Προς το περιεχόμενο

Connect3D 4670 SVGA (PCI-Express, DDR3, 512MB) : 25,01 €

Kappas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια η gpu ειναι η κυρια υπευθυνη για την αναπαραγωγη video

δεν ξερω τεχνικες λεπτομεριες κτλ, αλλα σε εναν υπολογιστη εχω dual boot vista και ubuntu

λοιπον στα vista που το flash player χρησιμοποει τη gpu παιζει τα video μεχρι και 1080p απροβληματιστα

στο ubuntu που το flash player δεν εκμεταλευεται την gpu αλλα την cpu τα βιντεο σε μεγαλη αναλυση τα παιζει σπασμενα

αυτο πιστευω τα λεει ολα

αυτο λεο και γω, η gpu επιταχυνει το video αρκει να ειναι nvidia με τεχνολογια cuda ή ati με τεχνολογια stream .

πες μου τι καρτα εχεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτο λεο και γω, η gpu επιταχυνει το video αρκει να ειναι nvidia με τεχνολογια cuda ή ati με τεχνολογια stream .

πες μου τι καρτα εχεις

3850 (προς το παρων...:P)

Δημοσ.
3850 (προς το παρων...:P)

τι να πω δεν ξερω . εγω παντος εχο μια nvidia gt 240 cuda και παιζει 1080p με τον επεξεργαστη στο 2%. τωρα τι γινετε με την δικια σου δεν ξερω... :-)

Δημοσ.

Unified Video Decoder για την ΑΤΙ (απο 3*** κ μετά) κ δεν θυμάμαι πως ονομάζεται στην Nvidia,pureHD (από 9*** κ μετά) αλλα δεν είμαι σίγουρος!η αποκωδικοποίηση-αναπαραγωγή γίνεται MONO από την κάρτα γραφικών αν υπάρχει ο κατάλληλος player που να υποστηρίζει DirectX Video Acceleration (p.x media player classic home cinema)!οι άπιστοι ας κάνουν μία δοκιμή με τον εν λόγο Player με κ χωρίς DXVA!Το flash είναι άλλου παπά ευαγγέλειο,από κάποια έκδοση κ μετά χρησιμοποιεί την gpu ...στην 10.1 νομίζω άρχισε

• Moderators
Δημοσ.

Απο το 2007-2008 οι πυρηνες GPU περιλαμβανουν hardware acceleration decoding για mpeg2 και μετα H.264. Απο το 2008-2009 και μετα η υποστηριξη ειναι μαλιστα για HD αναλυση. Ολα αυτα αποσυμφορεσαν την cpu που παλια ειχε ολο το φορτιο, και εχει πεσει πλεον ολο πανω στη gpu. Με 1-2 χρονων gpu το pc παιζει 720p με μονο 20-30% χρηση cpu και fullHD με 40-50 ενω με αρχαια gpu με το ζορι θα επαιζε 720p.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...