million_voices Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εχει παραλαβει κανεις? και αν ναι ειναι σφραγισμενη?
nem52 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πλακα κανεις φανταζομαι...1. Η θα παρεις σε δευτερολεπτα τα λεφτα σου πισω και ενα συγνωμη, 2. ή θα σου δωσουν (αφου εκαναν τετοια παρανομια) την αμεσως ακριβοτερη που εχουν διαθεσιμη χωρις να πληρωσεις ΜΙΑ, 3. η θα κανεις καταγγελια σε ΓΓΤΚ και λοιπους φορεις και μετα ασε να σε παιρνουν τηλεφωνα απο το μαγαζι και να σε παρακαλανε (με αυτο τον τροπο ισως κερδισεις και μια καλη π!π@ εκτος απο καλυτερη καρτα γραφικων ή ό,τι αλλο) Τα δυο πρωτα τα ζητας με τσαμπουκα αφου ειναι (ελαχιστα) πιθανο να προσπαθησουν να σου πουν μ@λ@κιες, ή τους δινεις το 3ο το.... Βασικα πηρα τηλεφωνο 2 φορες... την πρωτη μου βγηκε ενας μαγκας και μου ελεγε κανετε λαθος και οι καρτες γραφικων ριχνουν το clock τους οταν δεν χρησιμοποιουνται (!!!!) και φωναζε! μου λεει με ποιο προγραμμα τα κοιταξες του λεω με το msi afterburner... μου λεει να το κοιταξεις με το cpu-z! τωρα τι να του πεις... τεσπα ξαναπηρα σημερα απαντησε μια κοπελα ευγενικοτατη.. μου ειπε οτι αν οντως εχει γινει τετοιο λαθος να παω σε ενα καταστημα να το κοιταξουν θα μου βγει πιστωτικο λεει (εκεινη την στιγμη της ειπα οτι δεν θελω πιστωτικο αλλα τα χρηματα μου) και μετα μου λεει οτι μπορω να παω με το πιστωτικο αυτο σε ενα ταμειο αι να παρω τα χρηματα μου... κατα ποσον ισχυει δεν ξερω... για καμια συγνωμη για ολη την ταλαιπωρια που με βαλανε ουτε λογος.. και φυσικα και για κατι καλυτερο ουτε λογος...
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Αν δεις πανω πανω στη σελιδα εχω πει για το θεμα "συγνωμη" απο αυτους. Γι αυτο σου ειπα το 1 και το 2 θα τα απαιτησεις. Αυτοι δεν προκειται ουτε συγνωμη να σου πουν (μονο μετα απο την καταγγελια θα την ακουσεις) ουτε να σου δωσουν καμια καλυτερη καρτα αν εισαι παθητικος. Ορμα τους! Δεν χρειαζονται τηλεφωνα, δεν γινονται ετσι αυτα. Δεν εισαι σιγουρος οτι εκαναν μπινια; Τι δουλεια εχει το τηλεφωνο; Επι τοπου θα πας σε οποιοδηποτε καταστημα τους και θα τους δαγκωσεις! Αν εισαι κοντα στο Μεταμορφωσης που εχει και τα γραφεια προτιμησε να πας εκει. Τι σου ελεγαν για το clock; Cool & quiet εχουν οι επεξεργαστες (μαλλον ακουγε τα μισα απο οσα ελεγες για cpu νομιζε οτι του μιλας), οχι οι καρτες γραφικων. (Εκτος αν εχω χασει επεισοδια ) Δεν ειχε κουτι η καρτα; Αλλο κουτι εδειχνε η μια στο site και αλλο η αλλη. Τρελο θα σε βγαλουν; χαχα
vasilisga Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Τι σου ελεγαν για το clock; Cool & quiet εχουν οι επεξεργαστες, οχι οι καρτες γραφικων. (Εκτος αν εχω χασει επεισοδια ) και ομως εχουν και οι καρτες γραφικων...
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 και ομως εχουν και οι καρτες γραφικων... Ειδες οταν σταματας να εισαι gamer; Η συγκεκριμενη ομως; Εισαι σιγουρος;
vasilisga Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Η συγκεκριμενη; Εισαι σιγουρος; δεν ξερω για τη συγκεκριμενη... το cpuz δεν δειχνει, αλλα το gpuz ναι
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ξερω για τη συγκεκριμενη...το cpuz δεν δειχνει, αλλα το gpuz ναι και το cpu-z Μην ψαρωσετε με την καρτα μου, screenshot/link απο το site του cpu-z ειναι
Kappas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εχει παραλαβει κανεις? και αν ναι ειναι σφραγισμενη? Η παραγγελία σου τι έγινε;Σε ποια κατάσταση βρίσκεται;
million_voices Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Η παραγγελία σου τι έγινε;Σε ποια κατάσταση βρίσκεται; στο site φαινεται ως τιμολογημενη,αυριο η μεθαυριο παραλαμβανω μαλλον θα σας πω αν ειναι σφραγισμενο κουτι η τι αλλο μου κανει εντυπωση οτι μονο εγω θα την παρω απο εδω μεσα
Tompgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μπορει να αναπαραγει hd video? 1080 η 720p? οχι . η σειρα 4χχχ (νομιζω) δεν κανει επυταχυνση video αρα μονο απο την cpu εξαρταται
vasilisga Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 οχι . η σειρα 4χχχ (νομιζω) δεν κανει επυταχυνση video αρα μονο απο την cpu εξαρταται τι λετε ρε παιδια? η αναπαραγωγη βιντεο εξαρταται κυριως απο την καρτα γραφικων και με τη συγκρκριμενη θα παιζει ανετα 1080p
million_voices Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εδω παιζει full hd σχετικα ευκολα η ενσωματωμενη στο mobo hd3200 μου δεν θα παιζει η 4670,μην λεμε οτι να ναι
Tompgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 τι λετε ρε παιδια?η αναπαραγωγη βιντεο εξαρταται κυριως απο την καρτα γραφικων και με τη συγκρκριμενη θα παιζει ανετα 1080p η cpu ειναι αυτη που επεξεργαζεται τα δεδομενα η gpu το μονο που κανει ειναι να μετατρεπει τα ψηυφιακα δεδομενα που περνει απο την cpu σε αναλογικα προκειμενου να τα δεικσει η οθονη. Τωρα , επειδη η υπολογιστηκη υσχυς των συγχρονων gpu ειναι μεγαλυτερη απο αυτην των cpu διμηουργηθηκαν καποιες τεχνολογιες που βοηθουν τη cpu στην επεξεργασια δεδομενων οπως το cuda της nvidia (και ενα της ati αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε ) ελπιζω να βοηθησα
nem52 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 και ομως εχουν και οι καρτες γραφικων... Παιδια δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο... Εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο... και στις 3 καρτες που κατειχα μεχρι τωρα, ποτε δεν επεσαν τα clock της καρτας μου οταν ηταν σε ηρεμια... ---------- Προσθήκη στις 19:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:56 ---------- Αν δεις πανω πανω στη σελιδα εχω πει για το θεμα "συγνωμη" απο αυτους. Γι αυτο σου ειπα το 1 και το 2 θα τα απαιτησεις. Αυτοι δεν προκειται ουτε συγνωμη να σου πουν (μονο μετα απο την καταγγελια θα την ακουσεις) ουτε να σου δωσουν καμια καλυτερη καρτα αν εισαι παθητικος. Ορμα τους! Δεν χρειαζονται τηλεφωνα, δεν γινονται ετσι αυτα. Δεν εισαι σιγουρος οτι εκαναν μπινια; Τι δουλεια εχει το τηλεφωνο; Επι τοπου θα πας σε οποιοδηποτε καταστημα τους και θα τους δαγκωσεις! Αν εισαι κοντα στο Μεταμορφωσης που εχει και τα γραφεια προτιμησε να πας εκει.Τι σου ελεγαν για το clock; Cool & quiet εχουν οι επεξεργαστες (μαλλον ακουγε τα μισα απο οσα ελεγες για cpu νομιζε οτι του μιλας), οχι οι καρτες γραφικων. (Εκτος αν εχω χασει επεισοδια ) Δεν ειχε κουτι η καρτα; Αλλο κουτι εδειχνε η μια στο site και αλλο η αλλη. Τρελο θα σε βγαλουν; χαχα Μα εγω απαιτησα.. αλλα τι αλλο να απαιτησω η καημενη η κοπελα ειπε οτι μπορω να παρω τα χρηματα μου πισω αρα αυτος δεν ηταν ο στοχος? απλα για ολο το λαθος που εγινε ελεγα και οτι τωρα θα μεινω χωρις καρτα αν ειναι. κουτι ειχε και σφραγισμενη με σελατινα απ'εξω ηταν κανονικα ολα.. προφανως το κουτι ηταν διαφορετικο απο αυτο της φωτο στο site καθως ηταν αλλη καρτα
vasilisga Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια η gpu ειναι η κυρια υπευθυνη για την αναπαραγωγη video δεν ξερω τεχνικες λεπτομεριες κτλ, αλλα σε εναν υπολογιστη εχω dual boot vista και ubuntu λοιπον στα vista που το flash player χρησιμοποει τη gpu παιζει τα video μεχρι και 1080p απροβληματιστα στο ubuntu που το flash player δεν εκμεταλευεται την gpu αλλα την cpu τα βιντεο σε μεγαλη αναλυση τα παιζει σπασμενα αυτο πιστευω τα λεει ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.