Hamurabi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια εδω και μερικες μερες προσπαθω να παιξω κανα παιχνιδι και μου κανει σε οτι παιχνιδι και να βαλω shut down το πισι. Εχω q6600, Ati HD 4670, 2GB RAM. H θερμοκρασια του επεξεργαστη ειναι γυρω στους 50-60 βθαμους και της καρτας γραφικων στους 85βαθμους κελσιου. Στο catalyst control center, μπαινω στο ATI overdrive και βλεπω το ΑΤΙ overdrive klikαρισμενο και απο κατο GPU clock στα 750mhz memory clock στα 1004mhz και κατω κατω λεει current values GPU clock 200mhz memory clock 1004mhz. Iδεες;
dimitrisak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι 85 βαθμους σε idle?η σε παιχνιδια?τι κουτι εχεις?
Hamurabi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 σε idle ειναι 85 βαθμους. Κουτι εχω ενα απλο φτηνο,τι εννοεις;
stefid Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μπες στις επιλογες ενεργειας αν εχεις Windows 7 και τικαρε το κουτακι που λεει Υψηλες αποδοσεις(μπορει να ριχνει την καρτα σου η εξισσοροπηση με αγνωστα αποτελεσματα) Παντως η δικια μου 4670 τα κακαρωσε και μετα απο 2,5 χρονια πηγα στο eshop και μου την αλλαξαν(δεν γυριζε το ανεμιστηρακι) Το airflow του κουτιου σου ειναι καλο;
dimitrisak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 σε idle ειναι αρκετα υψηλες οι θερμοκρασιες....πρωτον ανοιξε το κουτι και καθαρισε το απο σκονες....μετα ενα καλο καθαρισμα την καρτα και το ανεμιστηρι της.....και κοιτα να βελτιωσεις λιγο το air flow....για δωσε ενα λινκ με την καρτα σου....
vasilisga Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 η καρτουλα σου θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 40-45 βαθμους κατω... καθαρισε την λιγο (εως πολυ θα ελεγα ), οπως λεει ο dimitrisak γιατι βλεπω να σε αφηνει χρονους...
Hamurabi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον παιδια ανοιξα το πισι το ανεμιστηρακι της καρτας ηταν χαλια. το καθαρισα αλλα δεν δουλευει. ανοιγω το πισι και το σπρωχνω μενα στυλο μπας και παρι μπρος το ανεμιστηρακι και ξεκιναει και μετα απο 3-4 δευτερολεπτα κανει εναν ηχο και σταματαει. την καρτα την ειχα αγορασει 17/10/2008,ναχει αραγε εγγυηση; αλλιως μπορω εγω ναλλαξω το ανεμιστηρακι; ή πεταμα;
cabdik Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 αν δωσεις και περισσοτερα στοιχεια περι καρτας - κουτιου, θα παρεςι περισσοτερες απαντησεις!
vasilisga Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 λοιπον παιδια ανοιξα το πισι το ανεμιστηρακι της καρτας ηταν χαλια.το καθαρισα αλλα δεν δουλευει. ανοιγω το πισι και το σπρωχνω μενα στυλο μπας και παρι μπρος το ανεμιστηρακι και ξεκιναει και μετα απο 3-4 δευτερολεπτα κανει εναν ηχο και σταματαει. την καρτα την ειχα αγορασει 17/10/2008,ναχει αραγε εγγυηση; αλλιως μπορω εγω ναλλαξω το ανεμιστηρακι; ή πεταμα; 100% εχει εγγυηση το ανεμιστηρακι τι το εκανες και στμαματησε να δουλευει?
Hamurabi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 H καρτα μου ειναι αυτη http://www.mydigital.gr/index.php?target=products&product_id=6189 το κουτι μου ειναι ενα απλο φθηνο κουτι,τι αλλο να σας πω γιαυτο; vasilisga,τιποτα δεν εκανα στο ανεμιστηρακι. απλα σταματησε να δουλευει. και τωρα που τοχω διπλα μου ανοιχτο το κουτι,σπρωχνω το ανεμιστηρακι με τοδ αχτυλο και περνει μπροστα για 3-4 δευτερολεπτα και σταματαει. Να φταιει το ανεμιστηρακι να το αλλαξω ή να φταιει κατι αλλο στη καρτα γραφικων οποτε παει για φουντο;
dimitrisak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 μην την ζοριζεις πολυ.....τωρα χωρις ανεμιστηρι δεν θα αντεξει...αν εχει εγγυηση ακομα πηγαινετη πισω...αλλιως παρε μια αλλη ψυκτρα....
sukalas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Είσαι σίγουρος οτι πριν δούλευε το ανεμιστήρι? γιατι 85 βαθμούς σε idle και με σκόνη πολύ τραβηγμένο μου ακούγεται. Είσαι εντός εγγύησης οπότε την αλλάζεις. Όσο για τις χαμηλές τιμές των clock που είδες στο catalyst overdrive είναι επειδή μπαίνει σε 2d mode για εξοικονόμηση ενέργειας.
Hamurabi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 καποτε δουλευε το ανεμιστηρι,σιγουρα. τωρα το ποτε ακριβως πεθανε δε ξερω, δεν επαιζα και παιχνιδια γενικα. τωρα μουρθε να παιξω.
vasilisga Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 πολυ πιθανον να ειναι αυτο που λεει ο sukalas οπως και να εχει πρεπει να καλυπτεσαι απο εγγυηση, πηγαινε το πισω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.