Navu Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά, επιτρέψτε μου να σας δώσω έναν βασικό μπούσουλα, όποτε μπορείτε να δείτε σε αδρές γραμμές τι παίζει με τους mainstream ανεμιστήρες της (γερμανικής κυρίως) αγοράς. Ντάξει, ότι το roundup είναι στη γερμανική γλώσσα, δεν έχει να κάνει, αν πάτε κάτω στους πίνακες μπορείτε να διαβάσετε θερμοκρασίες και ντεσιμπέλ... Μεγάλο roundup με 120άρηδες και 140άρηδες ανεμιστήρες! Δυστυχώς, τα επίπεδα θορύβου εκφράζονται σε dB και όχι σε sone. Το sone περιγράφει, εκτός της στάθμης, το συχνότητα στην οποία εμφανίζεται η συγκεκριμένη στάθμη. Άρα, η δυσδιάστατη περιγραφή που προσφέρει το sone είναι ακριβέστερη σε σύγκριση με τη μονοδιάστατη/flat και ρηχή πληροφορία των dB. Συνεπώς, ένα ανεμιστήρας με λιγότερα dB δε σημαίνει ότι είναι απαραιτήτως και πιο ήσυχος... Πάντως, ακόμη και έτσι, μπορεί κάποιος να εξάγει κάποια σοβαρά συμπεράσματα. Φιλικά, Ερνέστος.
metanei Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω navu για την γνωμη σου το εκτιμω.σημερα το απογευμα θα τα παραγγειλω κιολας..
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά πήρα τους παρακάτω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804037 1000 σαλ και φυσικά αθόρυβοι. Σε ότι ανεμιστήρα έχω στο κουτί ακόμα και στο ψυγείο, έβαλα λαστιχένιες ροδέλες ώστε να μην ακουμπάει ο ανεμιστήρας με το μέταλλο, τις αγόρασα από χρωματοπωλείο. Αξίζει τον κόπο να το κάνει κανείς.
rafail1994 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Όποτε τους Noiseblocker δεν τους είχε το πλαίσιο
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μα το Πλαίσιο δεν έχει τίποτα. Ένα Site με φωτογραφίες είναι.
rafail1994 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μα το Πλαίσιο δεν έχει τίποτα. Ένα Site με φωτογραφίες είναι. Ρεζίλη...Χτύπαω το κεφάλι μου στον τοίχο πως πήγα και πήρα από εκεί το μισό pc
Heatspreader Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ολόκληρο είναι δύσκολο να φτιάξεις έτσι και αλλιώς πλέον.
rafail1994 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ολόκληρο είναι δύσκολο να φτιάξεις έτσι και αλλιώς πλέον. Σε κομμάτια το πηρά από διαφορετικά καταστήματα απλά έτυχε να πάρω τα περισσότερα από το πλαίσιο Και για να μην είμαστε και offtopic σου είπαν μήπως αν θα φέρουν κάποτε; Γιατί είναι αρκετά καλή ανεμιστήρες
metanei Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 οπως πολυ σωστα ο heatspreader συμπληρωσε ενα site με φωτογραφιες ειναι για αυτο κ τελικα παραγειλλα απο το eworld αυτον εδω κ ειλικρινα ησυχασα ! http://www.eworld.com.gr/front/details/685
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Σε κομμάτια το πηρά από διαφορετικά καταστήματα απλά έτυχε να πάρω τα περισσότερα από το πλαίσιο Και για να μην είμαστε και offtopic σου είπαν μήπως αν θα φέρουν κάποτε; Γιατί είναι αρκετά καλή ανεμιστήρες Μου τα μάσαγαν. Συγκεκριμένα μου είπαν ότι πρέπει να κάνω παραγγελία στο κατάστημα και αν κάποια στιγμή έρθουν θα με ενημερώσουν. Πλαίσιο = Photo Hosting.
Tenshi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Υπήρχαν δύο κομμάτια στο Π του Ταύρου (Athens Heart) την παρασκευή που πέρασα απο εκεί.Πλέον πρέπει να "ψάξεις" για να βρείς... Τραγικό,άν και δέν μου κάνει εντύπωση,αφου η κατάσταση υφίσταται εδώ και δύο χρόνια
moredread Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 επειδή είμαι και εγώ τρελά στριμένος με τη φασαρία του PC... όταν τον εφτιαχνα είχα αντικαταστησει όλους τους ανεμιστηρες του κουτιου (είχα βγάλει 4 2χ120+2χ80 ) εκτός απο τον πλαινο (600-800 rpm) και τους έχω αντικαταστήσει με αυτους βέβαια βλέπω οτι ποια δεν υπάρχουν...τότε ήταν κορυφή! η σειρα χωρίς led ...κάπως γκρι μετταλικό χρώμα .. είναι ακόμα πιο αθόρυβοι(συγκεκριμένα η σειρα IXP-74-14 είχε το μεγαλύτερο airflow ) πλέον είμαι με 2 τέτοιους και το side fan και επεξεργαστη με παθητική. το τροφοδοτικό επίσης αθόρυβο (tagan) είναι απίστευτα σπαστικό να ακους συνέχεια ενα βουητό!! απο τις καλύτερες επενδύσεις που έκανα στο PC..
iwsifvitsos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808855
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.