Προς το περιεχόμενο

3D για ps3 ποτε θα το δούμε ?

Sefiroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ήδη 3d update για το wipeout και κάποια άλλα παιχνίδια. αυτό που δεν υπάρχει είναι η 3d tv στα σπίτια μας....

Δημοσ.
αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ήδη 3d update για το wipeout και κάποια άλλα παιχνίδια. αυτό που δεν υπάρχει είναι η 3d tv στα σπίτια μας....

Και δεν είναι απαραίτητη. Είναι πολύ pre-mature ακόμα η τεχνολογία αυτή. Σε 4-5 χρόνια και με την έλευση της νέας γενιάς κονσολών θα είναι πολύ πιο accessible σε games. Τώρα τι να κάνεις; 3D με γυαλιά και sub-HD ανάλυση ; Δε ξέρω αν θα λέει. Ίσως μόνο το GT5.

Δημοσ.
Killzone 3 νομιζω θα ειναι 3D και move playable...!

Δεν έχει σημασία αν είναι 3D ή όχι. Περισσότερο θα είναι ένα bonus effect που ενδιαφέρει μόνο όσους έχουν επενδύσει σε τηλ. με τεχνολογία 3D glasses. Νομίζω αυτό π είναι πραγματικά ενδιαφέρον στο 3D είναι η πρόταση της Nintendo με το 3DS.

Δημοσ.

το 3d μετράει πολύ άσχημα και η εμπειρία πιστεύω θα είναι τρομερή (στο σινεμά είναι τουλάχιστον) αλλά είναι ακριβό ακόμα και είναι πολύ νωρίς για μια τέτοια επένδυση πιστεύω. έχουμε ακόμα πολλά να δούμε.

είναι ακόμα όπως όταν είχαν σκάσει μύτη οι πρώτες plasma τηλεοράσεις. θυμάμαι να ρωτάω μικρός σε μια έκθεση μόλις είχαν μπει τα ευρά.

42αρα plasma=15.000ευρο=5.000.000 δραχμές. :shock:

εγώ προσωπικά θα περιμένω ακόμα.... εκτός αν κερδίσω τζοκερ , λαχείο κτλ.... :lol:

Δημοσ.

Ενας φιλος πηρε αλλα οχι καμια πανακριβη,καπου 2500 νομιζω 47 μια panasonic.Πηρε και 3D glasses.Βαλαμε το Avatar σε ποιοτητα 1080 και χωρις τα γυαλια ηταν αψογο.Με τα γυαλια ζαλιζομουν...Και οχι μουφα γυαλια τα χρυσοπληρωσε...Ακομα ειναι νωρις να μπουμε στον κοσμο του 3D..Θελει δουλεια ακομα και σε ποιοτητα και σε τιμες...Κυριως τιμες..

Δημοσ.

Πρέπει να προσέχει ο φίλος σου σπάνε εύκολα της panason εγω βασικά έχω μια tv 3d 55 άρα απλός ακόμα δε δοκίμασα απο ps3 ταινία καθαρά 3d για αυτο ρώτησα αν έδωσε το λειτουργικό που λέγανε

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Και δεν είναι απαραίτητη. Είναι πολύ pre-mature ακόμα η τεχνολογία αυτή. Σε 4-5 χρόνια και με την έλευση της νέας γενιάς κονσολών θα είναι πολύ πιο accessible σε games. Τώρα τι να κάνεις; 3D με γυαλιά και sub-HD ανάλυση ; Δε ξέρω αν θα λέει. Ίσως μόνο το GT5.

Απο τα παιχνιδια που υπαρχουν σημερα σε 3d, νομιζω οτι μονο το motorstorm 2 ειναι sub-HD.

Αλλα με τοσα παιχνιδια sub-HD + μετρια multiplatform γραφικα(και στις 2 κονσολες),δεν νομιζω να εχει κανεις προβλημα να παιξει το killzone 3 σε 3d και sub-HD...

Συνολικα φανταζομαι οτι θα ειναι καλυτερη εμπειρια.

Το Halo 3 ηταν sub-HD.Το να μπορεις να παιξεις στην ιδια αναλυση ενα παιχνιδι, με καλυτερα γραφικα και 3d,δεν νομιζω οτι εκει ειναι το προβλημα.

Απο κει και περα το αν αξιζει η οχι εξαρταται απο τον καθενα.Για αλλους αξιζει.Για μενα οχι τωρα με αυτες τις τιμες των tv.

btw ο φιλος στο πρωτο ποστ φανταζομαι οτι μιλαει για το update που θα γινει για τις ταινιες(Οκτωμβρη).

Οταν πεσουν σε πιο λογικη τιμη αυτες οι τηλεορασεις,δεν νομιζω οτι χαλαει κανεναν να παιζει τα περισσοτερα exclusives παιχνιδια σε 3d,με ετσι και αλλιως καλα γραφικα(ακομα και μετα το downgrade) και να μπορει να δει 3d ταινες.Οποτε σε αυτη την φαση θα αξιζει περισσοτερο απο το να περιμενεις 2-3 χρονια για να δεις 3d στις νεες κονσολες.

Δημοσ.
Απο τα παιχνιδια που υπαρχουν σημερα σε 3d, νομιζω οτι μονο το motorstorm 2 ειναι sub-HD.

Αλλα με τοσα παιχνιδια sub-HD + μετρια multiplatform γραφικα(και στις 2 κονσολες),δεν νομιζω να εχει κανεις προβλημα να παιξει το killzone 3 σε 3d και sub-HD...

Συνολικα φανταζομαι οτι θα ειναι καλυτερη εμπειρια.

Το Halo 3 ηταν sub-HD.Το να μπορεις να παιξεις στην ιδια αναλυση ενα παιχνιδι, με καλυτερα γραφικα και 3d,δεν νομιζω οτι εκει ειναι το προβλημα.

Απο κει και περα το αν αξιζει η οχι εξαρταται απο τον καθενα.Για αλλους αξιζει.Για μενα οχι τωρα με αυτες τις τιμες των tv.

btw ο φιλος στο πρωτο ποστ φανταζομαι οτι μιλαει για το update που θα γινει για τις ταινιες(Οκτωμβρη).

Οταν πεσουν σε πιο λογικη τιμη αυτες οι τηλεορασεις,δεν νομιζω οτι χαλαει κανεναν να παιζει τα περισσοτερα exclusives παιχνιδια σε 3d,με ετσι και αλλιως καλα γραφικα(ακομα και μετα το downgrade) και να μπορει να δει 3d ταινες.Οποτε σε αυτη την φαση θα αξιζει περισσοτερο απο το να περιμενεις 2-3 χρονια για να δεις 3d στις νεες κονσολες.

Σίγουρα πρέπει να περιμένεις 2-3 χρόνια. Το 3D είναι ακόμη gimmick και στην τιμή που πρέπει να το πληρώσεις σήμερα δεν αξίζει.

Όταν έλεγα sub-HD εννοούσα πως η 3D έκδοση του κάθε παιχνιδιού έχει μειωμένο framebuffer στο ΜΙΣΟ. Εδώ ήδη κάποια παιχνίδια είναι sub-ΗD όπως λες. φαντάσου να τα τρέχεις με την οριζόντια ανάλυση στο μισό ...Μισό-3D είναι αυτό. Για μένα too early, too hefty. Απλά είναι ένα bonus όπως είπα στον καθένα που έχει PS3 και 3D τηλεόραση και γυαλιά για να το δοκιμάσει. Να πάρει μια ιδέα ρε παιδί μου. Από ό,τι έχω δει το μοναδικό παιχνίδι που θα αξίζει σε 3D, που θα έχει κάτι το διαφορετικό θα είναι το GT5, που θα έχει και ικανοποιητικό framebuffer 560χ1280. Και πάλι όμως για να επενδύσεις τόσα λεφτά ΔΕΝ...το θεωρώ άκρατο καταναλωτισμό.

Οι επόμενες next-gen κονσόλες θα δείξουν πραγματικά τις δυνατότητες του 3D με τηλεοράσεις χωρίς γυαλιά. Προσωπικά το θεωρώ χαζομάρα να φοράς τα γυαλάκια στο σαλόνι σου για να δεις "3D". Στο σινεμά πάει και έρχεται, αλλά στο σαλόνι σου; Μετά αν θες να δεις ταινία 3D και έχεις οικογένεια, αδερφή, γκόμενα, φίλους τι θα γίνει; Πόσα σετ 3D γυαλιών πρέπει να αγοράσεις; Και θα κάθεστε όλοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, φορώντας 3D γυαλιά; Μου φαίνεται γελοίο...!

Αν και όταν παρουσιαστούν τηλεοράσεις με 3D χωρίς τα γυαλάκια (που μου θυμίζουν Pακιντζή στη Eurovision στην καλύτερη), τότε το ξανασυζητάω. Μέχρι τότε το 3D θα αφορά ένα μόνο πολύ μικρό segment της αγοράς, που έχει τα λεφτά, την κ...λα, ή τη διάθεση να σπαταλήσει ένα σημαντικό ποσό για ένα gimmick.

Η μόνη viable λύση στο 3D και η οποία πραγματικά θα πουλήσει και θα γίνει mainstream είναι η νέα φορητή της Nintendo. Φθηνή, πρακτική, accessible, χωρίς γυαλιά. Εδώ κάποιοι που φοράνε γυυλιά οράσεως κάνουν αμάν και πως να τα βγάλουν και θα βάλουν και δεύτερο set από πάνω για να δουν ένα effect που τους μισούς τους ζαλίζει ; Γιατί σίγουρα ο φίλος που είδε το Avatar σε 3D δεν είναι ο μόνος που τον ζάλισε....

Τα παραπάνω είναι Άποψή μου φυσικά, άλλος την ασπάζεται, άλλος διαφωνεί με αυτό.

Δημοσ.
Έχει κανείς την παραμικρή ιδέα ποτέ η Sony θα δώσει update για 3D για τος ps3.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

21 σεπτεμβρη

Δημοσ.

cortaN@ δεν διαφωνω με την αποψη σου.Βασικα συμφωνουμε,γιατι οπως ειδες και εγω σου ειπα οτι δεν αξιζει να παρεις νεα 3d tv(με τις σημερινες τιμες) μονο και μονο για το 3d.

Απο κει και περα,αν θελει καποιος να παρει νεα tv σημερα(ή στο κοντινο μελλον),μπορει να κοιταξει και αυτες που εχουν 3d.Δεν ειναι μονο τα λιγα παιχνιδια που θα βγουν σε 3d,αλλα και οι ταινιες.

Οταν βγουν οι νεες κονσολες,μπορει να επενδυσει σε κατι(tv) καλυτερο.Εκεινη την εποχη λογικα,θα εχουμε καλες τιμες και καλυτερο 3d(χωρις γυαλια).

Δημοσ.
cortaN@ δεν διαφωνω με την αποψη σου.Βασικα συμφωνουμε,γιατι οπως ειδες και εγω σου ειπα οτι δεν αξιζει να παρεις νεα 3d tv(με τις σημερινες τιμες) μονο και μονο για το 3d.

Απο κει και περα,αν θελει καποιος να παρει νεα tv σημερα(ή στο κοντινο μελλον),μπορει να κοιταξει και αυτες που εχουν 3d.Δεν ειναι μονο τα λιγα παιχνιδια που θα βγουν σε 3d,αλλα και οι ταινιες.

Οταν βγουν οι νεες κονσολες,μπορει να επενδυσει σε κατι(tv) καλυτερο.Εκεινη την εποχη λογικα,θα εχουμε καλες τιμες και καλυτερο 3d(χωρις γυαλια).

Μ αρέσει που συμφωνούμε ;)

Δημοσ.

Με το νέο firmware, το 3.50, υποστηρίζει επίσημα 3D βίντεο.

Βέβαια αν μπει firmware από 3.42 και πάνω δεν ξεκλειδώνει με τους γνωστούς τρόπους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...