LeoNaXe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 μια φίλη μου έχει το συγκεκριμένο λάπτοπ και μια μέρα της κολλάει και για να το ξεσκολίσει το βγάζει από την πρίζα χωρίς να έχει μπαταρία και απο τότε δεν της έχει ανοίξει, το πήγε στα multirama και της είπα πως έχει καεί η μητρική. όταν πάω να ανοίξω το λάπτοπ ανοίγουν κανονικά τα λαμπάκια εκκίνησης και χωρίς να φορτώσει bios σβήνει και ξανά ανοίγει και κάνει συνέχεια αυτήν την διαδικασία, αυτό προέρχεται απο το κάψιμο της μητρικής ή είναι κάτι άλλο που τα multirama βαριόταν να το ψάξει και είπαν απλά ότι ε΄ναι η μητρική, εμένα μου φένετε πιό πολύ για κάρτα γραφικών επίσης σκέφτομαι πώς ο σκληρός θα είναι σε καλή κατάσταση και θέλω να μου προτείνετε καμιά θήκη που να μπορέσω να το κάνω εξωτερικό, μην πάει τζάμπα άμα δεν γίνετε το λάπτοπ
LeoNaXe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 καλά ρε μάγκες ούτε ένας να μην απαντήσει?
cxmgp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Για θηκη: http://www.skroutz.gr/c/667/external-cases-usb.html?keyphrase=%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7+2.5%22&page=1 Εγγυηση εχει ληξει;
LeoNaXe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 θήκη έχω πάρει, εγγύηση δεν έχει, αυτό που θέλω να μάθω είναι πιθανές αιτίες για αυτό το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.