Προς το περιεχόμενο

It's Always Sunny In Philadelphia

anark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

"How's that ass feeling?"

Μόλις την ξεκίνησα και εγώ. Έχω δει μερικά σκόρπια επεισόδια στο παρελθόν και είπα να ξεκινήσω απο την αρχή. 2 επεισόδια in και δεν θέλω να σταματήσω. Γιατί να χω διάβασμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Έχω καιρό να δω την πρώτη season, αλλά η σειρά ανεβαίνει πολύ στη δεύτερη που μπαίνει κι ο DeVito (δεν εννοώ ότι σηκώνει το show μόνος του, -σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Απλά είναι πιο focused το χιούμορ και το πώς γράφονται οι χαρακτήρες).

Το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας ("The Gang Gets Quarantined" ) ήταν κι αυτό πολύ καλό. Βασικά ξεκίνησε λίγο υποτονικά, αλλά κάπου στη μέση απογειώθηκε. 

Νομίζω κάπου εκεί που βάζουν σε καραντίνα τον Dennis, άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα...

Η ατάκα του Dennis μετά την άρια(?) με σκότωσε...

"Does this sound like a man?...who needs to be in a hospital?"

Ο Charlie σε bubble suit με ένα μπουκάλι μπύρα καρφωμένο στο κράνος ήταν υπέροχη εικόνα.

Και ο DeVito έδωσε τα ρέστα του με την εμμονή του και το πού έφτασε...

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

http://www.youtube.com/watch?v=WECwmyT_V1E

Τέρμα για φέτος, μετά από 10 επεισόδια. Το φινάλε ήταν αρκετά καλό, αν και με την ιδέα μπορούσαν να κάνουν παραπάνω (χαλαρά έβγαινε διπλό επεισόδιο από αυτό).

Πολύ καλή season συνολικά.

Η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για 10η season που θα ξεκινήσει το επόμενο φθινόπωρο.

Τρέλα η σειρά, μπήκα 2η σεζόν και εισαγωγή του Frank στέλνει την σειρά σε άλλη φάση καφρίλας :P

Αυτό σε συνδιασμό το Eastbound & Down κάθε Κυριακή, πόση καφρίλα πια.

• Like 2

και φανταζόμουν στην αρχή πως η προσθήκη ενός 60άρη θα καταστρέψει εντελώς τη χημεία των τεσσάρων και το κάφρικο κλίμα..πόσο λάθος ήμουν και πόσο κάφρος μας βγήκε

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Τελείωσα και τον 9ο και κύκλο και λυπάμαι που δεν έχει κι άλλο.Ειδικά τις σεζόν 4-9 τις είδα πολύ γρήγορα,και μου φάνηκε πως δεν έκανε αισθητή κοιλιά.Πάντα υπήρχαν κάποια επεισόδια σε κάθε κύκλο που μου άρεσαν περισσότερο,αλλά και τα υπόλοιπα τα απόλαυσα κυρίως από τη στιγμή που άρχισαν να ξεκαθαρίζουν οι ιδιοτροπίες του καθενός.Αγαπημένες σεζόν θα έλεγα τις 4 και 5,αλλά γενικά αγαπημένα επεισόδια έχω από όλες τις σεζόν.

Ο DeVito γιατί κυκλοφορεί συχνά με crocs? Για να βγάζει φωτογραφίες troll foot πιο εύκολα?

• 1 μήνα μετά...
  • 10 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα. 

Έχετε βρει Ελληνικούς υπότιτλους για τις 2 τελευταίες σεζόν? Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω με τίποτα. Και μου φαίνεται περίεργο πως μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές (για μένα η καλύτερη) δεν έχει απήχηση για υποτιτλισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...