Προς το περιεχόμενο

Αθόρυβα fans !!!!

yorke8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@orotoi

Λαστιχένια και μάλιστα πολύ μαλακά. Χθες τα έβαλα σ' έναν φίλο που του αγόρασα Nexus 12cm 1000rpm και έπαθε πλάκα από το πόσο αθόρυβο είναι το σύστημα. Επίσης δεν ήξερα ότι τα λαστιχάκια που είναι στο πακέτο πιάνουν τόσο καλά όσο οι βίδες. Είναι εντυπωσιακό!

@rafail1994

Από Δευτέρα - Τρίτη, θα τα έχω λογικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

μηπως καποιος θα ειχε την ευγενη καλοσυνη να απαντισει κ στιν δικια μου απορια....? :rolleyes:

ευχαριστω εκ των προτερων.....

Περίμενε να πάρει ο Heatspreader αυτούς από το πλαίσιο να δούμε τη πουλιά πιάνουν και μετά βλέπουμε ;)

Εγω εχω καταληξει στους εξης (120μμ)

Νanoxia

Noiseblocker

Xigmatek απο φθηνους αλλα καλους και ησυχους.

Αναλογως τα μοντελα και το κοστος φθανουμε μεχρι και 2000rpm με ουτε 20db

Απλως ο noiseblocker που ειναι και ρυθμισιμος και τον εχω για ανεμιστηρα της ψυκτρας του cpu ειναι εκνευριστικος γιατι κανει ενα "ηλεκτρονικο" θόρυβο.

Γενικα παντως οτι ανεμιστηρες βρεις κατω απο 20db και ταχυτητα περιστροφης περι των 1800-2000rpm ειναι σχεδον αθορυβοι.

Ο ραπτορ μου παντως σιγουρα ακουγεται 5 φορες περισσοτερο απο δαυτους.

Υ.Γ. @Heatspreader επειδη βλεπω εχεις 5870, αν δεν ασχολεισαι με o/c παρε την Accelero Xtreme, πραγματικα οτι πιο αθορυβο εχω ακουσει στη ζωη μου στο πισι...

http://www.eworld.com.gr/front/details/880 x1

καμια γνωμη?

δες κι αυτον:

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Xigmatek-CLF-F1253-Crystal-Green-Led-Fan-120mm-CLF-F1253.htm

Ειναι καλοι για τα χρηματα τους.Ειχα παριε δυο για τη καρτα γραφικων.

Υ.Γ. ουπς, ξεχασαν κανω εντιντ στο πανω ποστ.

Μοντς συγχωνευστε τα!

Περίμενε να πάρει ο Heatspreader αυτούς από το πλαίσιο να δούμε τη πουλιά πιάνουν και μετά βλέπουμε ;)

Κλασσικά πράγματα το Πλαίσιο παρόλο που τους δείχνει στο Site, δεν τους έχει...

Περιμένω μέσα στην εβδομάδα μήπως γίνει τίποτα. Πάει για κλείσιμο το μαγαζί παιδιά σίγουρα. Ότι έχω παραγγείλει δεν υπάρχει.

Εγω εχω καταληξει στους εξης (120μμ)

Νanoxia

Noiseblocker

Xigmatek απο φθηνους αλλα καλους και ησυχους.

Αναλογως τα μοντελα και το κοστος φθανουμε μεχρι και 2000rpm με ουτε 20db

Απλως ο noiseblocker που ειναι και ρυθμισιμος και τον εχω για ανεμιστηρα της ψυκτρας του cpu ειναι εκνευριστικος γιατι κανει ενα "ηλεκτρονικο" θόρυβο.

Γενικα παντως οτι ανεμιστηρες βρεις κατω απο 20db και ταχυτητα περιστροφης περι των 1800-2000rpm ειναι σχεδον αθορυβοι.

Ο ραπτορ μου παντως σιγουρα ακουγεται 5 φορες περισσοτερο απο δαυτους.

Υ.Γ. @Heatspreader επειδη βλεπω εχεις 5870, αν δεν ασχολεισαι με o/c παρε την Accelero Xtreme, πραγματικα οτι πιο αθορυβο εχω ακουσει στη ζωη μου στο πισι...

Απ' όσο ξέρω δεν υφίστατε αθόρυβος ανεμιστήρας πάνω από 1000σαλ. Όσο να'ναι θα ακούγεται. Οι Nexus 1000 που πήρα πραγματικά δεν ακούγονται καθόλου. Σίγουρα κάποιοι πιο ακριβοί θα παράγουν μεγαλύτερο ρεύμα αέρα...

Δεν πειράζω τις κάρτες γραφικών και γενικότερα δεν πειράζω κάτι αν δεν έχει πρόβλημα ή αν δεν με ενοχλεί. Δεν είμαι και τόσο πολύ της ησυχίας, αλλά επειδή πλέον ακούγονται μόνο οι ανεμιστήρες που έχει πίσω το κουτί μου και τσιτσιρίζουν τα πηνία όταν τους χαμηλώνω τις στροφές είναι κρίμα, οπότε θα τους αλλάξω.

Ok εμενα με ενοχλουσε κι ετσι προχωρησα στην αναβαθμιση της με νεα ψυκτρα.

Πρακτικα οι ανεμιστηρες μεχρι 17-19db ειναι "αθορυβοι".Ενα γουργουρητό ακους μονάχα.

Οι δισκοι ακουγονται περισσοτερο.

Αυτό μας έλειπε οι ανεμιστήρες να υπερκαλύπτουν τους δίσκους. Μετά από τις 1500σαλ και να μην ακούγεται ο ανεμιστήρας, ο αέρας που προσκρούει πάνω σε κάποιο τυχόν ψυγείο, κάνει φασαρία.

χρονος υπαρχει...οποτε περιμενουμε !

kanesaxo¨ απο πλαισιο ουτε εχω παραγειλει ποτε τιποτα αλλα ουτε και θα το κανω με τον δρομο που βαδιζουν αυτοι θα το κλεισουν στο τελος το μαγαζακι....

<asxeto >ηθελα να παρω το dragons origins awakening απο εκει κ μου ζητουσαν να κανω κατεθεση σε μια τραπεζα τα 20 ευρω κ κατι αν θυμαμαι καλα,κ μετα να τους στειλω την αποδειξη απο την τραπεζα με fax .....αν και δεν ξερω καθολου πως λειτουργει το plaisio,κ παλι ομως....

Περι πλαισιου, μπορεις να κανεις τα παραπονα σου στο αναλογο τοπικ! τα μαζευουμε για να εχουμε μπολικες αποψεις.

Εγω προσωπικα σε θεματα ρμα ηταν πολυ βολικοι...

Σε αλλα παλι οχι.

μηπως καποιος θα ειχε την ευγενη καλοσυνη να απαντισει κ στιν δικια μου απορια....? :rolleyes:

ευχαριστω εκ των προτερων.....

Είχα και έχω Revoltekάκια ακόμη και σήμερα, τα δουλεύω από το 2003. Τα gamwto είναι ότι έχουν παραμείνει απαράλλαχτα: ναι μεν πολύ τίμια σε απόδοση/τιμή, αλλά η τεχνολογία τους είναι αρχαία θα έλεγα... Ή θα ακούγεται το θρόισμα των πτερυγίων ή θα ακούγεται ο θόρυβος της έδρασης.

Κατά τα άλλα: με Πλαίσιο έχω ασχοληθεί ΜΙΑ φορά, χωρίς να υπάρχει κάποια αντιπάθεια βέβαια, απλώς προτιμούσα να τα σκάω στα μαγαζάκια και όχι στην αλυσίδα (ίδιες τιμές είχαν). Πληροφορούμε όμως μα λύπη ότι το θεωρητικά μεγαλύτερο μαγαζί στο χώρο ακολουθεί επικίνδυνες ατραπούς και πρακτικές που δε συνάδουν με τις έννοεις "κορυφή/αξιοπιστία".

navu δηλαδη ειναι σχετικα καλα να τα προτιμησω?δεν κανουν τοσο θορυβο που να σου σπανε τα νευρα οπως τα συνηθισμενα..?

kanesaxo ποιο topic ειναι αυτο?

Παιδιά να κάνω κι εγώ μια ερώτηση;; Σκέφτομαι για αυτόν: http://www.pixmania.gr/gr/gr/03133214/art/noctua/aiaieoo-nao-120-mm-nf-s12.html?srcid=7255&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTI5MjQ5ODE3MztQYXJ0ZW5haXJlPXNrcm91dHomQ29kZVByb21vPW91aQ

Πως σας φαίνεται; Τον γλυκοκοιτάω πολύ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...