giannis00 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 οντως κανει θορυβο Οταν λες θόρυβο εννοείς οτι κάνει βαβούρα ή απλά ακούγεται; η μαμακια ειναι οτι η τροφοδοσια του ανεμιστηρα γινεται απο την καρτα και δουλευει συνεχως στο full ενω αν επαιρνε απο την μητρικη θα μπορουσες να ελεγξεις τις στροφες και θα ειχες λιγοτερο θορυβο Αυτό φτιάχνει αλλα αν κατεβάσεις στροφές δεν ανεβάζει την θερμοκρασία; οι ati παιζουν καλυτερα σε εφαρμογες multimedia Πολύς κόσμος εδω λέει οτι αξίζει nvidia για το cuda . Στο stock house εχει και μια 9500 με passive...Βρε λες;
barman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν λες θόρυβο εννοείς οτι κάνει βαβούρα ή απλά ακούγεται; Αυτό φτιάχνει αλλα αν κατεβάσεις στροφές δεν ανεβάζει την θερμοκρασία; Πολύς κόσμος εδω λέει οτι αξίζει nvidia για το cuda . Στο stock house εχει και μια 9500 με passive...Βρε λες; Πηρα απο πλαισιο 9500 με 20Ε. Μια χαρα παιζει στα 1024 χωρις εφε.
giannis00 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω πάλι πήρα την 9800Gt απο το Πλαίσιο στα 50Ε. Υπάρχουν όμως δυο θεματάκια: Στην συσκευασία λέει πως περιέχει power cable.Δεν θα έπρεπε να είχε;Εμένα το τροφοδοτικό εχει 4-pin και η κάρτα θέλει 6-pin.Μήπως ξέρετε που θα βρω ενα; Ελπίζω απλα να μην ειχε μεσα το καλώδιο και "χάθηκε" γιατι το ιδιο μου συνέβη με ενα κινητο Motorola που ειχα πάρει απο εκει και έλειπε το stylus και μου είπανε πως ίσως χάθηκε και με είχαν στο περίμενε για να μου φέρουν άλλο και στο τέλος δεν πήρα τπτ.
hammerd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ζητα ενα απο το service τους..αυτοι το φαγανε...εχω δει με τα ματια μου να παιρνουν οτι θελουν απο το ραφι το δοκιμαζουν μπαμ μπαμ και το ξαναβαζουν να πουληθει ! οι αμπαλοι..ελεος !
giannis00 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ζητα ενα απο το service τους Θα το ψάξω! Κάτι ακόμα.Το πίσω μέρος της κάρτας (το οριζόντιο σίδερο) που έχει τις υποδοχές (DVI,HDMI) στο σημείο δίπλα στη μητρική είχε μια κλίση προς τα μέσα.Εγω προσωπικά δεν το εχω ξανασυναντήσει.Πάντα οτι αγόραζα ηταν ισιο τελειως.Τι να πω... Ενα ακόμα περίεργο ηταν πως η εξωτερική θήκη ηταν χτυπημένη(σαν να είχε πέσει) ενω η εσωτερική θήκη ηταν αθικτη...Πως γινεται αυτο;Λέτε να ηταν απο επισκευή;Γιατι εαν ισχύει κατι τέτοιο ειναι μεγάλη απάτη!Αν ήθελα stock το αγόραζα και μόνος μου και στη μισή τιμη...
liopyr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ζελατίνα είχε η συσκευασία; Τσέκαρες στο φουρφούρι της για υπολείμματα σκόνης;
giannis00 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ζελατίνα είχε η συσκευασία; Ναι είχε αλλα αυτο δεν σημαινει αναγκαστικα πως προκειται για καινουριο προιον. Τσέκαρες στο φουρφούρι της για υπολείμματα σκόνης; Θα το ελεγξω και αυτο...
hammerd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Θα το ψάξω!Κάτι ακόμα.Το πίσω μέρος της κάρτας (το οριζόντιο σίδερο) που έχει τις υποδοχές (DVI,HDMI) στο σημείο δίπλα στη μητρική είχε μια κλίση προς τα μέσα.Εγω προσωπικά δεν το εχω ξανασυναντήσει.Πάντα οτι αγόραζα ηταν ισιο τελειως.Τι να πω... Ενα ακόμα περίεργο ηταν πως η εξωτερική θήκη ηταν χτυπημένη(σαν να είχε πέσει) ενω η εσωτερική θήκη ηταν αθικτη...Πως γινεται αυτο;Λέτε να ηταν απο επισκευή;Γιατι εαν ισχύει κατι τέτοιο ειναι μεγάλη απάτη!Αν ήθελα stock το αγόραζα και μόνος μου και στη μισή τιμη... ποτε δεν εισαι σιγουρος οτι αγορασες 100% καινουργιο προϊον απο πλαισιο...ακου που σου λεω..εχω δει ΤΑ αισχη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.