Nikosgiann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιο απο τα δυο θα προτεινατε για μια κοπελα? ακουει μουσικη θελει και την καμερουλα της θελει να ειναι ευκολο
basilis5 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τα όσα παραπάνω έχει το wildfire δεν παίζει να την ενδιαφέρουν. Επίσης η μπαταρία σαν τηλ με λίγο wifi μου κρατά το πολύ 2 μέρες παρά κάτι ψιλά, οπότε αν το χει κ για μουσική θα ναι μαρτύριο η καθημερινή φόρτιση. Παρόλα αυτά το προτιμώ σαν τηλ αλλά δεν κάνει για την χρήση που το θέλει. Η κάμερα του είναι καλυερη από το Παλιο μου lg viewty που την διαφημίζε, είναι αρκετά αξιοπρεπής
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω θα προτεινα το aino που ειναι πολυ ευκολο ή το x10 mini, κλασικο "γλυκουλικο" κινητο για κοπελα αν ανεβασει λιγο το budget της.
Till Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι και να επιλέξεις, δεν θα έχεις τύχη: Θα ξυνίσει τα μούτρα της και θα αναρωτηθεί γιατί δεν την πήρες ένα λευκό iPhone...
johnny21a Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι και να επιλέξεις, δεν θα έχεις τύχη: Θα ξυνίσει τα μούτρα της και θα αναρωτηθεί γιατί δεν την πήρες ένα λευκό iPhone... χαχαχαχαχαχαχα, το εχεις πιασει το νοημα φιλος!!!!! +10000
Till Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα, είναι φως - φανάρι η δουλειά. Από την στιγμή που θέλει "να είναι εύκολο", σου λέει πλαγίως τι ακριβώς θέλει. Μιλάμε για μπηχτή βιβλικών διαστάσεων, και είναι προφανώς ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ως γυναίκα για να μην καρφωθεί (τι περίμενες δηλαδή, να πει ευθέως "θέλω iPhone"; μια γυναίκα ΠΟΤΕ δεν λειτουργεί έτσι) και παράλληλα να γίνει κατανοητή. Αρκεί βέβαια να παίρνεις στροφές και να μπορείς να αντιληφθείς την γυναικεία fuzzy logic...
davidcas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Και Desire να της έπαιρνε, (λέμε τώρα,ειναι ακριβό), και να της έβαζε μέσα 100 εφαρμογες που να εκαναν τα άπειρα,και να της τις έδειχνε, και να της άρεσε, θα κατέληγε να ακούει το "Ναι ΟΚ, αλλα δεν ειναι iPhone..." (σαν μια παλια διαφήμιση αυτοκινήτου που έλεγε "Ναι αλλα δεν ειναι γκολφ"
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 εγώ δλδ που ναι είμαι γυναίκα και όχι δεν επέλεξα μήλο είμαι μάλλον από άλλο πλανήτη ... άσε που δε συνηθίζω να περιμένω δώρα και μάλιστα κινητά σοβαρά πάντως, μήπως κάποια πράγματα είναι στερεότυπα?
johnny21a Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Πισω στο topic λιγο, σημερα ειδα απο κοντα ενα wildfire και η οθονη του ειναι μακραν οτι χειροτερο εχω δει τα τελευταια χρονια και ειδικα σε τετοια κατηγορια τιμης. Εντελως pixeliaσμενα τα παντα και φωτεινοτητα χαλια...
zatoichi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 συγνωμη ρε παιδεια πως γινετε σε καθε κινητο που βλεπω να λεμε για το iphone ? οταν δεν αναφερετε το Iphone(μηπως το εχουμε παχυνει το θεμα με αυτο το κινητο ? 2010 alaxy s k desire το σβησανε το iphone κ τα λευτα του ειναι αδικαιολογητα ) εγω θα σου προτεινα να πας να τα δει μεταξυ x10 mini κ htc wildfire πολες κοπελες θελουν μικρα χαρειτωμενα κινητα,μεταξυ htc wildfire k χ10mini πηστευω. λιγο καλυτερο ειναι το x10 mini πολυ μικρη οθονη ομως(για μενα απογοητευτικη στο μεγεθος) κ η οθονη το wildfire δεν ειναι απογοητευτικη για 260e κ αυτα που προσφερει το κινητο...κ οταν βγει το froyo 2.2 θα ειναι ακομα καλυτερα τα android. τωρα για το ευκολο δεν ξερω κατα ποσο θα της φανει ευκολο π.χ η κοπελα μου ασχολειται ολη μερα με το κινητο της οταν ειναι στην δουλια κ δεν εχει δουλια. το nokia 5800 που ειπε ο opera επησης το θεωρω καλο k σιγουρα το sybian ποιο ευκολο απο android(αλα τοσο καιρο που κραταμε τα κινητα κ δορυφορο να μας φερνανε θα τα μαθεναμε) αλα δεν ξερω αν θα της αρεσει κρινω απο την κοπελα μου οταν ειδε το htc wildfire κ το xmini 10 τρελαθηκε(αλα ειχε φοβο προς την ericson).πηγαινε την μια βολτα να τα δει. οσο για την μπαταρια billis 5 τσεκαρε αν βγαλεις την δονηση αν κανει καλυτερη εξηκονομηση. κ το plaisio εχει ολα τα χρωματα...στα 269e
davidcas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 συγνωμη ρε παιδεια πως γινετε σε καθε κινητο που βλεπω να λεμε για το iphone ? οταν δεν αναφερετε το Iphone(μηπως το εχουμε παχυνει το θεμα με αυτο το κινητο ? 2010 alaxy s k desire το σβησανε το iphone κ τα λευτα του ειναι αδικαιολογητα ) Μαζί σου. Desire έχω κι ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η HTC έβγαλε το desire HD κι ένα άλλο, οποτε ίσως βγάλει νέες εκδόσεις και στα πιο low-end android κινητά της. Καινουργιο wildfire δλδ. Μηπως να περιμένει λιγο;
morgy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Από τα δύο λοιπόν που αναφερει ο τοπικ σταρτερ εγω θα διάλεγα ΑΙΝΟ. Είμαι κοπέλα και το λιγουρευόμουν και εγώ το ΑΙΝΟ ακριβώς για τη μουσική. (ασχετα αν κατέληξα αλλού αλλά στο θέμα της μουσική νομίζω το ΑΙΝΟ είναι κορυφή) Επίσης όντως πολύ στερεότυπο έχει πέσει εδώ μεσα. Για να ηρεμήσουμε λίγο Είμαι γυναίκα, δεν θέλω iphone, προτιμώ τα κινητά παντόφλες από τα μικρά και χαριτωμένα, προτιμώ μαύρα κινητά από άσπρα, κοκ. Φραντσέσκα ίσως είμαστε από τον ίδιο πλανήτη.
KAKADI Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Από τα δύο λοιπόν που αναφερει ο τοπικ σταρτερ εγω θα διάλεγα ΑΙΝΟ.Είμαι κοπέλα και το λιγουρευόμουν και εγώ το ΑΙΝΟ ακριβώς για τη μουσική. (ασχετα αν κατέληξα αλλού αλλά στο θέμα της μουσική νομίζω το ΑΙΝΟ είναι κορυφή) Επίσης όντως πολύ στερεότυπο έχει πέσει εδώ μεσα. Για να ηρεμήσουμε λίγο Είμαι γυναίκα, δεν θέλω iphone, προτιμώ τα κινητά παντόφλες από τα μικρά και χαριτωμένα, προτιμώ μαύρα κινητά από άσπρα, κοκ. Φραντσέσκα ίσως είμαστε από τον ίδιο πλανήτη. Γενικοτερα οι γυναικες λεγοντας 1 πραγμα θελουν απο μας να καταλαβουμε 5..οι περισσοτερες τουλαχιστον..Αυτο ειναι κατι σαν στερεοτυπο. Βεβαια και μεις δοξα το θεο αεχουμε τα δικα μας.. Απλα ο φιλος πιο πανω μιλησε για μια γυναικα που μπορει να ηθελε να περασει το δικο της μηνυμα.. Η επιλογη απο ατομο σε ατομο μπορει να διαφερει.. Αλλα για να μην πλατιαζω και γω για γυναικα απ αυτα τα 2 σε Aino θα πηγαινα!! Βασικα οι γυναικες ας ριξουν και μια ματια εδω!! http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=17332&catid=10 Απ τα παραπανω εννοειται LG Chocolate και στο σκρουτζ 270 ευρω...Nikosgiann ριξε του μια ματια θα το βρεις εντυπωσιακο..
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ακόμα και οι γυναίκες έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στις ανάγκες και τα γούστα και ΟΧΙ δεν πάνε ΠΑΝΤΑ για να σας φάνε τα περισσότερα λεφτά για επίδειξη και μόνο ενώ στην πραγματικότητα είναι άσχετες. αυτά εννοούσα για στερεότυπα που επαναλαμβάνονται εδώ μέσα με ανησυχητική συχνότητα. και για να γίνω πιο συγκεκριμένη, αν εξαιρέσουμε συγκεκριμένες ΛΙΓΕΣ γυναίκες που χρειάζονται ένα κινητό με μεγάλη οθόνη για τη δουλειά τους, όλες οι άλλες έχουμε έναν περιορισμό, τη γυναικεία τσάντα που μπορεί να είναι από τεράστια (αλλά και βαρυφορτωμένη) μέχρι υπερβολικά μικρή βραδυνή και (άρα θα έπρεπε να) μας βολεύουν τα μικρότερα σε μέγεθος κινητά - και εδώ ισχύει το όσο μικρότερο τόσο καλύτερο. εξαιρούνται οι έχουσες πρεσβυωπεία, οι έχουσες μικρή εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες (αφής) και οι έχουσες μαλάκες άντρες που το θέλουν το ξεζούμισμα (και οι τελευταίες καλά κάνουν). προσωπικά δεν έχω δει ποτέ μου τόσα άσχημα κινητά όσα έχουν μαζέψει στο link που παρέθεσες kakadi αλλά περί ορέξεως ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.