giorgospan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Βρωμιά και καφρίλα όταν λες, μου ρχεται στο μυαλό Workaholics. Καμία σχέση? Βασικά όταν ξεκίνησα Workaholics πραγματικά μου φάνηκε ότι τα παιδιά επηρεάστηκαν πολύ από IASIP. Και με την καλή έννοια. Οι χαρακτήρες είναι πραγματικά ένας κι ένας. Μεγάλα παρτάλια που είναι έτοιμοι να ρίξουν τους "φίλους" σε γραμμές τρένου αν πιστεύουν ότι θα τους κάνουν καλύτερη την επόμενη ώρα/μέρα(ούτε καν τη ζωή τους). Έχει σκηνές που τις θυμάμαι εκεί που κάθομαι στη δουλειά/σχολή και χασκογελώ μόνος μου και όταν βγαίνω για καφέ με τα φιλαράκια που το βλέπουν κι αυτοί μπορούμε να κάτσουμ ώρες ατέλειωτες αναπωλώντας και σχολιάζοντας σκηνές και καταστάσεις. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Κι αν βιάζεσαι μπορείς να κάνεις skip την 1η σεζόν αν και θα γυρίσεις μετά να τη δεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλό και το 8x02 "The Gang Recycles Their Trash" βασισμένο σε απανωτά callbacks . Βασικά είμαι σε rewatch και catchup των season που δεν είχα δει (και όντως υπάρχουν κάποια πολύ καλά επεισόδια που είχα χάσει), και είχα πολύ πρόσφατα τα σημεία που ανακυκλώνονται (σκόπιμα) στο επεισόδιο. Πάντως είναι επεισόδιο που πρέπει να έχεις δει περασμένες season (τουλάχιστον μέχρι 4) για να καταλάβεις τι κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Off topic: Prae, βλεπω επανερχεσαι δυναμικα. Δες και American Horror Story, μου εχει κατσει στο λαιμο το οτι δεν το γουσταρες... χαχ α On topic: Εξαιρετικη αρχη στη σεζον, δε νομιζω ποτε η σειρα να γινει βαρετη ή γλυκαναλατη. Την καφριλα που επιζητας θα την παρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Εξαιρετικό το 8x03 "The Maureen Ponderosa Wedding Massacre" Είχε κάποια σημεία, ειδικά προς τη μέση που κορυφώνεται η ιστορία, που δυσκολευόμουν να πάρω αναπνοή από τα γέλια. @anthony, έχω σκοπό να δώ και τη νέα season του AHS, τουλάχιστον τα αρχικά, και όσο πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Dayman, fighter of the Nightman Champion of the sun You are the master of karate And friendship, for everyone Μιλάμε για έπος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Από 4η season (απ'το γενικά κορυφαίο 4x09 "Dennis Reynolds - An Erotic Life")* Sweet Dee and Charlie's Stand Up Comedy http://www.dailymoti...-comedy_animals Δεν το έχω βρει στο youtube σε καλή ποιότητα, κι όσο low-quality κι αν θεωρούνται τα vommit jokes, τα dry heaves της Dee -και οι αντιδράσεις από τον κόσμο είναι απίστευτα αστείες. edit: * λάθος μου, δεν είναι αυτό το επεισόδιο που ο DeVito ξαναζεί τη "φωλιά του κούκου" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Έχουν βγει πουθενά ελληνικοί υπότιτλοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moukoublen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Χμ... αναρωτιέμαι γιατι κάθε φορά που ξεκινάω να δω ένα επεισόδιο δεν προετοιμάζομαι οτι θα είναι εκκωφαντικά καμένο και κάθε φορά εκπλήσσομαι... Δε ξέρω τι έχουν πάθει αυτά τα άτομα αλλά σίγουρα είναι κάτι ψυχιατρικά σύνθετο. Α, και γενικά... Βλέποντας την Kaitlin Olson να παίζει έτσι, πραγματικά ξεχνάω ότι είναι γυναίκα αυτό το άτομο... Βασικά όχι... είμαι σίγουρος. Δεν είναι γυναίκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Βασικά έχουν παίξει πολύ πάνω στο θέμα "ο καθένας για τον εαυτό του" και ενώ έχουν τη λογική της παρέας (sort-of, kind-of), μαχαιρώνονται πισώπλατα χωρίς τύψεις ή/και απολαμβάνουν τις ατυχίες των άλλων (ή αδιαφορούν). Αυτό υπήρχε πχ και στο Seinfeld, το Curb Your Enthusiasm και στο Arrested development, αλλά εδώ το έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο. Η Olson κάνει κατα καιρούς απίστευτες γκριμάτσες με το πρόσωπό της. Είναι ο χαρακτήρας που περισσότερο από τους υπόλοιπους μπορώ να πιστέψω ότι τον "ζει" το ρόλο της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ήξερα ότι έχουν paddy's pub blog και youtube channel για τη σειρά με extra content Πολύ καλά τα 5-6-7 και 8, με πιο δυνατά για μένα τα 5ο με την ψυχολόγο (Trudy από το Reno 911) και το 6ο με τον P. Diddy. Btw, το Techpocalypse φαίνεται ότι είχε ένα αποτυχημένο kickstarter αλλά συνεχίζει κανονικά το development και είναι σε beta phase. Νόμιζα ότι το είχαν φτιάξει για τη σειρά.... http://www.techpocalypse.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αύριο (4 Σεπτεμβρίου) είναι η πρεμιέρα της 9ης season. Νωρίς νωρίς φέτος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλή αρχή για τη season. Το επεισόδιο ξεκινάει με αρκετά καλό premise και μετά πέφτει κάπως, αλλά το φινάλε αποζημιώνει. Επίσης έχει Dee dry heaves και Huell από το πουθενά. Και broken Dennis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ειδα τα 3 πρωτα της 9ης! προσκυνω για μια ακομη φορα! 9 σαιζον και το εχουν ακομα και με το παρπανω.να πω οτι μαζι με arrested και eastbound ειναι οι αγαπημενες μου κωμωδιες αν και μαλλον το iasip ειναι ενα σκαλι πιο πανω (μπορει αυριο που θα δω καινουριο eastbound να αλλαξει η ιεραρχια ). απλα οσοι δεν το εχετε δει ή το εχετε σταματησει, δωστε του μια ευκαιρια. η σειρα δεν εχει ταβανι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gshyperion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μιλάμε για τρομερά αδικημένη σειρά. Βέβαια είναι κυρίως για άτομα που τους αρέσει το καμμένο χιούμορ! Στην 9η σαιζόν πλέον και ακόμα το 'χουν χαλαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Η 9η season τα πάει πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής. Το 5ο ήταν πολύ καλό Mac centered επεισόδιο, αλλά ειδικά το 6ο "The Gang Saves the Day" ήταν καταπληκτικό. Πρέπει να έριξαν και αρκετά λεφτά σε αυτό ειδικά για τη φαντασίωση του Charlie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα