kostas85 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας επειδη δεν γνωριζω πολλα πανω σε υπολογιστες θαθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προβλημα ταιριασματος - συμβατοτητας σε αυτο το πακετο ΑΤΙ Sapphire 5770 1 Gb + ASUS Striker II NSE (NVIDIA nForce 790i SLI ) ειναι ενταξει η θα εχω προβλημα ? το systhma moy einai cpu = E8500 +ASUS STRIKERII NSE + 9600GT Και θελω μια καλυτερη καρτα γραφικων αλλα διαβασα για καποια προβληματα τις μητρικης striker ii στο forum που βγαζει
konn4312 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στη striker extreme με το 680i που ειχα εγω υπηρχε ασυμβατοτητα ως προς το πολυ αργο boot της μητρικης με τις καρτες 5χχχ.δηλ εκανε πολυ ωρα να ξεκινησει το boot στο bios.απο και επειτα επαιζε κανονικα.τωρα για το 790 δεν ξερω.μπες και στο forum της asus να δεις τι λενε.γενικα υπαρχει θεμα με τα παλαιοτερα chipset της nvidia και τις πενταρες ati.παντως να ξερεις οτι ειναι σπαστικο να κανει 2 λεπτα απο τη στιγμη που πατας το κουμπι μεχρι να μπουταρει το pc.εμενα μου την εσπασε και την αλλαξα και πηρα μια dfi με p45 chipset
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.