KAKADI Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Συμφωνω μαζι σου..Δε χρειαζεται βεβαια να πουμε οτι το δωρο το νιωθεις και το κανεις σε οποιαδηποτε περιπτωση.. Δε στο ζηταει ο αλλος και το κανεις.. Οποτε ο ορος ξεζουμισμα καταριπτεται με αυτο το σκεπτικο.. Σε βρισκω λιγο υπερβολικη με το link που παρεθεσα αλλα οκ δε θα τα χαλασουμε εκει..οπως ειπες περι ορεξεως..!!
yiannis_1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω πάντως της δικιάς μου της πήρα το X10 mini. Και μου αρέσει ακόμα και για μένα. Android σε λιλιπούτεια συσκευασία!!!
Peavy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 nokia 5800xm +1 για το ΝΟΚΙΑ ή κάποιο απο τα walkman της SonyEricsson τα πιο τελευταια μοντέλα της σειρας W έχουνε από wifi μέχρι και gps + ότι έχουν και jack για να βάλει ότι ακουστικά θέλει!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω πάντως της δικιάς μου της πήρα το X10 mini.Και μου αρέσει ακόμα και για μένα. Android σε λιλιπούτεια συσκευασία!!! εγώ εκεί κατέληξα αλλά δε θεωρώ ότι είμαι αρκετά έμπειρη ώστε να συμβουλέψω άλλους ..
morgy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το LG Chocolate ειναι το πιο συμπαθητικό από τα κινητά του λινκ. Και εγώ σε χπερια μίνι προ κατέληξα αλλά είμαι ένοχη ότι αυτό που με τράβηξε ήταν το μίνι πληκτρολογιάκι. <3. Αλλιώς σοβαρά με έβλεπα για ΑΙΝΟ. Η μπαταρία του χπερια δεν κρατάει τόσο πολύ όταν ακούω μουσική. Αν την κοπέλα δεν την ενδιαφέρει το android τότε θα έλεγα δαγκωτό ΑΙΝΟ.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Buzz killing time: που ειδατε τον topic starter να αναφερει πως προκειται για δωρο? Σορυ για το offtopic.
KAKADI Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Έχεις δίκιο..έλεος.. Αλλα Έτσι Όπως το γράφει αυτο υπέθεσα!!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Buzz killing time: που ειδατε τον topic starter να αναφερει πως προκειται για δωρο? Σορυ για το offtopic. όταν μίλησα για στερεότυπα αυτό εννοούσα άσε που όταν μια κοπέλα θέλει γνώμες για κινητά, δεν θα σκεφτεί ποτέ να ψάξει πληροφορίες η ίδια αλλά θα κάνει το αυτονόητο, θα ρωτήσει το αγόρι της
zatoichi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως να περημενεις κανα μηνα που βγαινει το χperia x8 Κ θα ξενερωσουν ολοι σωστη οθονη ωρεα χαρακτηριστικα... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Lalf5ZvXilo[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.