Προς το περιεχόμενο

Το PC κάνει ξαφνικές επανεκκινήσεις

Paytor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτά είναι τα αποτελέμστα απο μια γρήγορη σάρωση του Malwarebytes Anti-Malware.

Πρίν μισή ώρα πάλι είχα αναπάντεχη επανεκκίνηση και μετά την πρώτη πολλές συνεχόμενες οπως ανέφερα μέχρι τωρα. Εκανα έλεγχο αν υπάρχει κάτι στον φάκελο Minidumps άλλα ειναι κενός. Δεν υπάρχει κάποιο log.

ScanMal.zip

• Moderators
Δημοσ.
Αυτά είναι τα αποτελέμστα απο μια γρήγορη σάρωση του Malwarebytes Anti-Malware.

Aν κρινω απο το scan και απο τα λεγομενα σου περι ιων στα προηγουμενα posts,το pc σου πρεπει να ειναι γεματο..ζωυφια.

Και γι αυτο ισως δεν παιρνεις dumps κ μπλε οθονες.Αλλου ειναι το προβλημα. Προσπαθησε να το καθαρισεις.Στην θεση σου παντως και αν εχεις χρονο και δεν ειναι παραγωγικο συστημα το συγκεκριμενο pc,θα το καθαριζα με μια φρεσκια εγκατασταση των windows για να χω το κεφαλι μου 100% ησυχο.

Δημοσ.

Και εγω αυτο πιστευω. Εχω ηδη πάρει backup. Είχα πάρει πολύ παλία ghost το συστημα αλλά επειδη έπιανε πολύ χώρο στο D το διέγραψα. Σκέφτομαι μήπως και σκληρός εχει κάποιο μικρό πρόβλημα. Αν ειναι να πάρω εναν καινούργιο 250 και να βάλω εκεί τα windows.

Αυτη η photo ειναι απο το HDDLife. Αν μπορεις Gio πες μου την γνώμη σου. Η θερμοκρασία ειναι πεσμένη επειδή τωρα άνοιξα το pc. Επίσης μια σημείωση στο HDDLife λέει οτι έχω 14,6 G ελεύθερα ενω απο τα windows βλέπω μόνο 13,6 G. Το ιδιο και για τον άλλο σκληρό. Μηπως στα windows ειναι το όριο στο 1Gb που σου κάνει μετά alert? αλλα πολύ ειναι. Δεν ξέρω.

Ευχαριστώ!

HDDLife.zip

• Moderators
Δημοσ.
Και εγω αυτο πιστευω. Εχω ηδη πάρει backup. Είχα πάρει πολύ παλία ghost το συστημα αλλά επειδη έπιανε πολύ χώρο στο D το διέγραψα. Σκέφτομαι μήπως και σκληρός εχει κάποιο μικρό πρόβλημα. Αν ειναι να πάρω εναν καινούργιο 250 και να βάλω εκεί τα windows.

Δικια σου επιλογη για το αν θα παρεις καινουριο,παντως κανε την δοκιμη να τα βαλεις στον υπαρχον, αν παει καλα και τελικα το προβλημα σου ειναι...οτι κυκλοφορει μεσα στο pc σου, θα γλυτωσεις απο τα εξοδα.

Αυτη η photo ειναι απο το HDDLife. Αν μπορεις Gio πες μου την γνώμη σου. Η θερμοκρασία ειναι πεσμένη επειδή τωρα άνοιξα το pc.

Δεν βλεπω κατι περιεργο.

Μηπως στα windows ειναι το όριο στο 1Gb που σου κάνει μετά alert? αλλα πολύ ειναι. Δεν ξέρω.

Τι εννοεις με το 1gb για alert?

• Moderators
Δημοσ.
Εννοω το ελαχιστο οριο του ελευθερου χωρου στο C λογο διαφορας 1Gb, στο HDDLife 14,6 και στα windows 13,6 ελεύθερος χώρος.

Ναι την καταλαβα την διαφορα που εχει η ενδειξη στο hddlife και στα windows.

Απο την στιγμη που εχεις σιγουρα 13+gb ελευθερα, ποιος σου βγαζει alert και γιατι?

Δημοσ.

Οχι δεν έχω κάποιο alert. Μαλλον διατύπωσα λάθος την αποψη μου. Δεν πειράζει δεν έχει σημασία. Θα κάνω format και νεα εγκατάσταση windows σε αυτον τον σκληρό, θα δω τι γίνεται και θα ενημερώσω.

Ευχαριστω GiO!

Δημοσ.

Εκανα format εγκατέστησα τα windows και με το που κάνω το update στα windows πάλι τα ίδια. Επανεκίνηση και μετα ανα 1 sec επανεκκινήσεις συνέχεια. Η ειναι ο σκληρος η το τροφοδοτικό. Ιος δεν ειναι αφου έκανα format. Εντυπωση μου ειναι οτι ο σκληρος θελει αντικατάσταση.

Τωρα μου κάνει ηδη διάφορα παράξενα. Δεν κάνει ληψη ενημερωμένων εκδόσεων. Το έβαλα να κάνει εναν chdsk(ελεγχο στον σκληρό για σφάλματα) και αντι να κάνει επανεκκίνηση έκανε τερματισμο. Μετα ξεκινάει να κάνει έλεγχο και στην μεση κάνει πάλι restart. Μου φαινετε έχουν χτυπήσει και τα windows λόγο σκληρου.

Το θέμα ειναι αν είναι σίγουρα ο σκληρος η μήπως το τροφοδοτικό η ακόμα χειρότερα η μητρική.

Ποιά η γνώμη σας???

---------- Προσθήκη στις 17:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:59 ----------

Ενταξει έκανε ολα τα updates. Εβαλα τα service pack 3 και τον IE8. Εβαλα και το AVG Avtivirus 9 Free edition να υπάρχει. Προς το παρον ειναι καλά αλλα δεν πιστευω οτι θα μεινει έτσι.

Ποιά η γνώμη σας για το που οφείλεται το πρόβλημα?

Δημοσ.

Αν είχες πολλούς δίσκους... σκάναρε τα αρχεία σου για ιούς. Αλλιώς μετά από το φορμάτ μπορεί να ξανακολλήσεις ιό.

Κάνε chkdsk στους δίσκους.

Επειτα δοκίμασε να κάνεις έλεγχο με τα διαγνωστικά εργαλεία της εταιρίας του δίσκου.

Κάνε memtest αρκετή ώρα (αν δεν έκανες).

Όλα αυτά καλύτερα να γίνουν εκτός windows από κάποιο boot cd (hirens για παράδειγμα).

Δημοσ.

Αναφέρω παραπάνω οτι έκανα έλεγχο με το memtest για 2 ώρες. Δεν έγινε ομως με boot cd. Θα το δοκιμάσω και έτσι.

Για ιους έκανα έλεγχο και δεν βρήκα κάτι σε κανέναν δίσκο.

Ο δισκος που ειναι το σύστημα ειναι ExcelStor. Κατέβασα το διαγνωστικό εργαλείο και βάζω την εντολή ESTest /D:P0 για να κάνει τα απαραίτητα τέστς αλλα μου λέει πριν ξεκιννήσω Warning Θα διαγραφούν τα δεδομένα απο τον δίσκο οποτε και δεν το ρίσκαρα(Αυτο πριν το Format).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...