4saken Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Θα προτιμουσα σειρες τελευταιας 5ετιας, το Flight το χω δει γαματο. Ειδα το πρωτο επεισοδιο απο Modern Family!Πολυ καλο για pilot, εννοειται οτι θα δω και τα επομενα...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το "Two men and a half". Και άλλα πολλά! Το καλό που σου θέλω να στρώνει αργότερα γιατί κάποιος εδώ μέσα (δε θυμάμαι ποιος) με έβαλε να το δω και αφενός δεν τρελαίνομαι, αφετέρου δεν μπορώ να το σταματήσω (είναι καλός ο άτιμος ο Charlie). Τώρα ξεκινάω την 2η σεζόν. Λοιπόν, κανόνισε να στρώνει! @topic starter Από αυτά που έχεις δει μου αρέσαν όλα. Το Community είναι το ίδιο καλό με τα υπόλοιπα; Γιατί φαίνεται να έχουμε παρόμοιο γούστο.
Kasrith Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ημουν εγω που στο προτεινα αλλα σιγουρα γινεται καλυτερο. Ειναι αψογο sitcom. Μονο στην τελευταια σεζον ξενερωσα λιγο
konnak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το Curb Your Enthusiasm τι λέει; Το έχω δει να αναφέρεται από δω και από κει αλλά δεν έχει τύχει να το τσεκάρω. Με τον Larry David η μόνη επαφή που είχα ήταν στο Whatever Works που ήταν πολύ καλός.
4saken Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρα ειναι...Ισως στην αρχη να σε ξενισουν 1-2 επεισοδια αλλα εχει ανοδικη πορεια...
Mika Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 +1 κι απο μενα για το arrested development
BaLsAmoMenos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε καταραμενοι κανεις σας δεν προτεινε ακομα το That 70's Show? Ε λοιπον, αυτο να δεις.
Rising1980 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Arrested Development. Τέρμα. Βγαίνει και ταινία. Για το flight of the conchords. Σε φάσεις μου ερχόταν να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Αλλά μετά μπαίνει ο ύμνος business time και τα ξεχνάω όλα. Αξίζει για τις κομματάρες.
PCM Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Σου προτείνω επίσης εκτός των άλλων (ανεπιφύλακτα): Spaced (κωμικό χιούμορ) Black Books (μαύρο-σαχλό χιούμορ) Peep Show (ωμό χιούμορ)
Kasrith Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 That 70s Show Ρε καταραμενοι κανεις σας δεν προτεινε ακομα το That 70's Show? Ε λοιπον, αυτο να δεις. Παμε και μια 3η φορα να το εμπεδωσουμε That 70s Show!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Και φαντασου διαβαζα ενα ενα τα ποστ να δω μπας και το εχει προτεινει καποιος και δεν το προσεξα στην λιστα σου. Να ξερεις ομως οτι το 70's Show δεν χωραει σε λιστες. Ειναι ενα ποστ μονο του.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Κατσε για να καταλαβω, λες οτι εχει προς το παρων 4 ποστς αυτη η αμερικανικη κωμικη σειρα το That 70s Show?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ημουν εγω που στο προτεινα αλλα σιγουρα γινεται καλυτερο. Όσον αφορά τη συζήτηση που είχαμε για το Two and a Half Men, απλά να επιβεβαιώσω ότι βελτιώνεται πολύ μετά την πρώτη σεζόν, όπως σε όλα σχεδόν τα sitcoms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.