anark Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Έψαξα αλλά δεν βρήκα άλλο θέμα για αυτή τη σειρά. Την παρακολουθεί κανείς; Καμμένο χιουμορ και Danny DeVito. Σε λίγες μέρες αρχίζει η νέα σεζόν (6η). http://www.imdb.com/title/tt0472954/
Toufas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 απο τις πιο underrated σειρες εκει εξω. τα σπαει 1
BaLsAmoMenos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ειχα δει την μιση πρωτη σεζον αλλα δεν θυμαμαι γιατι την σταματησα. Ηταν αρκετα ωραια.
Kasrith Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχω δει ουτε ενα επισοδειο. Δεν ακουγεται πουθενα η σειρα παντως..
ANHLIKOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Την ειχα αρχίσει μια περίοδο, αλλα την σταμάτησα γιατι δεν μου πολυ άρεσε. Σαν να την βαρέθηκα λιγο. Βέβαια εκεινη την περίοδο δεν ειχα ελεύθερο χρονο και ισως δεν της έδωσα τον απαιτούμενο χρόνο.
speedy23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ειχα δει περσι το καλοκαιρι τις 2-3 πρωτες σεζον και ενω στην αρχη ειχα λυθει στα γελια με κατι σκηνες υστερα το βαρεθηκα πολυ γρηγορα διοτι ειναι το ιδιο και το ιδιο ολη την ωρα οσον αφορα τους χαρακτηρες.
yanc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 H πρωτη σεζον ηταν απιστευτη με πολυ καφροχιουμορ, μετα επεσε λιγο αλλα και παλι βλεπεται. Δεν ειναι ομως καλη για overdose, δηλαδη 5-6 επεισοδια στη σειρα, εκει κουραζει λογω του ιδιου ρυθμου και στησιματος που εχουν ολα τα επεισοδια. Στα + ο Ντε Βιτο.
yannis27gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχω δει ουτε ενα επισοδειο.Δεν ακουγεται πουθενα η σειρα παντως.. Άμα δεν πάρει το ΟΚ από σένα, δεν μπαίνει καν στα υπόψην
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μετά από μια καταπληκτική (σχεδόν άψογη) 7η season, η σειρά επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα με ένα αρκετά καλό επεισόδιο. Ίσως έπρεπε να κρατήσουν λίγο παραπάνω τον Fat Mac
Kasrith Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Άμα δεν πάρει το ΟΚ από σένα, δεν μπαίνει καν στα υπόψην Τελευταία ακούω μόνο τα καλύτερα, απο άτομα που εμπιστεύομαι σε τέτοια θέματα και δεν έχω χρόνο να την αρχίσω γαμώτο... Είναι και στην 8η σεζόν το ρημάδι
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Πάντως για να γίνω πιο συγκεκριμένος, από τη σειρά έχω δει τις season 1,2,5 και 7, και από αυτές μου άρεσε πάρα πολύ η 7η (κυρίως τα ThunderGun Express, The Antisocial Network, Chardee MacDennis: The Game of Games, Frank Reynolds’ Little Beauties, The Storm of the Century, High School Reunion ). Και να πω την αλήθεια δεν τις πολυθυμάμαι τις 2 πρώτες που είδα. Γενικά η σειρά έχει τα σκαμπανευάσματά της. Σκοπεύω σε κάποια στιγμή να κάνω ένα rewatch και να δω και όσα δεν είδα.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Aγαπημενη σειρα! Το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο οταν την περιγραφω ειναι "βρωμια". Πραγματικα ειναι σιχαμενη, αθλια και βρωμερη. Αλλα ολα αυτα με την καλη εννοια. Ανεπιφυλακτα για οσους ψαχνουν για καφριλα. 1
Kasrith Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Βρωμιά και καφρίλα όταν λες, μου ρχεται στο μυαλό Workaholics. Καμία σχέση?
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δεν το εχω δει αυτο.. Αλλα αφου σου ηρθε με αυτες τις λεξεις θα μπει στο dl queue
thermo-sifounas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Βρωμιά και καφρίλα όταν λες, μου ρχεται στο μυαλό Workaholics. Καμία σχέση? Οταν λεει ο φιλος καφριλα εννοει οτι η σειρα ειναι η αποθεωση του politically incorrect χιουμορ. Οι πρωταγωνιστες ειναι τελειως καφροι και αναισθητοι και ισοπεδωνουν τα παντα (κοροιδευουν χοντρους, ατομα με αναπηριες, εγχρωμους). Αν δε νομιζεις οτι θα προσβληθεις απο το χιουμορ αρχισε την, εχει πλακα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα