Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Και παλι 15 με 23..... Οπως και να εχει η Noctua και η Noiseblocker αυτη την στιγμη ειναι οι κορυφες στο θεμα Fans. Και η Titan μαζι με την Enermax εχουν κανει καλα βηματα τους τελευταιους μηνες ωστοσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Noctua μαύροι υπάρχουν? Όπως και να έχει ακούγονται σε χαμηλές στροφές οι Scythe S-Flex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι, το κλασσικο κεραμιδι εχουν ολοι οι Noctua οπως το μουσταρδι οι Thermalright κτλ κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πακέτο λίγο... Άλλοι καλοί σε μαύροι? Φαντάσου να βάλω κεραμιδί στο κουτί έτσι όπως είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μαυρο μαυρο μονο σε Noiseblocker για καλο. Παντως δεν θα σε παρεξηγησει κανεις αν βαλεις Noctua, το χρωμα τους σημαινει ποιοτητα και ας μην ειναι τοσο ομορφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μην ανοιξω καινουριο thread θα γραψω εδω για ενα προβληματακι που εχω με ενα πολυ θορυβωδες 230mm cooler στο πλαι του κουτιου μου το οποιο ειναι 4pin και με μετατροπεα 4to3 pin και συνδεση σε mobo δεν ρυθμιζεται. Θα λυθει το προβλημα με 4-Pin Molex to 3-Pin Converter + 3-pin 12V to 9.5V Speed Reduction Fan Adapter ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αγοράζεις ένα ροοστάτη και τον βάζεις ανάμεσα στον ανεμιστήρα και την τροφοδοσία. Σου δίνει και την δυνατότητα (ανάλογα με τον ανεμιστήρα) να τον σταματήσεις εντελώς. Κόστος ελάχιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μην ανοιξω καινουριο thread θα γραψω εδω για ενα προβληματακι που εχω με ενα πολυ θορυβωδες 200mm cooler στο πλαι του κουτιου μου το οποιο ειναι 4pin και με μετατροπεα 4to3 pin και συνδεση σε mobo δεν ρυθμιζεται. Θα λυθει το προβλημα με 4-Pin Molex to 3-Pin Converter + 3-pin 12V to 9.5V Speed Reduction Fan Adapter ?? Για δειξε ποιο θες να παρεις γιατι ειναι μουφα αυτα τα 12vto 9,5V.Δεν κανουν τιποτα,ριχνουν καμια 100αρια στροφες και αμα.Εγω το εβαλα σε ενα fan και ο κατασκευαστης ελεγε οτι απο 1700 που δουλευει στα 12,στα 9,5 πεφτει στις 1450.Με αυτο πηγε απο 1700 στις 1660.Το καλυτερο ειναι ροοστατης οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω παιδες το ροοστατη που θα το βρω δεν ξερω καν πως μοιαζει ριχτε ενα λινκ πλσ! ενημερωνω οτι το cooler ειναι 230mm thermaltake μαυρο και εχει τροφοδοσια 4πιν και μονο 2 καλωδια κοκκινο/μαυρο προς αυτην και ειναι το παρακατω http://www.thermaltakestore.com/230230.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω δεν θα το πειραζα στην θεση σου....Ηδη πανω απο 600 στροφες χλωμο να πιανει...Να το ριξεις και αλλο δεν λεει, χανεις ολο το concept μετα....Αν σε ενοχλει τοσο βγαλτο εντελως μια και καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 λες να το ξεφορτωθω και στη θεση του τι να βαλω μιας και αυτο το cooler τα ριχνει ολα 2 βαθμους κατω περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Τπτ δεν μπορεις να βαλεις, ακομα και χωρο για 120mm ανεμιστηρακια να εχει (4) θα κανουν τον ιδιο και ισως και περισσοτερο θορυβο. Παντως δεν εχω ακουσει ποτε 230mm ανεμιστηρα να κανει τοση φασαρια οπως λες, ναι ακουγονται αν ειναι 10-20cm μακρια αλλα σε μια νορμαλ αποσταση του 1 μετρου οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 κανει απιστευτο θορυβο και ενω εχω 2 απο αυτους στο πισι ο δευτερος που ειναι τοποθετημενος στο πανω μερος ειναι αθορυβος μαλλον εχει να κανει με την εξωτερικη σιτα δεν ειναι αεροδυναμικη τι να πω λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Έχω μπερδευτεί παιδιά τελείως. Έχω ρυθμιστή στροφών 3 επιπέδων. Λοιπόν, να πάρω ποιους τελικά? Με ενδιαφέρει να μην κάνουν πολύ θόρυβο. Και η απόδοση φυσικά με ενδιαφέρει, αλλά είναι πολύ καλό το Airflow στο κουτί μου, οπότε λίγο το κακό. Να σημειώσω ότι έχω 3 στο ψυγείο και 2 στο πάνω μέρος του κουτιού που θα πρέπει να αλλάξω. Οπότε 5 ανεμιστήρες οι οποίο θα αλλάξουν τη φασαρία που κάνει το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τελικά παιδιά αγόρασα τους Nexus από το Πλαίσιο. Έκανα αρκετή υπομονή, σχεδόν έναν μήνα από τότε που έκανα την παραγγελία μέχρι να τους φέρει το Πλαίσιο, αλλά ανταμείφθηκα πιστεύω με το παραπάνω. Πήρα τους μπλέ. Είναι πραγματικά αθόρυβοι και διαφορά στις θερμοκρασίες δεν είδα. Δεν ακούγονται τα πηνία τους όταν χαμηλώσω τις στροφές. Θα ποστάρω και Screenshots από βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.