Προς το περιεχόμενο

Cult Films

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στην εποχή του την έβλεπες παντού πρώτη πρώτη και σε πολλαπλά αντίγραφα στα ράφια , στην πρότειναν όλοι στα video clubs , την είδε μεχρι και η κουτσή μαρία πάνω κάτω , από την φοιτητογκόμενα που εκλαιγε στον Τιτανικό , μέχρι την νοικοκυρά που ζήταγε στο video club "κανακαλοθριλλερ" .

Sorry που κόβω τη ροή του thread, αν και δεν είμαι εντελώς offtopic: υπάρχει άλλος που έχει αυτήν την αίσθηση για το Cube;

No offense, μπορεί να έχω εγώ άδικο, αλλά μου φαίνεται ότι περιγράφεις άλλη ταινία. Είναι δυνατόν μια νοικοκυρά να πήγε στο videoclub και να της πρότειναν το Cube; Ή η κουτσή Μαρία; Ακόμα και στα φοιτητόσπιτα, μέσα σε λέσχες παιζόταν. Η αδερφή μου έκανε συλλογή με θρίλερ, είχε δει τα πάντα. Από ταινίες του 1930 μέχρι τριλογίες, τετραλογίες και όλες τις συνέχειες ηλίθιων ταινιών. Ε, αυτό δεν το είχε δει, παρά μετά από πολλά χρόνια.

Γενικά οι άλλοι έχετε την ίδια αίσθηση με του guido;

Δημοσ.

ρε φίλε τι να σου πω. την εποχή που βγήκε , που σπούδαζα πάτρα , όλα τα videoclub στην πάτρα , τόχαν αφίσα στην τζαμαρία. και γενικά έβλεπες πολλά αντίτυπα μέσα , πρωτη μούρη. και είχα πετύχει πολλές φορές να το προτείνουν σε τύπους που μπαίναν και ρώταγαν "πες κανα καλο θριλλερ". Και ναι ειχα βαρεθεί να ακούω ακόμα και από την xy σκυλου - χορεύω πανω σε τραπεζια-γκομενα να λέει "παιδιά να δειτε το κιουμπππ,γαματοοο"

τωρα αν σου χαλάω την εικόνα , οτι το χουν δει μονο άνθρωποι

σε λεσχες ,ή σε προβολές σε ημιυπόγεια συνοδεία ακατονόμαστων οργίων με σφαγές προβάτων κτλ σόρρυ

Δημοσ.
ρε φίλε τι να σου πω. την εποχή που βγήκε , που σπούδαζα πάτρα , όλα τα videoclub στην πάτρα , τόχαν αφίσα στην τζαμαρία. και γενικά έβλεπες πολλά αντίτυπα μέσα , πρωτη μούρη. και είχα πετύχει πολλές φορές να το προτείνουν σε τύπους που μπαίναν και ρώταγαν "πες κανα καλο θριλλερ". Και ναι ειχα βαρεθεί να ακούω ακόμα και από την xy σκυλου - χορεύω πανω σε τραπεζια-γκομενα να λέει "παιδιά να δειτε το κιουμπππ,γαματοοο"

σε λεσχες ,ή σε προβολές σε ημιυπόγεια συνοδεία ακατονόμαστων οργίων με σφαγές προβάτων κτλ σόρρυ

εγω σε τετοιο το ειδα:P

Δημοσ.

+1 στον guido. Το Cube το είχαν δει (και το έχουν δει) όλοι, και όταν βγήκε τύφλα να χουν τα αντίτυπα των πειρατών της καραϊβικής, σε όλα τα dvd club το είχαν σε πάρα πολλές κόπιες. Άντε να το πεις cult λόγω περιεχομένου, όχι όμως λόγω περιορισμένης φήμης. Κάθε άλλο παρά κρυμμένο μυστικό ήταν, μάλιστα το είχε δώσει και ένα περιοδικό (τότε είχαν ξεπηδήσει διάφορα στο στυλ του ΣΙΝΕΜΑ και δίναν DVD).

Τώρα αν ψάχνεις τι έχουν δει και τι όχι οι νοικοκυρές σε συζήτηση για cult ταινίες, ε έλεος. Αν δουν κάνα Law & Order στο Star το βράδυ θα είναι έκπληξη.

Δημοσ.

Ναι ρε συ, συζήτηση κάνουμε. Την έχω καταλάβει τη δική σου γνώμη. Θέλω να ακούσω και των υπολοίπων. Παίζει να έχω εγώ άδικο. :-) Μη χαλιέσαι.

Δημοσ.

Το Cube το ειχα παρει τυχαια μια μερα

χωρις να ξερω τιποτα για αυτο

ετσι την τυχη ειδα το εξωφυλλο μου αρεσε (που συνηθως δν γινεται ετσι :P)

και απλα ξετρελαθηκα με την ταινια

ειναι μια απο τις αγαπημενες μου.

Ουτε που ηξερα οτι ηταν τοσο αγαπητη απο το κοινο

απο εσας τωρα το ακουω πρωωτη φορα.

Δημοσ.
εγω σε τετοιο το ειδα:P

ειμουν σιγουρος :lol: :P

Ναι ρε συ, συζήτηση κάνουμε. Την έχω καταλάβει τη δική σου γνώμη. Θέλω να ακούσω και των υπολοίπων. Παίζει να έχω εγώ άδικο. :-) Μη χαλιέσαι.

οι ρε τι να χαλαστώ. κουβέντα κάνουμε :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...