Προς το περιεχόμενο

Connect3D 4670 SVGA (PCI-Express, DDR3, 512MB) : 25,01 €

Kappas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν εχετε βαρεθει να την πατατε ετσι με αυτους; :-) Εκτος αν ειναι οι πρωτη σας φορα, οποτε καλως ηρθατε στο club.

99 στα 100 τρως ακυρο. Ενα κοματι πρεπει να ειχαν (αντε δυο; ) οπως παντα σε τετοιες χαμηλες τιμες - κραχτες και επειδη το συστημα εχει delay 5-10 ωρες στην ενημερωση του, τρως στο τελος πορτα. Ασε που εχεις αν εισαι τυχερος και παρεις το "ΕΝΑ" αυτο κοματι να δεις οταν ανοιξεις το κουτι της μεταφορικης/Πλαισιο οτι ειναι μεταχειρισμενο, ανοιχτο με ενα κιλο σκονη!

Δεν τους μαθατε...;

• Moderators
Δημοσ.

Πολλα, αν ψαξεις εδω μεσα θα τα βρεις, για κατι μνημες σε ανοιχτες συσκευασιες (λες και ειχαν περασει απο Γιουγκοσλαβια και Κουβεϊτ) με ενα κιλο σκονη και γρατζουνιες (οι μνημες, οχι τα κουτακια τους) μεσα στην κουτα και πολλες αλλες που τωρα δεν θυμαμαι ακριβως.

Δημοσ.
κατσε,υπαρχουν περιστατικα που τους ηρθαν μεταχειρισμενα;

θυμαμαι τετοια περιπτωση οταν ειχε βγαλει προσφορα το multirama 50ε την 4850...

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, αυτη ηταν multi, την θυμαμαι (του την αλλαξαν και ζητησαν και συγνωμη ομως οι μουλτι αν δεν κανω λαθος) , αλλα λεμε για τις πολλες του Πλαισιου τωρα που ειναι και αδιορθωτοι και αμετανοητοι. Η λεξη συγνωμη δεν υπαρχει στο λεξιλογιο τους (οπως δεν υπαρχει και στο λεξιλογιο του eshop) :-)

Δημοσ.
Ναι, αυτη ηταν multi, την θυμαμαι (του την αλλαξαν και ζητησαν και συγνωμη ομως οι μουλτι αν δεν κανω λαθος) , αλλα λεμε για τις πολλες του Πλαισιου τωρα που ειναι και αδιορθωτοι και αμετανοητοι. Η λεξη συγνωμη δεν υπαρχει στο λεξιλογιο τους (οπως δεν υπαρχει και στο λεξιλογιο του eshop) :-)

εμενα μου ειπαν παντως χθες, οταν με πηραν τηλ να μου πουνε οτι το προιον δεν ειναι διαθεσιμο... :P

• Moderators
Δημοσ.

Σε αδιαβαστο ή στον μοναδικο υπαλληλο με balls επεσες :P

Οπως ειπε προηγουμενως και ο φιλος για τον προϊσταμενο, αλλα και οι δικες μου εμπειριες με προϊσταμενους του Πλαισιου, ειναι ιδιες και δειχνουν οτι η πολιτικη τους ειναι "δε ζηταμε συγνωμη απο τους πελατες".

Δημοσ.

Ααα ρε πλαισιο στο κ... τριχες εβγαλες κ μυαλο δεν εβαλες! Εγω ειμαι ενας απ τους τυχερους που τσιμπησα 4850 απο τα μουλτι κ με φαινετε η αρχικη συμπαθεια προς τα δυο μεγαλα shop γινεται αλλεργεια!

Οχι αλλο καρβουνο με μουφα προσφορες!

Δημοσ.

Τι να πω και εγω ρε παιδια που παραγειλα μια απο τις 2 9800 που προτεινατε για να κανω sli και πηρα τελικα την πιο ακριβη με τα 60 ευρω γιατι ειχε καλυτερα clocks και μου στειλανε την αλλη με τα 50 (60 πληρωσα παρολο αυτα...) κα παει στο διαολο λες την κανω oc.. αμ δε! ειναι η οικονομικη που δεν θελει καν extra ρευμα απο το psu.. και πες τε μου εσεις τωρα τι να κανω... να την γυρισω πισω να παρω τι??? η αλλη καρτα η κανονικη που ηθελα εξαφανιστηκε... μπορω να παρω τα χρηματα μου πισω?

• Moderators
Δημοσ.
Τι να πω και εγω ρε παιδια που παραγειλα μια απο τις 2 9800 που προτεινατε για να κανω sli και πηρα τελικα την πιο ακριβη με τα 60 ευρω γιατι ειχε καλυτερα clocks και μου στειλανε την αλλη με τα 50 (60 πληρωσα παρολο αυτα...) κα παει στο διαολο λες την κανω oc.. αμ δε! ειναι η οικονομικη που δεν θελει καν extra ρευμα απο το psu.. και πες τε μου εσεις τωρα τι να κανω... να την γυρισω πισω να παρω τι??? η αλλη καρτα η κανονικη που ηθελα εξαφανιστηκε... μπορω να παρω τα χρηματα μου πισω?

Πλακα κανεις φανταζομαι...

1. Η θα παρεις σε δευτερολεπτα τα λεφτα σου πισω και ενα συγνωμη,

2. ή θα σου δωσουν (αφου εκαναν τετοια παρανομια) την αμεσως ακριβοτερη που εχουν διαθεσιμη χωρις να πληρωσεις ΜΙΑ,

3. η θα κανεις καταγγελια σε ΓΓΤΚ και λοιπους φορεις και μετα ασε να σε παιρνουν τηλεφωνα απο το μαγαζι και να σε παρακαλανε (με αυτο τον τροπο ισως κερδισεις και μια καλη π!π@ εκτος απο καλυτερη καρτα γραφικων ή ό,τι αλλο)

Τα δυο πρωτα τα ζητας με τσαμπουκα αφου ειναι (ελαχιστα) πιθανο να προσπαθησουν να σου πουν μ@λ@κιες, ή τους δινεις το 3ο το....

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...