καλό ep χτες καλό απρίλη τώρα
kk1991 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 γιατι μεχρι απριλη δε θα ξαναδειξει? γενικα καλο ηταν απο την αρχη αλλα τιποτα συγκλονιστικο, γενικα ψιλοπεριμενες τι θα γινει στο τελος. Το τελευταιο ομως ηταν πραγματικα κορυφαιο.....ειδικα το τελος το λατρεψα. Αν πουμε οτι εχω ενα free slot για καινουρια σειρα: Να βαλω αυτο ή το Boardwalk Empire? Το Nikita το νεο (το παλιο δε το χω δει) ως brainless action σειρα λεει; το boardwalk empire δεν το εχω δει, το αφηνω για καλοκαιρι που γενικα δεν εχει πολλα και μπορω να το δω συνεχωμενο,απο το trailer μ'αρεσε για αυτο ειπα να κανω υπομονη, μη το σταματανε απο δυο επισοδεια. ενω το nikita παλι ηταν ψιλοανεξαρτητα τα επισοδεια οποτε και που σταματησε κανα μηνα δε μου εκανε αισθηση(αν και τωρα τα δυο τελευταια ηταν λιγο συνδεδεμενα μεταξυ τους και αφησσε σε αγωνια και πρεπει να περιμενω ενα μηνα )
kk1991 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 τι εγινε ρε παιδια τωρα που καλυτερεψαν τα επισοδεια μονο εγω το βλεπω??????
ExaByte Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 τι εγινε ρε παιδια τωρα που καλυτερεψαν τα επισοδεια μονο εγω το βλεπω?????? όντως έχει γίνει αρκετά καλό τα τελευταία επεισόδια..
privateer Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Άλλο ένα πολύ δυνατό επεισόδιο. Best new series χαλαρά για την φετινή season. (GoT εξαιρούμενου)
kk1991 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 οντως πολυ καλο επισοδειο και αρκετα ανατρεπτικο μπορω να πω.... να προσθεσω οτι πλεον λατρευω τον Percy!!!
xavier Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Άλλο ένα πολύ δυνατό επεισόδιο. Best new series χαλαρά για την φετινή season. (GoT εξαιρούμενου) τι σου αρεσει? το τραγικο καστινγκή η χιλιοειπωμενη υποθεση. Το οριτζιναλ γαλλικο ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Το ιδιο και το Αλιας. Αλλα αρκετα...
privateer Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 http://tvovermind.zap2it.com/thecw/nikita/nikita-renewed-season-2-the-cw/59179
kk1991 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 http://tvovermind.zap2it.com/thecw/nikita/nikita-renewed-season-2-the-cw/59179 perfect,just perfect. ελληνικα,την τυχη μου
privateer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ δυνατό πρώτο επεισόδιο τα ratings not so good
kk1991 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ δυνατό πρώτο επεισόδιο τα ratings not so good πολυ καλο οντως και ο κομπιουτερας ολα τα λεφτα.... επιπλεον νομιζω ερωτευτηκα τον μαικλ γενικα δεν ειχε σχεδον κανενα καλες κριτικες φετος,καπου διαβασα οτι το κανουν επειτηδες για να τρεναρουν τις ανανεωσεις συμβολαιων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα