LouCi4er Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Τελικά παιδιά αγόρασα τους Nexus από το Πλαίσιο. Έκανα αρκετή υπομονή, σχεδόν έναν μήνα από τότε που έκανα την παραγγελία μέχρι να τους φέρει το Πλαίσιο, αλλά ανταμείφθηκα πιστεύω με το παραπάνω.Πήρα τους μπλέ. Είναι πραγματικά αθόρυβοι και διαφορά στις θερμοκρασίες δεν είδα. Δεν ακούγονται τα πηνία τους όταν χαμηλώσω τις στροφές. Θα ποστάρω και Screenshots από βδομάδα. Οταν λες δεν ειδες διαφορα στις θερμοκρασιες εννοεις δεν κανουν τπτ,οτι ειναι τζουφιοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Σε σχέση με τους παλιούς μου που ήταν στις 2,200rpm περίπου, δεν είδα κάποια διαφορά στις θερμοκρασίες με αυτούς που είναι 1000rpm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Σε σχέση με τους παλιούς μου που ήταν στις 2,200rpm περίπου, δεν είδα κάποια διαφορά στις θερμοκρασίες με αυτούς που είναι 1000rpm. Ναι,μετα το πιασα και εγω. Παντως η διαφορα στο θορυβο πρεπει να ειναι σημαντικα τραγικη ετσι?Απο 2200 στις 1000 ειναι super. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Τραγικότατη θα έλεγα. Και η οπτική αν και αυτό είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν ακούγονται τα πηνία όταν χαμηλώνω τις στροφές. Μάλλον γίνεται σε μεγάλης έντασης/στροφών ανεμιστήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Τραγικότατη θα έλεγα.Και η οπτική αν και αυτό είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν ακούγονται τα πηνία όταν χαμηλώνω τις στροφές. Μάλλον γίνεται σε μεγάλης έντασης/στροφών ανεμιστήρες. Ναι ετσι κανει και εμενα ενας Noiseblocker 14αρης 1700 στροφων.Οταν παω να τον ριξω κατω απο 1200 αρχιζει και ακουγεται το πηνιο του και το προγραμματακι που δειχνει τις στροφες κανει οτι να ναι.Μια δειχνει 700 ακαριαια δειχνει 1700 μετα πεφτει 1200,τρελαινεται τελειως.Ενω ενας ιδιος που ειναι 1200 στροφες πεφτει κανονικα χωρις προβλημα και στις 700. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Απ' ότι μου είπαν και στο xtremesystems, είναι μεγάλη δοκιμασία για τους ανεμιστήρες η μείωση του ρεύματος και το πως συμπεριφέρονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Λίγο χρώμα, βαρέθηκα την μαυρίλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πρωτο! Απο θορυβο πως παει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλύτερα από πριν. Όπως βλέπεις στο Panel, είναι όλα στο Full, φυσικά τους άλλους ανεμιστήρες όταν τους είχα στο Full υπήρχε φασαρία μόνο και μόνο από τη δύναμη που χτύπαγαν οι ανεμιστήρες το ψυγείο. Έχω 3 σκληρούς πάνω εκ των οποίων ο ένας είναι Raptor, όσο να είναι ακούγονται λίγο. Με αυτούς τους ανεμιστήρες πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το θόρυβο, δεν τρίζει τίποτα, δεν σφυρίζει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Λίγο χρώμα, βαρέθηκα την μαυρίλα. Ωραιος ρε συ,πολυ καλο το κουτακι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkibiadhs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Οι noiseblocker αξιζουν τα λεφτα τους;Γιατι σκεφτομαι να βαλω 2 απο αυτους http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Pierre-Cardin-BlackSilent-Pro-PL1-Fan---120mm-L-PL1R.htm πισω και πανω και εναν http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Pierre-Cardin-BlackSilent-Pro-PL2-Fan---120mm-L-PL2R.htm μπροστα,σε αυτο το case, http://www.sharkoon.com.tw/?q=en/content/rebel9-pro-economy αλλα η τιμη τους τσουζει λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Με 900rpm λογικό να είναι αθόρυβοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Οι ΝΒ BlackSilent Pro είναι απλά υπέροχοι σε όλες τις κατηγορίες στροφών-db. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εγω εχω 2 14αρηδες Noiseblocker.Οτι καλυτερο εχω δοκιμασει απο θεμα θορυβου-αποδοσης.Και οι 12αρηδες πιστευω το ιδιο θα ειναι.Ειναι πολυ καλος κατασκευαστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PREDATOR 15 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Πάς άφοβα για τους Noiseblocker Blacksilent Pro PL2!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.