dimsag Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Γεία σας, όπως λέω και στο θέμα, ψάχνω ένα πρόγραμμα δωρεάν για επεξεργασία και δημιουργία video.. Δεν με ενδιαφέρουν οι δυνατότητες του windows movie maker για παράδειγμα, οι οποίες είναι αρκετά περιορισμένες, αλλα θέλω κάτι σαν το adobe premier.. κόψιμο - ράψιμο - εφφέ - και συρραφή πολλαπλών video!!! Για ήχο δεν με ενδιαφέρει..
hammerd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 εδω λεει μερικα ξεκινα τις δοκιμες http://desktopvideo.about.com/od/editingsoftware/a/freevidedit.htm
dimsag Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 OK! Θα αρχίσω αμέσως.... Έχω δουλειά μπροστά μου...... !!!
alexb_10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει και το Windows Live Movie Maker. Τρέχει μόνο σε Vista - 7 Είναι πακέτο με το Windows Live Messenger και είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με κάποιες βελτιώσεις.
micos000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δες το Zwei-Stein 4 και το Wax. Και τα δύο είναι δωρεάν για προσωπική χρήση και έχουν πάρα πολλές δυνατότητες. Πρόσφατα εμφανίστηκε και το VLC Movie Creator (ναι έχει σχέση με το VLC), αλλά είναι ακόμα σε αρχική έκδοση (v 0.1.0). Υπάρχει και το Video Spin της pinnacle, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο καλύτερο είναι από το movie maker.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.