yanc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 H πιο εγγυημενη λυση για χιουμορ αυτου του ειδους, ακουραστοι οι τυποι σου βγαζουν την αισθηση οτι γουσταρουν, πολυ καλα τα επεισοδια της S9! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 "How's that ass feeling?"Μόλις την ξεκίνησα και εγώ. Έχω δει μερικά σκόρπια επεισόδια στο παρελθόν και είπα να ξεκινήσω απο την αρχή. 2 επεισόδια in και δεν θέλω να σταματήσω. Γιατί να χω διάβασμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Έχω καιρό να δω την πρώτη season, αλλά η σειρά ανεβαίνει πολύ στη δεύτερη που μπαίνει κι ο DeVito (δεν εννοώ ότι σηκώνει το show μόνος του, -σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Απλά είναι πιο focused το χιούμορ και το πώς γράφονται οι χαρακτήρες). Το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας ("The Gang Gets Quarantined" ) ήταν κι αυτό πολύ καλό. Βασικά ξεκίνησε λίγο υποτονικά, αλλά κάπου στη μέση απογειώθηκε. Νομίζω κάπου εκεί που βάζουν σε καραντίνα τον Dennis, άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα... Η ατάκα του Dennis μετά την άρια(?) με σκότωσε... "Does this sound like a man?...who needs to be in a hospital?" Ο Charlie σε bubble suit με ένα μπουκάλι μπύρα καρφωμένο στο κράνος ήταν υπέροχη εικόνα. Και ο DeVito έδωσε τα ρέστα του με την εμμονή του και το πού έφτασε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WECwmyT_V1E Τέρμα για φέτος, μετά από 10 επεισόδια. Το φινάλε ήταν αρκετά καλό, αν και με την ιδέα μπορούσαν να κάνουν παραπάνω (χαλαρά έβγαινε διπλό επεισόδιο από αυτό). Πολύ καλή season συνολικά. Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για 10η season που θα ξεκινήσει το επόμενο φθινόπωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Τρέλα η σειρά, μπήκα 2η σεζόν και εισαγωγή του Frank στέλνει την σειρά σε άλλη φάση καφρίλας Αυτό σε συνδιασμό το Eastbound & Down κάθε Κυριακή, πόση καφρίλα πια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnyman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 και φανταζόμουν στην αρχή πως η προσθήκη ενός 60άρη θα καταστρέψει εντελώς τη χημεία των τεσσάρων και το κάφρικο κλίμα..πόσο λάθος ήμουν και πόσο κάφρος μας βγήκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Είδα χθες το φινάλε της 3ης σεζόν - The Gang Dances Their Asses Off - και έκλαιγα απ τα γέλιο... Δεν υπάρχουνε απλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Κλαίω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnyman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Τελείωσα και τον 9ο και κύκλο και λυπάμαι που δεν έχει κι άλλο.Ειδικά τις σεζόν 4-9 τις είδα πολύ γρήγορα,και μου φάνηκε πως δεν έκανε αισθητή κοιλιά.Πάντα υπήρχαν κάποια επεισόδια σε κάθε κύκλο που μου άρεσαν περισσότερο,αλλά και τα υπόλοιπα τα απόλαυσα κυρίως από τη στιγμή που άρχισαν να ξεκαθαρίζουν οι ιδιοτροπίες του καθενός.Αγαπημένες σεζόν θα έλεγα τις 4 και 5,αλλά γενικά αγαπημένα επεισόδια έχω από όλες τις σεζόν. Ο DeVito γιατί κυκλοφορεί συχνά με crocs? Για να βγάζει φωτογραφίες troll foot πιο εύκολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 The Waitress is Getting Married. Τίποτα άλλο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 απο τις καλυτερες φασεις :lol: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broxopios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Έχετε βρει Ελληνικούς υπότιτλους για τις 2 τελευταίες σεζόν? Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω με τίποτα. Και μου φαίνεται περίεργο πως μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές (για μένα η καλύτερη) δεν έχει απήχηση για υποτιτλισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα