Προς το περιεχόμενο

Gaming πληκτρ/γιο και ποντικι

shinigami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Ενας φιλος μου εχει γενεθλια και ειμαι αποφασισμενος να του κανω δωρο πληκλ/γιο και ποντικι μαζι. Παιζει πολλα παιχνιδια και τοσο καιρο ειναι με ενα που ουτε 10ευρω δν εχει (μαζι με το ποντικι :-D) Θελω να βρεθει σε αλλο επιπεδο για τα games του και θελω να μου προτεινει αν γινετε πληκτ/γιο και mouse μαζι κατω απο 100 ευρω.

Εψαξα λιγο το θεμα στα keyboard και διαβαζω οτι ειναι φοβερα τα logitech G15 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0222593&catid=030200 vs Razer Lycosa http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.571663 .. γνωμες γι αυτα τα δυο ???αλλη προταση σε χαμηλοτερη τιμη??

Επισης θα το συνοδευα με αυτο το ποντικι μιας και δν το εψαξα και πολυ διοτι δν ξερω πολλα απο αυτα αλλα ειχε πολυ καλες κριτικες. http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mouses/Mouses/Razer-Deathadder-Re-Spawn.htm

Tα Φωτα σας,ξεπερναω κατα πολυ την επιθυμητη τιμη αλλα δεν βρηκα καποιο αλλο φθηνο και καλο keyboar+moyse combo. Eυχαριστω για τον χρονο σας :-)

Δημοσ.

THanks παιδες τα ιδια μου βαλατε ?? :D τοσο καλο ειναι αυτο το Χ6?? δν ηθελα να παω σε microsoft μερια :( το ποντικι ειναι καλυτερο απο αυτο βρηκα?? Οο

Δημοσ.

απλα το πληκτρολογιο, χωρις να ειναι κορυφαιο, στα λεφτα αυτα ΔΕΝ παιζεται, γι'αυτο στο προτειναν και οι 2, και παροτι για τον εαυτο μου δε θα το αγοραζα οσο δελεαστικη και να ειναι η τιμη, οταν εχεις ενα σταθερο Budget των 100 ευρω συνολικα, συμφωνω και εγω να του παρεις αυτο. Για 30 ευρω κανει παπαδες...

Ομοιως, απο το ιδιο μαγαζι το ποντικι Χ5 ειναι κορυφαιο για τα ~17 ευρω που κοστιζει, δηλαδη με κατω απο 50 ευρω εχεις τον καλυτερο Budget συνδιασμο με τα παραπανω.

Αλλα αμα θες να δωσεις γυρω στα 100, συμφωνω να του παρεις το Χ6 keyboard, ωστε να μεινουν 60-65 ευρω και να παρεις ενα πραγματικα καλο ποντικι που θα κανει και πιο πολλη διαφορα απο το keyboard. Και εκει θα προτεινα κατι προς razer deathadder/steelseries xai , αλλα γενικα επειδη τα λεφτα ειναι αρκετα υπαρχουν επιλογες, ακομα και logitech g9x/microsoft x8. Νομιζω ομως το καλυτερο combo και με καλο λογο αποδοσης/τιμης θα ηταν το sidewinder x6 μαζι με ενα razer deathadder ποντικι...

Α, και παρτου και ενα Mousepad της προκοπης στο 10ευρω, αξιζει...

Sidewinder X6 + Razer Deathadder + Steelseries QCK χοντρικα θα σου βγουν γυρω στα 30 + 50 + 10 = 90 ευρω πανω-κατω...και ειναι ενας πολυ καλος εξοπλισμος για gaming!

Δημοσ.

Μαλιστα,δλδ ειναι καλυτερα να του παρω ενα ποιοτικο ποντικι απο οτι ενα keyboard ??? δικιο εχεισ οντως για την τιμη του φαινεται πολυ καλο..ελα ομως που τωρα δν ξερω ποιο ποντικι απο τα δυο να παρω ? : / Για το razer που λινκαρα διαβασα πολυ καλα λογια και δν ξερω αν πρεπει να παω εναντια με το ποντικι που μου λινκαρανε τα παιδια ...

Δημοσ.

Έχω δουλέψει και με τα 2 (Razer-g500)..Εγώ έχω το g500 ..Είναι ανάλογα και το πως θα σου κάτσει στο χέρι .. Το g9x π.χ εμένα δε με βολεύει καθόλου ..

Δημοσ.

Ναι μαλλον προς το g500 λεω να παω και εγω..οσο αναφορα τωρα για το keyboard ειδα βιντεακι στο youtube για το χ6 και με ψιλοξενερωσε διοτι ο τυπος ελεγε ολα τα αρνητικα πχ μουφα κατασκευη,απαισιο space,τα F einai τοποθετιμενα πολυ αβολα,και στα μακρο εχει απο το 1-6 και για να ενεργοποιεισεις τα αλλα 6 πρεπει να πατισεις αλλο κουμπι της ιδιας σειρας λολ δλδ !! δεν ξερω στην πραξη πως αν το εχει κανεις ας πει την γνωμη του..αλλο keyboard μεχρι 50ευρω δν παιζει ε ? : /

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...