louros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Η mobo μου είναι msi p965 neo και ο επεξεργαστής intel core 2 duo E6400. Δεν τον έχω κάνει overclock.Είναι λογικές αυτές οι θερμοκρασίες,επειδή ένας φίλος μου μου είπε ότι δεν πρέπει να ξεπερνάει τουσ 35 βαθμούς Κελσίου!
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι και η καλλίτερες θερμοκρασίες, αναλόγως και το φόρτο εκείνη την στιγμή,αλλά δεν είναι και κακές,κατέβασε το coretemp που σου λέει ποια είναι η μέγιστη τιμή που αντέχει. Η 35 βαθμούς Κελσίου που σου λέει ο φίλος σου μάλλον αναφέρονται σε προγράμματα που κάνουν άλλες μετρήσεις και όχι κατευθείαν πάνω στον κάθε πυρήνα όπως κάνει το everest.
louros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν είναι και η καλλίτερες θερμοκρασίες, αναλόγως και το φόρτο εκείνη την στιγμή,αλλά δεν είναι και κακές,κατέβασε το coretemp που σου λέει ποια είναι η μέγιστη τιμή που αντέχει. Η 35 βαθμούς Κελσίου που σου λέει ο φίλος σου μάλλον αναφέρονται σε προγράμματα που κάνουν άλλες μετρήσεις και όχι κατευθείαν πάνω στον κάθε πυρήνα όπως κάνει το everest. Ορίστε και τα αποτελέσματα του coretemp...Η αλήθεια είναι ότι αυτό το pc κλείνει για 2 ΄ώρες το μήνα και το πήρα το 2006?? Τα φτύνει σιγά σιγά δηλαδή?
vasilisga Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ορίστε και τα αποτελέσματα του coretemp...Η αλήθεια είναι ότι αυτό το pc κλείνει για 2 ΄ώρες το μήνα και το πήρα το 2006?? Τα φτύνει σιγά σιγά δηλαδή? αυτες οι θερμοκρασιες ειναι σε idle κατασταση???
louros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 αυτες οι θερμοκρασιες ειναι σε idle κατασταση??? χαχαχαχαχαχα!!!! Πείτε μου ρε παιδιά τι έγινε???? Να ανησυχώ μην πάρω φωτιά?? ---------- Προσθήκη στις 20:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:28 ---------- αυτες οι θερμοκρασιες ειναι σε idle κατασταση??? χαχαχαχαχαχα!!!! Πείτε μου ρε παιδιά τι έγινε???? Να ανησυχώ μην πάρω φωτιά?? Load=4%
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Βγάλε ψύκτρα, βάλε πάστα, βάλε ψύκτρα. ΦΎΣΑ ΞΈΧΑΣΕΣ ΤΟ ΦΎΣΑ. Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες.
Luffy-san Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Βαλε κανενα αβγουλακι τωρα για το χειμωνα
louros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 χαχαχαχαχαχα!! Εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω?? Η αλήθεια είναι ότι χτεσ τον έκανα overclock και τον έφτασα στα 2,7 ghz ,αλλά σήμερα ξαναάλλαξα τις ρυθμίσεις στις αρχικές!! Για αυτό φταίει ο επεξεργαστής,η ψύκτρα,ή φταίει και η mobo??
louros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι τη μαμά!! Τώρα που σας γράφω την ακούω που γυρίζει!!!!! :lol::lol:
antonl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως αφού έβγαλες το καλοκαίρι δε νομίζω να χεις πρόβλημα τώρα. Σίγουρα ρίξε ένα καθάρισμα στην ψύκτρα. Αλλαγή της θερμαγώγιμης δε θα κανε κακό επίσης. Θα βοηθούσε αν είχε κι ένα fan να βάζει αέρα (μπροστά) στο κουτί κι ένα να βγάζει.
louros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 1ον:Αν καεί ο επεξεργαστής παίζει να πιάσει φωτιά?? 2ον:Ποιά είναι η νορμάλ θερμοκρασία?? 3ον:Τί μπορεί να φταίει για αυτές τις θερμοκρασίες??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.