Paytor Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Το PC μου κάνει εδω και 5 μέρες ξαφνικές επανεκκινήσεις και οταν κάνει την πρώτη μετα συνεχίζει να κάνει restart συνέχεια χωρίς να προλάβει να μπεί κάν στα Windows. Μετα το πρώτο κάνει κάθε 3 δευτερόλεπτα. Εκανα σκανάρισμα με το Scan Spyware και το ΑVG Antivirus Free Edition και δεν βρήκαν κάτι εκτός απο Pro Antispyware 2009 που βρήκε το Scan Spyware. Τα αρχεία αυτά όμως ανήκουν μάλλον στο service pack 3 γιατι οταν τα σβήνω αμέσως μου βγάζει μήνυμα να βάλω το cd των windows επειδή λείπουν αρχεία οπότε και τα κάνω restore. Επιπλέον έκανα τεστ με το Windows Memory Diagnostic Tool και λέει οτι δεν υπάρχουν errors στην μνήμη. Εβαλα το HDDLife και λέει οτι ο δίσκος μου είναι εντάξει. Τωρα κατα την αποψή μου ή ειναι το τροφοδοτικό η εχουν χτυπήσει τα windows η ιός που δεν εχω εντοπίσει. Καμία βοήθεια? Εσεις τι λέτε?
LouCi4er Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα! Το PC μου κάνει εδω και 5 μέρες ξαφνικές επανεκκινήσεις και οταν κάνει την πρώτη μετα συνεχίζει να κάνει restart συνέχεια χωρίς να προλάβει να μπεί κάν στα Windows. Μετα το πρώτο κάνει κάθε 3 δευτερόλεπτα. Εκανα σκανάρισμα με το Scan Spyware και το ΑVG Antivirus Free Edition και δεν βρήκαν κάτι εκτός απο Pro Antispyware 2009 που βρήκε το Scan Spyware. Τα αρχεία αυτά όμως ανήκουν μάλλον στο service pack 3 γιατι οταν τα σβήνω αμέσως μου βγάζει μήνυμα να βάλω το cd των windows επειδή λείπουν αρχεία οπότε και τα κάνω restore. Επιπλέον έκανα τεστ με το Windows Memory Diagnostic Tool και λέει οτι δεν υπάρχουν errors στην μνήμη. Εβαλα το HDDLife και λέει οτι ο δίσκος μου είναι εντάξει. Τωρα κατα την αποψή μου ή ειναι το τροφοδοτικό η εχουν χτυπήσει τα windows η ιός που δεν εχω εντοπίσει. Καμία βοήθεια? Εσεις τι λέτε? Καταρχην δωσε κανενα στοιχειο για το hardware του υπολογιστη.Εχεις κανει oc? Τις μνημες θα τις ελεγξεις με το memtest και οχι με την αηδια που εχουν τα windows (Windows memory diagnostic tool,ακου μλκια που σκεφτηκανε).Τεσπα κανε και ενα cmos και βλεπουμε.Ανοιξε το κουτι και κοιτα μηπως εχει φυγει τιποτα απο την θεση του,ξεκουμπωσε και ξανακουμπωσε τις μνημες,κοιτα τα καλωδια και γενικα κανε ενα ελεγχο.
Paytor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Windows XP Home Edition Service pack 3 CPU Pentium 4 3.2 GHz HDD ExcelStor Technology J880 80G(ξέρω μάπα αλλα ηταν απο την μανα του, οταν το πήρα) σε αυτον είναι τα windows. HDD WDC WD400JB-00JJA0 40G μονο για backup Δυο 512 μνήμες kingston Μητρική Gigabyte δεν θυμάμαι ποια και δεν έχω το Everest τωρα να δω ακριβώς. Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 7600GS 256MB Το κουτί το άνοιξα το καθάρισα με συμπιεσμενο αέρα και ξεκούμπωσα και κούμπωσα τις μνήμες την cpu τα fan όλα μια χαρά. Θερμοκρασίες που είδα στο Bios ειναι 53 για την cpu και το HDDLife λεει 43. Θα κάνω και εναν έλεγχο με το memtest 4. Οταν λές να κάνω cmos,oc τι εννοείς?
hammerd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 τσεκαρε αν παταει καλα και ο επεξεργαστης μαζι με την ψυκτρα του και αν ειναι υπερβολικα ζεστη ! αν εχεις 2 modules μνημης δοκιμασε τα 1 παρα 1 και κανε boot..
Paytor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Η ψύκτρα καλα πατάει και ο επεξεργαστής. Παλια θυμάμαι μια φορα δεν είχα κουμπώσει καλά την ψύκτρα απο πάνω και δεν ξεκίνησε καθόλου. Τωρα μια χαρά παει το pc απλά καποια στιγμη μετα απο 2-3 μερες που ειναι όλα καλά κάνει μια επανεκκίνηση και μετα συνεχίζει μέχρι που το κλείνω κρατώντας πατημένο το κουμπι εκκινησης. Τωρα κάνω memtest να δω τι θα βγεί. ---------- Προσθήκη στις 15:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:02 ---------- Και το memtest που έτρεχε για 1 ωρα δεν έβγαλε κάποιο error στην μνήμη.
rafail1994 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Και το memtest που έτρεχε για 1 ωρα δεν έβγαλε κάποιο error στην μνήμη. έχεις δυο μνήμες η παραπάνω;
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Και το memtest που έτρεχε για 1 ωρα δεν έβγαλε κάποιο error στην μνήμη. Aν και δεν νομιζω να ειναι οι μνημες,κανε τον κοπο να τις δοκιμασεις πανω απο τριωρο.Κατι σε ταση μου κανει.Εχεις δει καμια μπλε οθονη? έχεις δυο μνήμες η παραπάνω; Εχει 2 μνημες οπως αναφερει πριν.
Paytor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δύο μνήμες 512 kingston έχω. Εγινε θα το δοκιμάσω για κανενα τρίωρο και βλέπουμε. Μπλε οθόνη είχα δει παλια πριν κανα 3 μηνο αλλα οχι πρόσφατα. Μετα την μπλε οθόνη εκανα αποστολη σφάλματος και στο site της Microsoft ελεγε κάτι και crash λογο κάποιου driver.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μπλε οθόνη είχα δει παλια πριν κανα 3 μηνο αλλα οχι πρόσφατα. Μετα την μπλε οθόνη εκανα αποστολη σφάλματος και στο site της Microsoft ελεγε κάτι και crash λογο κάποιου driver. Eνθαρρυντικο το παραπανω.Αν θελεις ριξε μια ματια ποσα minidumps υπαρχουν μεσα στο φακελο c:\windows\minidump. Τα πρωτα restart που αναφερεις στο 1o post μου ακουνται για προβλημα τροφοδοσιας/τασεων. Το τελευταιο που λες πως "εσκασε" μυτη μετα απο παροδο 2-3 ημερων ισως να ειναι κατι αλλο(γι αυτο ρωταω και για τον συγκεκριμενο φακελο πιο πριν.Αν εχεις μπολικα minidumps μεσα,καντα ενα rar και ανεβασε τα καπου να τα δω.Ειναι τα minidumps απο τυχον μπλε οθονες.Αν εισαι τυχερος,μπορει να ειχες μερικες χωρις να τις ειχες δει)
Paytor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εψαξα μέσα στον φάκελο και δεν είχε τίποτα. Επέλεξα και την εμφάνιση κρυφών αρχείων αλλα τίποτα. Ισως διαγράφηκαν οταν έτρεξα απο το revo uninstaller pro τα εξής: evidence remover(απο τους δίσκους), windows cleaner και junk files cleaner.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εψαξα μέσα στον φάκελο και δεν είχε τίποτα. Επέλεξα και την εμφάνιση κρυφών αρχείων αλλα τίποτα. Ισως διαγράφηκαν οταν έτρεξα απο το revo uninstaller pro τα εξής: evidence remover(απο τους δίσκους), windows cleaner και junk files cleaner. Αν ετρεξες καποιον cleaner οντως το πιθανοτερο ειναι να τα πηρε παραμαζωμα.Κρατησε τα την επομενη φορα,εαν υπαρξει αυτη.
Paytor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ανέφερα τα εξής που συνέβησαν πιο παλιά. Σκέφτομαι διάφορα. Αρχικά πριν απο 1 μήνα ηθελα να εισέρθω στο facebook και βγάζει ένα μήνυμα οτι καποιος απο αλλον υπολογιστη προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό μου και για να είναι σίγουροι οτι ειμαι εγώ μου έκανε προσωπικες ερωτήσεις σε τυχαίες φωτογραφίες που βλέπω μπροστά μου εκείνη την στιγμή ποιος ειναι. Στο τέλος εβγαλε το μέρος(Αμερική) και την IP και ποιά μέρα και ωρα έγινε αυτο και αν το ξέρω. Στο μειλ μου ήρθε μήνυμα οτι ήμουν θύμα fishing και να αλλάξω κωδικό και τέτοια. Μετά απο λίγες μέρες καποιος γνωστός μου ενω σερφάρισε στο νετ ξαφνηκά κόλλησε κάποιο spyware το οποιο εγκαταστάθηκε στο pc. Εκανα scan με το Scan Spyware και το τοτε antivirus που είχα (symantec corporate edition 9) και τα διέγραψα όλα. Εκανα scan και σε Safe mode μπας και βρει κάτι παραπάνω. Ειχα κατι προβήματάκια με ιους τελευταία. Σκέφτομαι οτι ισως είναι ο τελευταίος που βρήκα στο σύστημα ο Win32/Patched.DX γιατι διάβασα κάπου οτι μπορεί να προκαλέσει αναπάντεχη επανεκκίνηση. Αλλα και αυτος ειναι στο vault του AVG free edition. Δεν βρίσκω να τρέχει καποιος άλλος ιος.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μερικες δοκιμες με ενα linux live cd/usb ή ακομα καλυτερα μια εγκατασταση σε ενα μικρο partition(πχ ubuntu)και κανονικη χρηση(browsing,video κανενα παιχνιδι κλπ)για μερικες ωρες,πιθανοτατα θα σου λυσει την παραπανω απορια.
Paytor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης το scan spyware βρίσκει συνέχεια αρκετά spyware με όνομα pro antispyware 2009 οταν τα διαγράφω ομως παρουσιάζεται ενα μήνυμα και λεει να βάλω cd των windows γιατι λείπουν αρχεία οπότε και τα κάνω restore. Θα το τρέξω πάλι και θα ποστάρω αυτα που βρίσκει να τα δείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.