antonl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 1. Όχι εκτός κι αν είσαι τραγικά άτυχος. Απλά θα σβήσει πολύ νωρίτερα. Πριν καν «καεί». 2. 40-50C θα λεγα. Εξαρτάται από κουτί/ψύκτρα. 3. Δες #14
The_Judas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Η mobo μου είναι msi p965 neo και ο επεξεργαστής intel core 2 duo E6400. Δεν τον έχω κάνει overclock.Είναι λογικές αυτές οι θερμοκρασίες,επειδή ένας φίλος μου μου είπε ότι δεν πρέπει να ξεπερνάει τουσ 35 βαθμούς Κελσίου! 30 βαθμούς έχει το περιβάλλον... είναι δυνατόν να έχει το κύκλωμα μέγιστη θερμοκρασία τους 35; Πάντως οι θερμοκρασίες σου είναι ανεβασμένες. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, καθάρισε το κουτί σου από σκόνη (ειδικά τους ανεμιστήρες). Αν γνωρίζεις το αντικείμενο αφαίρεσε την ψύκτρα και άλλαξε την θερμοαγώγιμη πάστα πάνω στον επεξεργαστή. Δες στο youtube κανέναν βιντεάκι για να πάρεις μια ιδέα πως γίνεται.
louros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Το πραγμα χειροτερεψε... Καθλαρισα την ψύκτρα,τη θερμοαγώγιμη αλλά τίποτα.Μπήκα στο site της msi και έλεγε σε μια πιο καινούρια έκδοση ότι με αυτή διορθώνεται το πρόβλημα της θερμοκρασίας της CPU.Λέω ωραία θα κάνω live bios update.Κολλάει το σύστημα πάνω στη διαδικασία και κάνει rebook.Μου βγάζει BIOS ROM CHECKSUM ERROR DETECTING FLOPPY DRIVE A MEDIA... Μήπως αν περάσω τη νέα έκδοση των bios σε δισκέτα και τη βάλω θα γίνει δουλειά?
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ πιο καταστροφικό σενάριο από αυτό που κατάφερες.
louros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ειλικρινά σήμερα με έχουν φτύσει!!
filip123go Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ πιο καταστροφικό σενάριο από αυτό που κατάφερες. Χωρίς πλάκα..!!! Καλύτερα να μην τον πείραζες καθόλου (που λέει ο λόγος ) Δοκίμασε αυτό με την δισκέτα και άρχισε να προσεύχεσαι....!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Το πραγμα χειροτερεψε... Καθλαρισα την ψύκτρα,τη θερμοαγώγιμη αλλά τίποτα. έβγαλες την ψύκτρα, την καθάρισες, καθάρισες και την θερμοαγώγιμη που είχε πάνω (λογικά τη εργοστασιακή της Intel) και έβαλες πάλι την ψύκτρα (σωστά φαντάζομαι), καινούρια θερμοαγώγιμη έβαλες?
louros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αρχικά αυτά έκανα!Αλλά κολλήσαμε στη mobo!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ρίξε ένα clear cmos και checkαρε τα πάντα ένα ένα να δεις αν έχει κουνηθεί τπτ
mikelamar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ειλικρινά σήμερα με έχουν φτύσει!! Μάλλον σε έχουν μουτζωσει...κανε κανά clear CMOS μήπως & έρθει στα ίσια του. Ρε παιδιά μην έχετε απαιτήσεις από μηχανήματα τέτοιας ηλικίας με τέτοια χρήση. Είναι λογικό η πάστα να είναι αλλοιωμενη, ίσως κ λίγο ξερη κ οι ανεμιστήρες δεν επιτυγχάνουν ούτε το 80% της απόδοσης. Πέντε δέκα βαθμούς πιο πανω είναι λογικό να βγαζει. Έχεις δει στις ψαροταβέρνες που έχουν στη βιτρίνα τα ψάρια μέσα σε πάγο...έτσι λοιπόν ρίχνεις τη θερμοκρασία στους -5 & τελειώνει το θέμα.
LuNaTiC Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 μηπως απο το overclock εμεινε κανα Vcore ψηλα? Για τσεκαρε τασεις
louros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 πάει η mobo... Σκέφτομαι να πάω να πάρω άλλη,εκτός και αν άλλαζα mobo-ram-cpu.Αλλα μου φαίνεται καλύτερα να περιμένω ακόμα λίγο,δεν πολυσυμφέρει τώρα... Είδα αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528448 Πώς σας φαίνεται??
liopyr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νομίζω πως αξίζει η αγορά καινούριας 775s μητρικής. Πάρε μία φθηνή από stock house να βολευτείς προς το παρόν μιας και σκέφτεσαι ολική αναβάθμιση αργότερα.
louros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νομίζω πως αξίζει η αγορά καινούριας 775s μητρικής.Πάρε μία φθηνή από stock house να βολευτείς προς το παρόν μιας και σκέφτεσαι ολική αναβάθμιση αργότερα. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.Για αυτό και θα προβώ σε μία αναβάθμιση μιας και ο επεξεργαστής είναι πολύ παλιός(Ε6400),η κάρτα γραφικών είναι αρχαία(asus x1600xt) που την πήρα το 2005,οι μνήμες όμως είναι πολύ καλές(kingston ddr2). Θα πάρω λοιπόν αυτά τα κομμάτια για να αναβαθμίσω σε κάποιο σημείο το pc μου και να μην πάνε χαμμένες οι μνήμες.Πώς σας φαίνεται η επιλογή αυτή? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528485 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559577 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513459 Οπότε με ένα 200ευράκι θα έχω ένα pc που θα κρατήσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια!
louros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικά υπάρχει και άλλη λύση. Αγοράζω αυτήν την μεταχειρισμένη μητρική που φαίνεται καλή και καθαρίζω .Αλλά στην πρώτη περίπτωση θα έχω καινούριο σύστημα.Τί προτείνετε? http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.528427&oem=88M0X3008374
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.