kostas_sif Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δεν νομιζω να αξιζει να τα σκασεις σε "σβουρακια" εγω εχω 6 απο αυτα τα coolermaster κ δεν με ενοχλουν.. αν θες να μειωσεις τον θορυβο και να εχεις airflow.. αλλαξε case ισως.. ή ψαξε για case accessories να του βαλεις τπτ μονοτικα θορυβου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αν τα φουρφούρια κάνουν φασαρία φίλε Κώστα, τι μπορεί να κάνει κάποιος με το κουτί του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=16&item_id=1374 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Λίγο αθορυβούτσικοι πρέπει να είναι αυτοί. 1350rpm, δεν ακούγονται παραπάνω από 800-900-1000? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sif Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Αν τα φουρφούρια κάνουν φασαρία φίλε Κώστα, τι μπορεί να κάνει κάποιος με το κουτί του? Πολλα πραγματα.. Mε καλητερο κουτι = καλητερο airflow αρα χαμηλονουμε τα rpm των funs και μειωνουμε θορθυβο εχωντας ιδιο ή καλητερο αποτελεσμα airflow (+καλητερο ειναι πολλα φανς σε low speed παρα 1-2 να δουλευουν τερμα ) Κουτι ετοιμο με μονωτικα .. (αυτο δεν ειναι τοσο καλο.. βαριεμαι να ψαχνω ) http://www.amazon.com/Cooler-Master-Sileo-Tower-Black/dp/B001NABWZI Αλλα υπαρχουν κ στο εμποριο σκετα μονωτικα για να μονωσουμε το case που εχουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μονωτικό έχω και εγώ... @@... Για μόστρα είναι μόνο η μοκέτα και γι' αυτό το έβαλα κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Λίγο αθορυβούτσικοι πρέπει να είναι αυτοί. 1350rpm, δεν ακούγονται παραπάνω από 800-900-1000? αν τους βάλεις σε auto mode από bios πέφτουν γύρω στις 1000 και δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα. αλλά και στις 1350 δεν τους πολυκαταλαβαίνεις, μάλλον λόγω fluid dynamic bearing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Αποφεύγω να χρησιμοποιώ το BIOS για ρύθμιση στροφών. Αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς παρόλα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkibiadhs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 αν τους βάλεις σε auto mode από bios πέφτουν γύρω στις 1000 και δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα.αλλά και στις 1350 δεν τους πολυκαταλαβαίνεις, μάλλον λόγω fluid dynamic bearing. Δηλαδη εγω που εχω fan controler καλυτερα να παω στους artic και να τους ριξω στροφες; Στον φιλο που μιλησε για το sileo 500,θα ηταν η πρωτη μου επιλογη αν ειχε το τροφοδοτικο στο κατω μερος μου αρεσει πολυ το design του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Γνωρίζει κάποιος σε ποιο κατάστημα μπορώ να βρω αθόρυβους 80mm ανεμιστήρες για το πίσω μέρος του κουτιού μου? Λογικά 1000 στροφών δεν πρέπει να υπάρχουν αφού μιλάμε για 8άριδες. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως με παραπάνω στροφές έχω πάλι πρόβλημα και ακούγονται τα πηνία. Αν γινόταν αν είναι μπλε φωτιζόμενοι ακόμα καλύτερα. Nexus δεν έχει κανείς απ ' ότι είδα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Ε Ξ Ο ΧΟ Σ 80άρης, μακράν ότι ποιοτικότερο μπορεί να αγοράσει κανείς στο Ελλάντα αυτή τη στιγμή. Κατά τα άλλα, έκανα στον εαυτό μου τη χάρη να μελετήσει ολόκληρο το παρόν νήμα, οπότε ας μου επιτραπεί να προσθέσω τα ακόλουθα: - πράγματι, "αθόρυβοι" ανεμιστήρες ΔΕΝ υπάρχουν, υπάρχουν όμως κομμάτια που παράγουν απίστευτα χαμηλό θόρυβο σε πλήρη αναντιστοιχία με τη μάζα αέρα που μετακινούν - γενικά, πάνω από τις 1000 σαλ έχουμε παρατράγουδα όσον αφορά το θόρυβο. Ήδη μιλάμε βέβαια για ultra silent καταστάσεις, οπότε σε αυτά τα επίπεδα στροφών μπορεί να μην ακούγονται πλέον τα πτερύγια αλλά να ακούγεται η έδραση του ανεμιστήρα - μετά από χρόνια (δεκαετίες δεν έκλεισα, αλλά οδεύω) αναζήτησης και πειραματισμών, δύο από τα πλέον αποδοτικά και ταυτόχρονα πολύ ήσυχα φουρφούρια που μπορεί να αγοράσει κάποιος ΚΑΙ στο Ελλάντα είναι τα ακόλουθα: ο PL2 είναι καρυφαία επιλογή για κάθε χρήση αυτή τη στιγμή. Αν κυκλοφορούσε πέρυσι που αγόρασα τους δικούς μου, θα τον προτιμούσα . . . η επιλογή-μονόδρομος για ψυχάκηδες με το θόρυβο λέγεται Silent Wings USC, μπορεί να ψύχει μισό βαθμό χειρότερα από τον PL2 και να κοστίζει πολλά, αλλά τη βελούδινη λειτουργία του δύσκολα θα την αντιγράψει άλλη υλοποίηση. Τα λεφτά είναι πολλά και για τους δύο, όμως όποιος θέλει την ησυχία του πρέπει να τους δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metanei Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 για να μην ανοιξω και εγω καινουργιο thread σχετικα με αθορυβα fans σκεφτομουν να αλλαξω τα 3 απο 5 fans που εχω στο κουτι κ θελω να βαλω αυτα εδω.λογω οτι αγορασα καποια αλλα fans και μια cpu cooler με μαυρους fans κ ιθελα να τα ταιριαξω ολα μαζι,γτ ο ενας 120mm που εχω ειναι ασπρος με μπλε led k οι αλλοι οι 2 οι 92mm ειναι μουσταρδοι της thermaltake κ το ολο πακετο φαινεται λιγο εως πολυ σαν ουρανιο τοξο θα ελεγα απο χρωματα... http://www.eworld.com.gr/front/details/254 x2 http://www.eworld.com.gr/front/details/880 x1 τι λετε αξιζουν? π.ς απο τους παλιους δεν ειχα κανενα προβλημα κ θορυβος δεν υπηρχε σχετικα....ο 120 απο οτι ειδα εχι 19db κ οι 92 που εχω εχουν 17db καμια γνωμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 1000 Ευχαριστώ φίλε μου. Θα πάρω αυτά που πρότεινες. edit: Τελικά 92mm φοράει το κουτί στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με το Review είναι μάλιστα στις 2100σαλ! Λογικό πλέον με όλους τους άλλους ανεμιστήρες να είναι αθόρυβοι να ακούγονται αυτοί. Επίσης και πάλι όταν χαμηλώνω τις στροφές, τσιτσιρίζουν τα πηνία. Οπότε παράγγειλα 92άριδες. Επίσης καλύτερα λέτε είναι να μπαίνουν οι ανεμιστήρες με τα λαστιχάκια που δίνουν αντί για βίδες ή με βίδες και λαστιχένια ροδέλα από χρωματοπωλείο ανάμεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 λογικά η λαστιχένια ροδελίτσα θα απορροφά περισσότερο τους κραδασμούς.. Αυτά που δίνουν με το ανεμιστηράκι είναι πλαστικά ή λαστιχένια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Heatspreader μόλις τα παραλάβεις πες μας εντυπώσεις γιατί θέλω να αλλάξω και εγώ τα ανεμιστήρακια του κουτιού μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.