Kappas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν λίγο αυτή έκανε 60€ Χμμ μάλλον είναι κάποια overclocked έκδοση αυτή που λες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-Pci-Ex-9800Gt-512Mb-Ddr3-TT-98GT-512D3E.htm
KleKoR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως πρόλαβα και τσίμπησα μία για το pc του αδερφού μου, ένα ταπεινό e5200. Θα τα πάει σίγουρα καλύτερα από την ενσωματωμένη κάρτα που έχει...
KleKoR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει απόθεμα και π@παρια μάντολες.... Ντροπή τους... Μίλησα με 2 υπαλλήλους... ευγενέστατοι τελικά με έστειλαν και σε 3 ο οποίος πρέπει να ήταν υπεύθυνος ο οποίος ήταν πραγματικά γελοίος... Τα νεύρα μου...
Kappas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει απόθεμα και π@παρια μάντολες.... Ντροπή τους... Μίλησα με 2 υπαλλήλους... ευγενέστατοι τελικά με έστειλαν και σε 3 ο οποίος πρέπει να ήταν υπεύθυνος ο οποίος ήταν πραγματικά γελοίος... Τα νεύρα μου... Φίλε μια από τα ίδια...τι να πω...
million_voices Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 επιβεβαιωση της παραγγελιας με email σας ηρθε? εμενα δεν με πηρε κανεις τηλ
KleKoR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μου ήρθε το πρώτο το αυτοματοποιημένο χθες το απόγευμα και μετά από κανένα μισάωρο ένα δεύτερο που ξεκινάει έτσι: Εξέλιξη - Κατάσταση ηλεκτρονικής παραγγελίας από το http://www.plaisio.gr Σε Επεξεργασία Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί και βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας και μετά αναφέρει από κάτω τον κωδικό κλπ... και από κάτω Στοιχεία Παραγγελίας Ποσότητα Τιμή Connect3D 4670 SVGA (PCI-Express, DDR3, 512MB) 1 25,00 € Σύνολο Παραγγελίας (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.) : 25,00 €
Kappas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι η επιβεβαίωση ήρθε με email λίγο μετά την παραγγελία χθες. Αν κάποιος από εδώ παραλάβει ας ενημερώσει, για την ιστορία.
million_voices Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα η κατασταση της παραγγελιας ειναι start picking βρωμα η δουλεια
Kappas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Τυχερός είσαι εσύ, μάλλον πέρασε κανονικά.
KleKoR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα η κατασταση της παραγγελιας ειναι start picking βρωμα η δουλεια Διάλεξες πληρωμή με πιστωτική; Τι ώρα έκανες την παραγγελία;
Kappas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως λίγο πριν ανοίξω το θέμα, με παραλαβή από το κατάστημα. Εσύ KleKoR;
million_voices Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Διάλεξες πληρωμή με πιστωτική; Τι ώρα έκανες την παραγγελία; χθες γυρω στις 6:30 το απογευμα αντικαταβολη
KleKoR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πάντως λίγο πριν ανοίξω το θέμα, με παραλαβή από το κατάστημα.Εσύ KleKoR; Εσύ είσαι ο πλέον άτυχος... ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου 2010 6:25 μ.μ.θέμα http://www.plaisio.gr - ενημέρωση παραγγελίας εστάλη-από plaisio.gr το πρώτο email σειρά προτεραιότητας στις δικαιολογίες τους και π@παριές.... Η κοροϊδία η ίδια.. Στην αρχή μου έλεγε μια κοπελιά πως την ώρα που επιβεβαίωσε ο υπάλληλος την παραγγελία του έδειχνε το σύστημα πλασματικό υπόλοιπο και μετά ο άλλος ο γελοίος μου λέει " τι να σας κάνω κύριε θέλατε να σας στείλουμε ελαττωματική κάρτα;" συγγνώμη του απαντώ πριν 10 λεπτά υπήρχε λάθος λόγο πλασματικού υπολοίπου και τώρα η κάρτα ήταν ελαττωματική; και έρχεται η απάντηση " ε ξέρετε ελαττωματική - πλασματικό το ίδιο σημαίνουν":mrgreen:
nicknick Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Kαι εδω μια απο τα ιδια. 6 παρα 10 χθες παραγγελια, τηλεφωνο σημερα οτι η καρτα δεν ειναι διαθεσιμη...Αμφιβαλω αν ηταν ποτε διαθεσιμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.